SPORTOSSÁG+

A BMW 4-es Cabrio. 4 a négyzeten.

SPORTOSSÁG+

A BMW 4-es Cabrio. 4 a négyzeten.

SPORTOSSÁG+A BMW 4-es Cabrio. 4 a négyzeten.

Gyorsulás, 0-100 km/óra, s (BMW 430i Cabrio3)

6,3

Legnagyobb sebesség, km/óra (BMW 430i Cabrio3)

250

Kombinált fogyasztás, l/100 km (BMW 430i Cabrio3)

7,6–7,5

Kombinált CO2-kibocsátás, g/km (BMW 430i Cabrio3)

148–144

Tetőnyitás ideje (BMW 430i Cabrio3)

kb. 20 s

Az új BMW 4-es Cabrio: Kergetőzzön a napsugarakkal, érezze, ahogy a szél lágyan felborzolja a haját és élvezze ki a vezetés különleges pillanatait. Sportos agilitás és bizsergető dinamizmus – amelyhez a lenyűgöző, aerodinamikus dizájn, valamint a stílusos, innovatív funkciók garmadáját felsorakoztató felszereltség adja a hátteret. Íme, egy ízig-vérig kortárs jármű, amely négy keréken teremti meg a valódi szabadságot.

VÉRPEZSDÍTŐ AGILITÁS.

Élje át a szabadság önfeledt érzését a BMW 4-es Cabrio letaglózó dinamizmusával. A nagy teljesítményű motorok, a BMW-re jellemző hátsókerék-meghajtás, a tökéletes nyomatékelosztás és az opcionális 8 fokozatú Steptronic sebességváltó garantálják a vezetés egyedülállóan dinamikus élményét. A tökéletes úttartás és az elsőosztályú menetkényelem természetesen az erőgép részét képezik.

“Rendkívül érzelemgazdag dizájnt alkotunk, amely egyszerre autentikus és előretekintő.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW GROUP DIZÁJNFŐNÖKE

ELRAGADÓ DIZÁJN.

FORMAI TÖKÉLY.

Akár nyitott, akár lezárt tetővel jár, az új BMW 4-es Cabrio dizájnja rabul ejtő a sportos megjelenés, a megnyerő stílus és a túláradó dinamizmus egyedi szinergiájának köszönhetően. Így lesz minden megtett méterből magabiztos állásfoglalás.
Read more

ATLETIKUS ORR-RÉSZ.

Az új BMW 4-es Cabrio orr-része büszkén hirdeti azt az innovatív sportosságot, amit az autó megtestesít: a BMW márkajellegzetességének számító dupla vesét a látványos, LED-es fényszórók fogják közre, kihangsúlyozva az autó erővel párosuló atletikusságát. A dinamikus megjelenést az integrált, LED-es ködfényszórókkal ellátott, nagyméretű légbeömlő nyílások teszik teljessé.
Read more

SPORTOSAN KUPÉS ALKAT.

A markáns élekkel fűszerezett, nyúlánk stílus kiemeli az új BMW 4-es Cabrio sportos eleganciáját. Az ék alakú sziluett, amelyet harmonikusan zár le az ék alakú far, bizsergetően dinamikus érzetet kelt – amely ugyanolyan intenzív nyitott, valamint zárt tető mellett.
Read more

KIFEJEZŐ FAR.

Az új BMW 4-es Cabrio hátulnézetből masszív, elszántságot sugárzó kiállásával – amely nem kis részben a tekintélyt sugárzó, a kipufogóknak is helyet adó lökhárító érdeme – bírja szárnyalásra képzeletet. Az újratervezett, kétrészes LED-es hátsó lámpák kiemelik az autó látványos szélességét és egyértelműen kihangsúlyozzák a dinamikus dizájnt.
Read more

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK A BMW 4-ES CABRIO-HOZ.

Még sportosabbá vagy exkluzívabbá szeretné varázsolni BMW 4-es Cabrio-ját? Autójának egyedivé tételéhez számos modellváltozat és felszereltség közül, illetve a BMW Individual széles kínálatában szereplő exkluzív tételekből is választhat. Az Ön ízlésének megfelelően.

EXKLUZÍV BELSŐ TÉR.

ELEGÁNS ÉS SPORTOS.

A BMW 4-es Cabrio exkluzív belső tere a sportosságot modern funkcionalitással ötvözi. A számos információs és kommunikációs technológia, valamint a kitűnő minőségű anyagokkal berendezett belső tér, amely tökéletesen a vezető igényeire szabott, a kényelem igen magas szintjét nyújtja. Mindehhez jön még a hangulatvilágítás, amely különleges élménnyé teszi az utazást.
Read more

VEZETŐORIENTÁLTSÁG.

A vezetőorientált műszerfal fókuszában az alapfelszereltség részét képező multifunkciós bőrkormány áll. A BMW Head-Up kijelző és az új multifunkciós műszerfali kijelző tiszta elrendezésben jeleníti meg a vezetéssel összefüggő információkat. Az új Professional navigációs rendszer pedig gondoskodik az Ön tökéletes összeköttetéseiről – akárcsak a BMW Connected applikáció, amely összekapcsolja okostelefonját új BMW 4-es Cabriojával.
Read more

TÖKÉLETES KIDOLGOZOTTSÁG.

Az új BMW 4-es Cabrio elegáns belső felszereltségeinek választéka aprólékos gondossággal megmunkált, kifinomult anyagok egész sorát vonultatja fel. Élvezze hát a tökéletes kényelmet – akár a finom bőrrel borított sportülésekben. Az eleve kellemes atmoszféra még tökéletesebbé tehető a vonzó belső díszítőelemekkel és kiemelésekkel, az ízléses, krómozott részletekkel, valamint a műszerfal kontrasztvarrásával.
Read more

DINAMIZMUS.

FÉNYDIZÁJN.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY CSALÁDI ÜGY.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY CSALÁDI ÜGY.

Most felfedezheti az új BMW 4-es sorozat modelljeinek lélegzetelállító sportosságát, jövőbemutató dizájnját és exkluzív kényelmét. Vezetési élmény a legmagasabb hatványon, amely még koncentráltabb formában van jelen a lenyűgözően versenyautós génekkel megáldott BMW M4-ben és M3-ban.

Read more

Üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW M4 Coupé(3):
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 10,0–9,9 (9,3)
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 227–225 (213–211)

  A BMW 440i Gran Coupé(3):
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,8–7,6
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 176–173

  A zárójelben lévő értékek a Drivelogic funkcióval ellátott M duplakuplungos sebességváltóval ellátott járművekre vonatkoznak.

  Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.