PÁRATLAN VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az új BMW 3-as Touring.

PÁRATLAN VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az új BMW 3-as Touring.

PÁRATLAN VEZETÉSI ÉLMÉNY.Az új BMW 3-as Touring.

Csomagtér űrtartalma (l)

496

Érintés nélkül nyitható és zárható csomagtér-ajtó

Opcionális

Tengelytáv (cm)

281

40:20:40 arányban dönthető háttámla

Alapfelszereltség

Modell

BMW 320d Touring

A sportos dizájn, a dinamizmus és az egyedülálló praktikum ellenállhatatlan kombinációját nyújtó BMW 3-as Touring már a legelső pillanattól lenyűgöző. Az optimális súlyelosztás, a klasszikus hátsókerék-meghajtás, valamint a BMW EfficientDynamics technológiákkal ellátott, erős és kimagaslóan hatékony benzin- és dízelmotorok egyedülálló dinamizmust garantálnak, ugyanakkor azok fogyasztása alacsony. Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer mindenkor biztosítja a lehető legjobb tapadást. A Sport Line és Luxury Line modellváltozatokkal vagy az M sportcsomaggal pedig megnyílik az Ön számára a lehetőség arra, hogy BMW 3-as Touringját saját egyéni ízléséhez és igényeihez szabja.

A BMW 3-AS TOURING FELFEDEZÉSE.

Dizájn.

A dinamizmus, az elegancia és a sokoldalúság egyedülálló kombinációja teszi kategóriájának legsportosabb tagjává a BMW 3-as Touringot. A BMW 3-as sorozat jellegzetességeit magán viselő modell hűen követi a BMW márka dizájnhagyományait, tehát hosszú motorháztetővel, kis túlnyúlásokkal, nagy tengelytávval és hátratolt utascellával rendelkezik. Ily módon a BMW 3-as Touring továbbra is őrzi vezető szerepét a szegmensben.
Read more

Dinamizmus és hatékonyság.

A BMW 3-as Touring dinamizmusa igen sokoldalú. Az opcionális adaptív M futómű vagy a változó áttételű sport kormánymű garantálják a legmagasabb szintű agilitást, kitűnő menettulajdonságokat és precíz irányíthatóságot biztosítva a sportos stílusú vezetés során. A BMW TwinPower Turbo motorok és az opcionális 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó egyedülálló vezetési élményt nyújtanak. Az említett, valamint a további BMW EfficientDynamics technológiák gondoskodnak a lenyűgöző teljesítményről, ugyanakkor komoly mértékben hozzájárulnak a fogyasztás csökkentéséhez is.
Read more

Funkcionalitás.

A BMW 3-as Touring csomagtere tökéletesen felkészült bármilyen kihívásra – a könnyű csomagok elnyelésétől egészen a nehéz, nagyméretű tárgyak cipeléséig. Amikor a hátsó üléstámlák normál, függőleges helyzetben vannak, még akkor is 495 literes csomagtér áll rendelkezésre. Amikor pedig a hátsó üléstámlák mindegyike el van fektetve, lenyűgöző méretűre, 1500 literesre nő a raktér. Az alapfelszereltségként járó, 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámlák lehetőséget nyújtanak arra, hogy Ön az igényeinek megfelelően variálja a rendelkezésre álló helyet. Hátul a középső, valamint a jobb oldali támla külön is lehajtható. A bal oldali ülésszegmens a középső szegmenssel együtt dönthető le. Ily módon a BMW 3-as Touring rendkívül rugalmasan pakolható. Miközben hátul ketten ülnek, nagyméretű tárgyak (pl. sílécek és snowboard-táskák) is szállíthatók a fedélzeten. A BMW 3-as Touring abban a tekintetben is egyedülálló a szegmensben, hogy a hátsó szélvédője külön is nyitható – ez a megoldás jóval egyszerűbbé teszi a csomagtérbe való rakodást.
Read more