HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK.

A BMW 3-as Touringhoz elérhető ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások.

A BMW 3-as Touring esetében Ön joggal várhatja el a legmagasabb szintű kényelmet. A BMW ConnectedDrive szolgáltatásainak és alkalmazásainak köszönhetően pedig csak még tovább fokozódik a jó közérzete. A járművet például mobil irodává változtathatja. Minden, ami csak az interneten elérhető, ahhoz közvetlenül BMW 3-as Touringjában is hozzáfér. Mindennek köszönhetően többek között soha nem fut majd bele váratlanul egy dugóba. Ha netán mégis ez történne, azonnal kéznél van a segítség.

Read more

CONNECTED DRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.*

A Connected Drive szolgáltatások* kiegészítő felszereltség szélesre tárja a BMW digitális világába vezető kaput. A jármű fedélzeti alkalmazásainak jóvoltából mindig percre készen tájékozott lehet a hírekről és az időjárásról. Mindemellett rendelkezésre áll egy irodai eszköz, illetve az online keresés funkció is. A ConnectedDrive szolgáltatások felszereltség egy alapcsomag, amelyre szükség van a további digitális szolgáltatások megvásárlásához.

*A felszereltség részét képező, itt felsorolt szolgáltatások közül egyelőre nem mindegyik érhető el Magyarországon. Kérjük, további részletekért forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

 • Alkalmazások

  Az alkalmazások kiegészítő felszereltség egy olyan platform, amely a BMW járművekben lehetőséget biztosít bizonyos okostelefonos alkalmazások használatára. Annak érdekében, hogy minél több alkalmazást tegyen elérhetővé az ügyfelei számára, a BMW nemcsak saját applikációkat fejleszt – amelyek között ott van például a BMW Connected és a BMW M Laptimer –, hanem szoros együttműködést is kialakított olyan partnerekkel, mint a Spotify, a Napster, a GoPro, a Deezer és az Audible. Mindennek köszönhetően utóbbiak alkalmazásai is biztonságosan használhatók az autóban. A felhasználónak csak annyit kell tennie, hogy kompatibilis okostelefonját a snap-in adapter vagy az okostelefon USB-kábelének segítségével, illetve vezeték nélkül csatlakoztatja a járműhöz. A csatlakoztatást követően az applikáció funkciói kényelmesen, az iDrive kontroller segítségével vezérelhetők. Az autóban használható alkalmazások kínálata folyamatosan bővül a BMW, valamint a beszállító partnerek szoros kapcsolatának köszönhetően. További információkért kérjük, keresse fel a következő weboldalt: www.bmw.com/apps

 • Apple CarPlay® előkészítés*

  Miért is kéne nélkülöznie iPhone készülékét a BMW-jében, ha egyszer a járműben is a megszokott módon használhatja azt? Az Apple CarPlay®-előkészítés jóvoltából a jármű kezelőszerveivel vezérelheti az olyan telefonfunkciókat, mint amilyen például az iMessage, a WhatsApp, a TuneIn, a Spotify és az Apple Zene. A beszédvezérlésnek az autó kormányán lévő, dedikált gombjával pedig elérheti az Apple hangasszisztens-szolgáltatását, a Sirit is.

  *A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

INTELLIGENS VÉSZHÍVÁS.*

INTELLIGENS VÉSZHÍVÁS.*

Baleset esetén az idő kritikus tényező. Az intelligens vészhívás, amely önállóan képes segítséget keríteni, vészhelyzetben akár életet is menthet. A funkció felveszi a kapcsolatot a speciálisan felkészített ügyfélszolgálati munkatársakkal, akik támogatást nyújtanak Önnek, valamint utasainak egészen addig, ameddig a mentést végző szolgálatok meg nem érkeznek. Utóbbiak szintén közvetlenül kapják meg a fontos információkat.

*A szolgáltatás Magyarországon az itt ismertetett formában egyelőre nem elérhető.

IRODAI FUNKCIÓK.

A BMW ConnectedDrive egyenesen a BMW-jébe hozza el az irodáját. Helyezze kényelembe magát, és állítsa fel irodáját az autójában. A BMW ConnectedDrive segítségével Ön e-maileket fogadhat, küldhet és válaszolhat meg.

BMW Online Office és üzenetdiktálás.

 • Microsoft Office 365

  Dolgozzon produktívan ingázás közben. Annak köszönhetően, hogy a Microsoft Office 365 tökéletesen integrált a BMW ConnectedDrive szolgáltatásokba, az e-mailek, a kontaktlisták és a naptárbejegyzések kényelmesen szerkeszthetők, Az mert az adatok automatikusan és folyamatosan szinkronizálódnak, így azok a járműben, menet közben is rendelkezésre állnak. Az említett tartalmakkal közvetlenül az autóban lehet dolgozni mindenféle más eszköz – például okostelefon – használata nélkül. Mindezeken túlmenően az információk azonnal használatra készek – például az e-mailekben lévő telefonszámok rögtön tárcsázhatók a fedélzeti rendszerrel összeköttetésben lévő telefonnal, a címek pedig az autó navigációs rendszerébe továbbíthatók.

  A Skype for Business kapcsolat jóvoltából a naptár automatikusan felismeri a Skype konferenciahívásokat, amelyekhez egyetlen kattintással lehet csatlakozni. Mindegy, hogy az e-mailek és a találkozólisták az irodában vagy egy meetingen készültek-e, hogy Ön éppen élő kapcsolatban van-e a munkatársaival, hogy az e-maileket vezetés közben, hangosan olvastatja-e fel, netán az üzenetdiktálás funkciót használja-e a válaszhoz – a tartalom az összes használatban lévő eszközön folyamatosan frissül, a rendszerbe való belépés pedig minden egyes esetben biztonságos.

  Az ismertetett szolgáltatás használatának előfeltétele, hogy Ön rendelkezzen érvényes, az Exchange Online, valamint az opcionális Skype for Business funkciókat is magában foglaló Microsoft Office 365 előfizetéssel.

 • BMW Online Office

  A Bluetooth Online Office jóvoltából még hasznosabban töltheti el az idejét autójában. A funkció segítségével ugyanis e-maileket fogadhat, olvashat és válaszolhat meg út közben. Azon funkciók mellett, amelyeknek segítségével a központi kijelzőn szerkeszthetők és küldhetők e-mailek, a levelek felolvastathatók a text-to-speech funkció segítségével, illetve azok a beszédfelismerés funkció jóvoltából akár le is diktálhatók.
  Egy már meglévő e-mail cím segítségével, a „My BMW ConnectedDrive” ügyfélportálon létrehozható egy postafiók. A BMW Online Office esetében a bejövő e-mailek kezelésére beállíthatók bizonyos külső e-mail-szolgáltatók is. Amennyiben több e-mail cím is ugyanahhoz a szolgáltatóhoz tartozik, azok egyértelműen láthatók a menüben. A beállítás után az összes e-mail késedelem vagy eltérítés nélkül továbbítódik a járműbe.

 • Üzenetdiktálás

  Vigye magával irodáját: az irodai funkciók jóvoltából Ön autójában is használhatja Bluetooth-csatlakozós mobiltelefonjának e-mailező és szöveglétrehozó funkcióit.
  Az üzenetdiktálás funkció írott szöveggé alakítja át a kimondott szavakat, amelyet Ön azután Bluetooth-csatlakozós okostelefonjának segítségével e-mailben vagy szöveges üzenetben továbbíthat. A Professional navigációs rendszer, a Bluetooth-csatlakozás és a ConnectedDrive kiegészítő felszerelések megléte esetén Önnek nem kell felvennie mobiltelefonját. Az okostelefonjának vagy egyéb mobil eszközének Bluetooth-kompatibilitásáról a következő oldalon tájékozódhat: www.bmw.com/bluetooth.
  Az üzenetdiktálás funkció az első 60 napon ingyenesen vehető igénybe. A további használathoz előfizetési szerződést kell kötni Nuance® szolgáltatóval.

VALÓS IDEJŰ KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK.*

Miért is vesztegetné az idejét dugókban ülve? A valós idejű közlekedési információk szolgáltatás jóvoltából gyorsan és még hatékonyabban érheti el úti célját. A rendszer gyakorlatilag valós időben monitorozza a pillanatnyi forgalmi helyzetet és a kapott információk alapján alternatív útvonalakat állít össze. A helyi veszélyekre figyelmeztető rendszer egy olyan további funkció, amely a kedvezőtlen útviszonyokra vagy a balesetekre hívja fel az Ön figyelmét.

*A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

CONCIERGE SERVICE.*

Vajon holnap napos idő lesz Rómában? Mikor indul a járatom és hol találom a városban a legjobb éttermet? A Concierge Service ügyfélszolgálat munkatársaival – akik mindig az Ön segítségére sietnek, amikor utazik – egyetlen gombnyomással létesíthet kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van. A szolgáltatás egyedi, személyre szabott és gyors – legyen Ön bárhol, legyen szüksége bármire.

*A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

REMOTE SERVICES.*

Vajon bezártam az autómat? Pontosan hol is parkoltam le vele? A Remote Services szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a BMW Connected applikáció segítségével a távolból lépjen kapcsolatba járművével. Villogtassa meg a fényszórókat, aktiválja a klímaberendezést, vagy zárja be a BMW-jét bárhonnan, az okostelefonja segítségével.

*A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.