HÁLÓZATBAN+

Hálózati kapcsolatok és vezetőt segítő rendszerek a BMW 4-es Cabrio-ban.

HÁLÓZATBAN+

Hálózati kapcsolatok és vezetőt segítő rendszerek a BMW 4-es Cabrio-ban.

HÁLÓZATBAN+Hálózati kapcsolatok és vezetőt segítő rendszerek a BMW 4-es Cabrio-ban.

A BMW 4-es Cabrio-ban számos olyan innovatív technológia támogatja Önt vezetés közben, amelyek jelentősen növelik menetkényelmét. Élvezze ki a korszerű mobilitás lehetőségét, amely a hálózatba kapcsolt kommunikációs, információs és szórakoztatóelektronikai rendszerek legmagasabb szintjét biztosítja minden pillanatban, miközben új mércét állít a kapcsolattartás terén.

Read more

BMW CONNECTED.

Kapcsolódjon össze a BMW-jével. A BMW Connected applikáció az Ön digitális mobilitási asszisztense, amely indulás előtt, valamint utazás közben gondoskodik felmerült igényeinek kielégítéséről. Létesítsen hát kapcsolatot az autójával az okostelefonja, az okosórája vagy az Amazon Echo okos hangszóró segítségével, továbbítsa az úti célokat a navigációs rendszerbe és kérjen értesítéseket a találkozókról, hogy biztosan időben érkezzen.

APPLE CARPLAY®*.

APPLE CARPLAY®*.

Miért is nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, ha egyszer a megszokott módon használhatja azokat az autóban is? Az Apple CarPlay® előkészítés* jóvoltából a jármű kezelőszerveivel férhet hozzá a készülék telefonfunkcióihoz, valamint olyan alkalmazásaihoz, mint amilyen az iMessage, a WhatsApp, a TuneIn, a Spotify és az Apple Music. A rendelkezésére áll továbbá a beszédvezérlés kormánykeréken található gombja is, amellyel a Sirit, az Apple hangasszisztensét érheti el. (*A funkció Magyarországon egyelőre nem érhető el.)

Read more

PROFESSIONAL NAVIGÁCIÓS RENDSZER.

A háromdimenziós térképmegjelenítésű és 20 GB-os memóriával rendelkező Professional navigációs rendszer kihangosító berendezést, USB-csatlakozót, egy 8,8 colos, színes LCD-kijelzőt, valamint egy DVD-lejátszóval ellátott BMW Professional rádiót foglal magában. A rendszer intuitív módon, az iDrive Touch kontrollerrel vezérelhető. A térképadatbázis frissítése a jármű első forgalomba helyezésétől számított három évig ingyenes*.

* A frissítések kizárólag a Magyarország területét érintő térképadatokra vonatkoznak.

BMW HEAD-UP KIJELZŐ.

BMW HEAD-UP KIJELZŐ.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző* közvetlenül a vezető látóterébe vetíti az utazással kapcsolatos információkat, így gondoskodva arról, hogy a vezető az útra koncentráljon. A kijelzőn olyan információk jelennek meg, mint például a pillanatnyi sebesség, a navigációs rendszer utasításai, a sebességkorlátozásokra és előzési tilalomra vonatkozó jelzések, valamint a telefon és a szórakoztatóelektronikai rendszerek listái.

* opcionálisan elérhető

Read more

MULTIFUNKCIÓS MŰSZERFALI KIJELZŐ.

A Black Panel technológiás, 10,25” képátlójú, multifunkciós műszerfali kijelző lenyűgöző vizuális megjelenítéssel fűszerezi a vezetési élményt. Három különböző, speciális karakterisztikával rendelkező mód – amelyek mindegyikének megvan a maga színsémája és sajátos grafikai stílusa – jeleníthető meg a műszerfalon: ezek az ECO PRO, a COMFORT és a SPORT módok.

ÖSSZEKÖTVE, MÉGIS SZABADON.

ÖSSZEKÖTVE, MÉGIS SZABADON.

A BMW ConnectedDrive megteremti az intelligens összeköttetést az autó, a vezető és a külvilág között. Segítségével nagyobb kényelmet, több szórakozási lehetőséget és a fokozott biztonság megnyugtató érzését élvezheti minden utazás során. Egyszerűbben fogalmazva: még több vezetési élményt nyújt.

Read more

Üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW 430i Cabrio(3):
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,6–7,5
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 148–144

  Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.