BMW 3-as Limousine, 3-as bmw lízingajánlatok

BMW 3 LIMOUSINE

Az Ön BMW 3-as Limousine-ja számára a lehető legszélesebb szolgáltatásokat nyújtjuk. A bőséges választékban kínált eredeti BMW tartozékok egyéni vonással gazdagítják az Ön BMW-jét, a BMW M Performance alkatrészek pedig hamisítatlan versenyhangulatot biztosítanak mindenütt, amerre csak jár. A BMW attraktív szolgáltatásai teljes körű védelemben részesítik Önt a szükséghelyzetekben, a szerviz- és a karbantartás területét felölelő szolgáltatások jóvoltából pedig kizárólag a vezetés élményére összpontosíthat. A BMW Financial Services pedig olyan rugalmas és vonzó finanszírozási csomagokat ajánl a figyelmébe, amelyek minden esetben alkalmazkodnak az Ön igényeihez.

Bővebben
BMW 3 LIMOUSINE

BMW FINANCIAL SERVICES.

Váltsa valóra álmait már ma.

Az Ön új BMW-je csupán egy karnyújtásnyira van. Mindössze egy tökéletes finanszírozási ajánlatra van szüksége:
BMW 3 series sedan, BMW Select
BMW 3 Series Sedan, BMW leasing
BMW 3 Series Sedan, BMW financing
BMW 3 Series Sedan, BMW financing

BMW SELECT LEASING.

XX.XX €

Maximum flexibility.

 • Individualized monthly payments
 • Various end-of-contract options
 • No residual value risk
 • Decide about ownership at contractual end

BMW OPERATING LEASE.

XX.XX €

All-round carefree.

 • Unlimited mileage
 • Full ownership after contract ends
 • Fixed monthly payments
 • Long-term financing option

BMW BASIC LOAN.

XX.XX €

Straightforward & transparent.

 • Regular fixed payments
 • Insurance, taxes and maintenance inclusive
 • No residual value risk
 • Long-term financing option

BMW BALLOON LOAN.

XX.XX €

Easy & comfortable.

 • Unlimited mileage
 • Individual monthly payments
 • Flexible down payment
 • Refinancing options

EREDETI BMW TARTOZÉKOK

Valami ismerős, jó érzés.

A vezetés élménye minden BMW tulajdonosnak alapáron jár. Az eredeti BMW tartozékok pedig arra valók, hogy kielégítsék az Ön különleges igényeit. Pontosan ezért kínálunk széles választékban olyan egyedi kiegészítőket és extrákat, amelyek minőségüket, dizájnjukat és tudásukat illetően tökéletesen illenek a járművéhez, maximális hozzáadott értéket biztosítva ezzel Önnek – bármi is járjon a fejében.
BMW 3-as Limousine, BMW tetődoboz
BMW 3-as Limousine, BMW tetőbox

420 tetőbox

A modern, titánezüst oldalborítással ellátott, 420 liter űrtartalmú tetőbox mindegyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis. A kétoldali nyithatóság kényelmessé teszi a be- és kipakolást, az oldalanként hárompontos központi zár pedig a tolvajoktól védi a box tartalmát.
BMW 3-as Limousine, 20” M Performance Y-küllős 795 M, kétszínű

BMW 3-as Limousine, 20” M Performance Y-küllős 795 M, kétszínű

A kitűnő minőségű, 20” méretű, kovácsolt, fényesre mart, kétszínű, matt Ferric szürke M Performance Y-küllős 795 M könnyűfém keréktárcsákat M logó és „M Performance” felirat díszíti. A TPMS-kompatibilis komplett nyári kerékkészletbe tartozó, elöl 8J x 20, hátul 8,5J x 20 méretű keréktárcsákon 225/35 R20 90Y XL RSC, illetve 255/30 R20 92Y XL RSC méretű defekttűrő gumiabroncsok feszülnek.
BMW 3-as Limousine, 20” M Performance keresztküllős 794 M, kétszínű

20” M Performance keresztküllős 794 M, kétszínű (Jet fekete)

A kitűnő minőségű, 20” méretű, kovácsolt, fényesre esztergált, kétszínű, Jet fekete keresztküllős 794 M könnyűfém keréktárcsákon színes M logó látható. A TPMS-kompatibilis komplett nyári kerékkészletbe tartozó, elöl 8J x 20, hátul 8,5J x 20 méretű keréktárcsákra 225/35 R20 90Y XL RSC, illetve 255/30 R20 92Y XL RSC méretű gumiabroncsok kerülnek.
BMW 3-as Limousine, BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0

A BMW Advanced Car Eye 2.0 egy rendkívül érzékeny, full-HD felbontású kamera, amely minden, az autó előtti vagy mögötti történést rögzít – akkor is, amikor a jármű éppen parkol. Amennyiben a jármű közelében bármilyen gyanús történést vagy rendellenes mozgást észlel, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket annak érdekében, hogy dokumentálhatók legyenek az esetleges ütközések vagy (a megkísérelt) autófeltörések.
BMW 3-as Limousine, BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomás

BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomás

Vezeték nélküli töltés bárhol, bármikor: a BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomás segítségével az okostelefon kényelmesen és hatékonyan, kábel nélkül tölthető a járműben. Az eszköz mindeközben stabilan, biztosan tartja a mobiltelefont. Egy kivételesen okos megoldás: az integrált, kivehető powerbank lehetővé teszi a járművön kívüli töltést.
BMW 3-as Limousine, négy évszakos lábszőnyegek az elöl ülők számára

Négyévszakos lábszőnyegek

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított peremű, elegáns dizájnnal rendelkező BMW négyévszakos lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeket minőségi rozsdamentes acél betét díszíti.

Fedezzen fel még több, különféle kategóriákba sorolt BMW tartozékot

BMW SZOLGÁLTATÁSOK

Aggodalomra út közben sincs semmi ok.

A BMW mércét állít a szolgáltatások terén is, amelyekre Ön mindig biztosan számíthat. Az Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szakemberei például a nap 24 órájában, az év 365 napján a rendelkezésére állnak. Az innovatív BMW Teleszerviz funkción keresztül az Ön BMW-je automatikusan értesíti a BMW márkaszervizt a karbantartási igényeiről és az esetleges meghibásodásairól, így a szerviz munkatársai célirányosan vehetik fel Önnel a kapcsolatot. A BMW Service Inclusive fedezi az utóbb említett, illetve az egyéb szolgáltatások költségeit az Ön által kiválasztott időtartamig, illetve futásteljesítményig. Fordítson hát több időt az élet fontos dolgaira: a BMW által széles választékban kínált szolgáltatásokkal Ön mindig a biztos oldalon tartózkodhat.
BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive

Lazítson, és összpontosítson arra, ami valóban számít – élvezze felhőtlenül a vezetést. A BMW Service Inclusive jóvoltából minden további nélkül megteheti ezt. Az egyszeri alkalommal lerótt díj az Ön által választott időtartamon, illetve futásteljesítményen belül fedezi a szerződésben foglalt szolgáltatások és karbantartások költségeit.
Bővebben
BMW Teleszerviz

BMW Teleszerviz

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásával BMW-je jelentős terhet vesz le az Ön válláról: amikor aktuálissá vált a karbantartása, netán valamilyen hibát észlel, az összes vonatkozó adatot hivatalos BMW márkaszervizének rendelkezésére bocsájtja. A márkaszerviz ezután felveszi Önnel a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából. Ily módon tehát gyorsan és célirányosan szervizeltetheti autóját – anélkül, hogy saját magának kéne fejben tartania mindent. A szolgáltatás igénybevételének mindössze annyi a feltétele, hogy regisztrálja online járművét a BMW ConnectedDrive portálon* és legyen egy kiválasztott BMW márkaszervize. Fedezze hát fel most, hogy a BMW Teleszerviz miként teheti még kényelmesebbé az életét. *A portál Magyarországon egyelőre nem elérhető.
Bővebben
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás, és szakértőink az Ön rendelkezésére állnak telefonon vagy – ha az szükséges – a helyszínen.
Bővebben

BMW M PEFORMANCE TARTOZÉKOK

Mutassa meg egyéniségét.

Az aszfaltra alighogy kigördült BMW 3-as Limousine mindent maga mögött hagy – úgy a konvenciókat, mint a riválisokat. A BMW M Performance tartozékokkal felvértezve pedig a sportlimuzinok etalonja ismét megmutatja, hogy miként képes újra és újra feltalálni önmagát.
BMW 3-as Limousine, M Performance tartozékok
BMW 3-as Limousine, magasfényű fekete M Performance vesék

Magasfényű fekete M Performance vesék

Erőteljes karakter: a magasfényű fekete függőleges rácselemekkel és kerettel ellátott vesék erőt és dinamizmust sugároznak magukból. Teszik mindezt a különleges, határozott benyomást keltő megjelenés érdekében.
BMW 3-as Limousine, karbonszálas M Performance hátsó légterelő

Karbonszálas M Performance hátsó légterelő

Még lenyűgözőbb: a karbonszálas M Performance hátsó légterelő kihangsúlyozza az autó prémium minőségét és dinamikus megjelenését. High-tech, karbonszálas anyaga a légterelőt extrém módon könnyűvé, ugyanakkor rendkívül masszívvá teszi. A légterelő optimalizálja az aerodinamikai tulajdonságokat és ezzel még atletikusabb vezetési stílust tesz lehetővé.
BMW 3-as Limousine, karbonszálas M Performance Pro első légterelő él

Karbonszálas M Performance Pro első légterelő él

Ne fogja vissza magát: a 100 százalékban karbonszálból készült M Performance Pro első légterelő él optimális aerodinamikai tulajdonságokat biztosít, egyszersmind rendkívül exkluzív módon domborítja ki a jármű maszkulin megjelenését. Különleges, versenyautós megjelenés mindazoknak, akik nem kötnek kompromisszumokat.
BMW 3-as Limousine, M Performance kormánykerék

M Performance kormánykerék

Fogós érvek: Alcantarával borított markolatának köszönhetően az M Performance kormánykerék remek és stabil fogású – a még sportosabb kormányzási érzet jegyében. Jellegzetes dizájnja, valamint a 12 óránál lévő, vörös színű bőrből készült betétje kiemeli a kormány versenyautós stílusát. De ez még nem minden: az M Performance kormánykereket az Alcantarán kívül karbonszál-erősítésű műnyag borítja, emellett karbonszálas M Performance kapcsolókarok tartoznak hozzá.
BMW 3-as Limousine, M Performance lábszőnyegek

M Performance lábszőnyegek

Prémium megjelenés, egyedülálló tapadás: az M Performance lábszőnyegek egyedien sportos vonást visznek a lábtérbe, egyúttal még dinamikusabbá teszik a teljes belső teret. M logóval és „M Performance” felirattal. A prémium dizájnt a bőrhatású, kontrasztszínű díszvarrásos szegély, valamint az M színű rátét teszi teljessé.
BMW 3-as Limousine, karbonszálas M Performance belső díszítőelemek

Karbonszálas M Performance belső díszítőelemek

Szemmel látható izgalom: az M Performance belső díszítőelemek teljes egészében nyílt pórusú karbonszálból készülnek. A speciális gyártási eljárás rendkívül látványossá teszi a díszítőelemeket, de azok tapintásra is különlegesek. Az egyedien versenyautós jellegű belső térért.

BMW HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSOK

Mindig egy lépéssel előrébb.

A BMW ConnectedDrive szolgáltatások olyan elemeinek birtokában, mint a Valós idejű közlekedési információk, a Connected Music vagy a Távszolgáltatások, Ön mindig összeköttetésben lehet a BMW-jével és a világgal.

*A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az autó megfelelő opcióval rendelkezzen.

BMW 3-as Limousine, Távszolgáltatások

Távszolgáltatások

Vajon bezártam az autómat? Pontosan hol is parkoltam le vele? A Távszolgáltatások (Remote Services) jóvoltából Ön a BMW Connected applikáción keresztül, a távolból férhet hozzá járműve bizonyos funkcióihoz. Villogtassa meg a fényszórókat, kapcsolja be a klímaberendezést vagy zárja be BMW-jének ajtóit az okostelefonjával – bárhonnan.
A termékhez
BMW 3-as Limousine, Valós idejű közlekedési információk

Valós idejű közlekedési információk

Miért vesztegetné az idejét forgalmi dugókban ülve? A Valós idejű közlekedési információk segítségével gyorsabban és hatékonyabban érheti el úti célját. A rendszer lényegében valós időben monitorozza a forgalmat és az információk alapján alternatív útvonalakat dolgoz ki. A helyi veszélyekre figyelmeztető jelzés egy kiegészítő funkció, amely figyelmezteti Önt a kedvezőtlen útviszonyokra vagy a balesetekre.
A termékhez
BMW 3-as Limousine, Connected csomag Professional

Connected csomag Professional

Concierge Service, Távszolgáltatások vagy In-car Experiences? Miért is kéne választania a lehetőségek közül, ha mindent együtt is megkaphat? A Connected csomag Professional felszereltség jóvoltából egyszerre élvezheti a BMW ConnectedDrive fenti szolgáltatásainak előnyeit.
A termékhez
BMW 3-as Limousine, Apple CarPlay® előkészítés

Apple CarPlay® előkészítés

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit az autójában, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Apple CarPlay® előkészítés jóvoltából Ön a jármű kezelőszerveivel érheti el a telefonfunkciókat, valamint az olyan alkalmazásokat, mint az iMessage, a WhatsApp, a TuneIn, a Spotify és az Apple Music. Ön a beszédvezérlés kormánykeréken lévő gombját is használhatja Sirinek, az Apple hangasszisztensének eléréséhez.
A termékhez
BMW 3-as Limousine, Térképfrissítés

Térképfrissítés

A Térképfrissítés szolgáltatásnak köszönhetően Ön búcsút inthet a pontatlan útvonal-információknak. A térképadatbázis naprakészen tartására kétféle lehetőség is kínálkozik. Az automatikus frissítések az éteren keresztül érkeznek Magyarországon. A másik mód az USB-n keresztüli térképfrissítés, amelynek segítségével Ön manuálisan letöltheti a teljes régióra vonatkozó adatbázist. Ily módon tehát Ön mindig a legfrissebb térképekre támaszkodhat, amikor külföldre megy.
A termékhez

Fedezzen fel még több, különböző kategóriákba sorolt BMW mobilitási szolgáltatást

Fuel consumption and CO2 emissions.

* Available from 07/2019. Data is preliminary.


BMW 330i Sedan:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 6.1–5.8
CO2 emissions in g/km (combined): 139–132


BMW M340i xDrive Sedan(2):
Fuel consumption in l/100 km (combined): 7.5
CO2 emissions in g/km (combined): 172


The values of the vehicles labeled with (2) are preliminary.


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.


Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2


The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Bővebben