SPORTOSSÁG+

A BMW 4-es Cabrio. 4 a négyzeten.

SPORTOSSÁG+

A BMW 4-es Cabrio. 4 a négyzeten.

SPORTOSSÁG+A BMW 4-es Cabrio. 4 a négyzeten.

Gyorsulás, 0-100 km/óra, s (BMW 430i Cabrio)

6,4

Legnagyobb sebesség, km/óra (BMW 430i Cabrio)

250

Kombinált fogyasztás, l/100 km (BMW 430i Cabrio)

7,0–6,6

Kombinált CO2-kibocsátás, g/km (BMW 430i Cabrio)

162–154

Tetőnyitás ideje (BMW 430i Cabrio)

kb. 20 s

Az új BMW 4-es Cabrio: Kergetőzzön a napsugarakkal, érezze, ahogy a szél lágyan felborzolja a haját és élvezze ki a vezetés különleges pillanatait. Sportos agilitás és bizsergető dinamizmus – amelyhez a lenyűgöző, aerodinamikus dizájn, valamint a stílusos, innovatív funkciók garmadáját felsorakoztató felszereltség adja a hátteret. Íme, egy ízig-vérig kortárs jármű, amely négy keréken teremti meg a valódi szabadságot.

VÉRPEZSDÍTŐ AGILITÁS.

Élje át a szabadság önfeledt érzését a BMW 4-es Cabrio letaglózó dinamizmusával. A nagy teljesítményű motorok, a BMW-re jellemző hátsókerék-meghajtás, a tökéletes nyomatékelosztás és az opcionális 8 fokozatú Steptronic sebességváltó garantálják a vezetés egyedülállóan dinamikus élményét. A tökéletes úttartás és az elsőosztályú menetkényelem természetesen az erőgép részét képezik.

“Rendkívül érzelemgazdag dizájnt alkotunk, amely egyszerre autentikus és előretekintő.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW GROUP DIZÁJNFŐNÖKE

ELRAGADÓ DIZÁJN.

FORMAI TÖKÉLY.

Akár nyitott, akár lezárt tetővel jár, az új BMW 4-es Cabrio dizájnja rabul ejtő a sportos megjelenés, a megnyerő stílus és a túláradó dinamizmus egyedi szinergiájának köszönhetően. Így lesz minden megtett méterből magabiztos állásfoglalás.

ATLETIKUS ORR-RÉSZ.

Az új BMW 4-es Cabrio orr-része büszkén hirdeti azt az innovatív sportosságot, amit az autó megtestesít: a BMW márkajellegzetességének számító dupla vesét a látványos, LED-es fényszórók fogják közre, kihangsúlyozva az autó erővel párosuló atletikusságát. A dinamikus megjelenést az integrált, LED-es ködfényszórókkal ellátott, nagyméretű légbeömlő nyílások teszik teljessé.

SPORTOSAN KUPÉS ALKAT.

A markáns élekkel fűszerezett, nyúlánk stílus kiemeli az új BMW 4-es Cabrio sportos eleganciáját. Az ék alakú sziluett, amelyet harmonikusan zár le az ék alakú far, bizsergetően dinamikus érzetet kelt – amely ugyanolyan intenzív nyitott, valamint zárt tető mellett.

KIFEJEZŐ FAR.

Az új BMW 4-es Cabrio hátulnézetből masszív, elszántságot sugárzó kiállásával – amely nem kis részben a tekintélyt sugárzó, a kipufogóknak is helyet adó lökhárító érdeme – bírja szárnyalásra képzeletet. Az újratervezett, kétrészes LED-es hátsó lámpák kiemelik az autó látványos szélességét és egyértelműen kihangsúlyozzák a dinamikus dizájnt.

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK A BMW 4-ES CABRIO-HOZ.

Még sportosabbá vagy exkluzívabbá szeretné varázsolni BMW 4-es Cabrio-ját? Autójának egyedivé tételéhez számos modellváltozat és felszereltség közül, illetve a BMW Individual széles kínálatában szereplő exkluzív tételekből is választhat. Az Ön ízlésének megfelelően.

EXKLUZÍV BELSŐ TÉR.

ELEGÁNS ÉS SPORTOS.

A BMW 4-es Cabrio exkluzív belső tere a sportosságot modern funkcionalitással ötvözi. A számos információs és kommunikációs technológia, valamint a kitűnő minőségű anyagokkal berendezett belső tér, amely tökéletesen a vezető igényeire szabott, a kényelem igen magas szintjét nyújtja. Mindehhez jön még a hangulatvilágítás, amely különleges élménnyé teszi az utazást.

VEZETŐORIENTÁLTSÁG.

A vezetőorientált műszerfal fókuszában az alapfelszereltség részét képező multifunkciós bőrkormány áll. A BMW Head-Up kijelző és az új multifunkciós műszerfali kijelző tiszta elrendezésben jeleníti meg a vezetéssel összefüggő információkat. Az új Professional navigációs rendszer pedig gondoskodik az Ön tökéletes összeköttetéseiről – akárcsak a BMW Connected applikáció, amely összekapcsolja okostelefonját új BMW 4-es Cabriojával.

TÖKÉLETES KIDOLGOZOTTSÁG.

Az új BMW 4-es Cabrio elegáns belső felszereltségeinek választéka aprólékos gondossággal megmunkált, kifinomult anyagok egész sorát vonultatja fel. Élvezze hát a tökéletes kényelmet – akár a finom bőrrel borított sportülésekben. Az eleve kellemes atmoszféra még tökéletesebbé tehető a vonzó belső díszítőelemekkel és kiemelésekkel, az ízléses, krómozott részletekkel, valamint a műszerfal kontrasztvarrásával.

DINAMIZMUS.

FÉNYDIZÁJN.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY CSALÁDI ÜGY.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY CSALÁDI ÜGY.

Most felfedezheti az új BMW 4-es sorozat modelljeinek lélegzetelállító sportosságát, jövőbemutató dizájnját és exkluzív kényelmét. Vezetési élmény a legmagasabb hatványon, amely még koncentráltabb formában van jelen a lenyűgözően versenyautós génekkel megáldott BMW M4-ben és M3-ban.

Üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW M4 Coupé fogyasztási és kibocsátási értékei:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,8 (8,3)
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 204 (194)

  A BMW 440i Gran Coupé fogyasztási és kibocsátási értékei:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,8–6,6
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 159–154

  A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az illusztrációban szereplő modellek olyan felszereltségeket és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, a Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern (Németország) postacímén keresztül megrendelhető, illetve a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html weboldalról letölthető brosúrából kaphat.

  Az adatok nem egy bizonyos járműre vonatkoznak és nem minősülnek ajánlattételnek, hanem kizárólag a különböző járműtípusok összehasonlításának célját szolgálják. Az üzemanyagok, illetve más energiahordozók előállítása és rendelkezésre bocsátása során keletkező CO2-kibocsátás mértéke nem kerül figyelembevételre a CO2-kibocsátás – 1999/94/EK irányelv szerinti – megállapításakor.