BŐSÉGES TERET AD AZ ÖN ÖTLETEINEK.

A BMW 3-as Touring kényelme és biztonsága.

BŐSÉGES TERET AD AZ ÖN ÖTLETEINEK.

A BMW 3-as Touring kényelme és biztonsága.

BŐSÉGES TERET AD AZ ÖN ÖTLETEINEK.A BMW 3-as Touring kényelme és biztonsága.

Legyen szó mindennapi tevékenységekről, egy hétvégi kirándulásról vagy egy hosszabb szabadságról – a BMW 3-as Touring minden célra ideális jármű, mivel a legmagasabb szintű kényelmet nyújtja. A tágas, számtalan tárolási lehetőséget felkínáló belső tér minden egyes utat képes pihentető élménnyé változtatni. A hatalmas méretű csomagtér egyedülállóan rugalmasan használható. Az intelligens utasvédelem megnyugtató biztonságérzetet nyújt az Ön számára, akárhol is ül.

Read more

ÉRINTÉS NÉLKÜL NYITHATÓ ÉS ZÁRHATÓ CSOMAGTÉR-AJTÓ.

ÉRINTÉS NÉLKÜL NYITHATÓ ÉS ZÁRHATÓ CSOMAGTÉR-AJTÓ.

Amikor valaki a nagybevásárlást követően ki szeretné nyitni a csomagtér-ajtót, általában ügyetlenül keresni kezdi a kulcsot, miközben táskákkal megpakolva ácsorog az autó mögött. A komfort bejutás rendszernek köszönhetően mindez a múlté.

A rendszer – az automatikus csomagtérajtó-mozgatással együtt – lehetővé teszi a csomagtér-ajtó érintés nélkül való felnyitását. Elég egy, a hátsó lökhárító alatt tett határozott lábmozdulat, és a szenzorok jóvoltából máris nyílik az ajtó.

Az autó mögé álló személyt és annak lábmozdulatát a lökhárítóba, különböző magasságokba beépített szenzorok érzékelik. A csomagtér-ajtó automatikus lezárására vonatkozó utasítást ugyanezen mozdulattal lehet kiadni. Ez az innovatív funkció még kényelmesebbé teszi a csomagtér-ajtó kinyitását és a berakodást. A műveletet csakis akkor hajtja végre a rendszer, ha a járműhöz tartozó kulcsot érzékeli.

TÁROLÁSI KONCEPCIÓ.

Okostelefon, italos palackok vagy kisebb tárgyak – a BMW 3-as Touring bőséges helyet kínál az Ön tárolási igényeinek kielégítéséhez. A középkonzolon két pohártartó található, annak rolós fedele pedig zárt állapotban további rakodófelületet képez. Az első ajtók belső borításán lévő tartókban pedig akár egyliteres palackok is elhelyezhetők.
Az opcionális tárolócsomag még több tárolási lehetőséget biztosít. A csomag egyebek mellett a vezető oldalán, a műszerfalban lévő tárolórekeszt, az első ülések háttámláján lévő tárolóhálókat, valamint a két táskaakasztót foglalja magában. A csomag része továbbá egy sokoldalú rögzítő háló a csomagtér padlóján, egy tároló tálca a csomagtér padlója alatt, valamint egy hátsó 12 voltos csatlakozó is.

FUNKCIONALITÁS.

A BMW 3-as Touring csomagtere tökéletesen felkészült bármilyen kihívásra – a könnyű csomagok elnyelésétől egészen a nehéz, nagyméretű tárgyak cipeléséig. Amikor a hátsó üléstámlák normál, függőleges helyzetben vannak, még akkor is 495 literes csomagtér áll rendelkezésre. Amikor pedig a hátsó üléstámlák mindegyike el van fektetve, lenyűgöző méretűre, 1500 literesre nő a raktér. Az alapfelszereltségként járó, 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámlák lehetőséget nyújtanak arra, hogy Ön az igényeinek megfelelően variálja a rendelkezésre álló helyet. Hátul a középső, valamint a jobb oldali támla külön is lehajtható.
A bal oldali ülésszegmens a középső szegmenssel együtt dönthető le. Ily módon a BMW 3-as Touring rendkívül rugalmasan pakolható. Miközben hátul ketten ülnek, nagyméretű tárgyak (pl. sílécek és snowboard-táskák) is szállíthatók a fedélzeten. A BMW 3-as Touring abban a tekintetben is egyedülálló a szegmensben, a hátsó szélvédője külön is nyitható – ez a megoldás jóval egyszerűbbé teszi a csomagtérbe való rakodást.

PASSZÍV BIZTONSÁG.

PASSZÍV BIZTONSÁG.

Minden egyes BMW modellt ellátnak egy olyan intelligens biztonsági felszereltségeket tartalmazó csomaggal, amelynek célja az, hogy csökkentse a balesetek bekövetkezésének esélyét – valamint az, hogy az autó mindegyik utasa érezze: mindig a legjobb kezekben van. A rendkívül robusztus tartószerkezetek, valamint a speciális, nagyszilárdságú acél intelligens alkalmazásának köszönhetően a biztonsági utascella maximálisan merev, ugyanakkor annak tömege a lehető legalacsonyabb.
Az ütközés ereje az utascella helyett az autó karosszériájának egyéb részei, például az alváz, az oldalsó elemek, az elülső tűzfal vagy a tető felé továbbítódik, illetve azt az elöl és hátul lévő gyűrődő zónák nyelik el. Oldalirányú ütközés esetén az utasokat a B-oszlopokban és az oldalküszöbökben található megerősített struktúrák, az ajtók rendkívül szilárd oldalmerevítései, valamint az ülések stabil kereszttartója védi.
Az autó orr-részében számos, a gyalogosokat védő elem található. A lökhárító és a lökhárító-borítás között egy energiaelnyelő elem kapott helyet, amely gázolás esetén csökkenti a láb sérülésének súlyosságát. Mindemellett a motorháztetőt is ellátták deformálódó elemekkel, amelyek gyűrődő zónát képeznek, és felemésztik az ütközés energiáját.