HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK.

A BMW 3-as Limousine-hoz elérhető ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások.

A BMW 3-as Limousine esetében Ön joggal várhatja el a legmagasabb szintű kényelmet. A BMW ConnectedDrive szolgáltatásainak és alkalmazásainak köszönhetően pedig csak még tovább fokozódik a jó közérzete. A járművet például mobil irodává változtathatja. Minden, ami csak az interneten elérhető, ahhoz közvetlenül BMW 3-as Limousine-jában is hozzáfér. Mindennek köszönhetően többek között soha nem fut majd bele váratlanul egy dugóba. Ha netán mégis ez történne, azonnal kéznél van a segítség.

Read more

CONNECTEDDRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.

A ConnectedDrive szolgáltatások felszereltség teremti meg az alapját annak, hogy a személyre szabott mobilitási asszisztens, a BMW Connected, valamint az intelligens BMW ConnectedDrive funkciók – amelyek bőséges mennyiségű információval, szórakoztató tartalommal és szolgáltatással látják el a felhasználót – használhatók legyenek a járműben.

A felszereltség jóvoltából elérhetők olyan helyspecifikus információk, mint az időjárás és a hírek, emellett praktikus irodai funkciókat is rendelkezésre bocsájt. Az egyes szolgáltatások, valamint – egyebek mellett – a parkolási információk, az úti- és hotelkalauzok okostelefon használata nélkül, közvetlenül az autóból, a ConnectedDrive menüből érhetők el.

A felszereltség mindemellett kényelmes és korlátlan hozzáférést biztosít bizonyos okostelefonos alkalmazásokhoz. A ConnectedDrive szolgáltatások kiegészítő felszereltség a fentieken kívül még sok mindennel áll a felhasználó rendelkezésére, izgalmas felfedezőúttá téve minden egyes, a BMW-vel megtett kilométert.

 • BMW ConnectedDrive Store*

  A bármilyen igényt kiszolgáló szolgáltatások és alkalmazások egyénileg, a BMW ConnectedDrive Store áruházból vásárolhatók meg. A szóban forgó szolgáltatások a BMW megvásárlása után bármikor kiválaszthatók és megrendelhetők. Az áruház lehetőséget biztosít arra, hogy a járműtulajdonosok közvetlenül válogathassanak az elérhető BMW ConnectedDrive szolgáltatások között, és hogy közülük az igényeiknek megfelelőket közvetlenül az autójukból vásárolhassák meg.
  A BMW ConnectedDrive Store-ból megrendelhető szolgáltatásokat és alkalmazásokat kimondottan a BMW vezetők igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Az egyes szolgáltatások érvényességi ideje is megválasztható. Mindez lehetőséget teremt arra, hogy az ügyfelek egy bizonyos időintervallumra, például a vakációjukra rendeljék meg a szolgáltatásokat.
  A BMW ConnectedDrive Store menet közben, a járműből, vagy a BMW ConnectedDrive ügyfélportálon keresztül érhető el. Az újonnan megrendelt szolgáltatások és alkalmazások a kiválasztás és a megvásárlás után nem sokkal máris elérhetők az autóban. A BMW ConnectedDrive Store mindemellett naprakész információt nyújt az aktuális szolgáltatás- és alkalmazáskínálatról.

  *A szolgáltatás magyarországi elérhetőségével, valamint a használat feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

 • Apple CarPlay® előkészítés*

  Az Apple CarPlay® előkészítésnek köszönhetően a vezető menet közben, kényelmesen, biztonságosan, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül használhatja kompatibilis iPhone® készülékét. Mindez a gyakorlatban annyit jelent, hogy az okostelefonos tartalmak, valamint készülék olyan funkciói, mint a zene, az iMessage/szöveges üzenetek, a telefonfunkciók, a Siri és bizonyos, harmadik féltől származó applikációk a megszokott módon jeleníthetők meg és használhatók – akár a jármű kezelői felületén keresztül is. A jármű felszereltségétől függően az Apple CarPlay® érintéssel, az iDrive kontroller segítségével vagy beszédvezérléssel irányítható.

  * A funkció jelenleg nem érhető el Magyarországon.

VÉSZHÍVÁS.

Az intelligens vészhívás funkció gyors, célzott asszisztenciát, valamint jól képzett csapatot biztosít Önnek a nap 24 órájában – saját anyanyelvén, még akkor is, ha külföldön tartózkodik. Amennyiben olyan baleset történik, amelynek során aktiválódnak a légzsákok vagy az övfeszítők, az intelligens vészhívás funkció automatikusan működésbe lép. Az olyan fontos részleteket, amelyek például az autó pontos helyzetére, a baleset súlyosságára és az autóban ülők lehetséges sérülésére vonatkoznak, a rendszer a járműbe beépített SIM-kártya segítségével továbbítja a BMW ügyfélszolgálathoz – vagyis mindez külön mobiltelefon használata nélkül történik. A BMW ügyfélszolgálat ezután tájékoztatja a legközelebbi mentőbázist, és asszisztenciát biztosít egészen addig, ameddig a mentőcsapat meg nem érkezik a helyszínre. A vészhívás manuálisan is kezdeményezhető, ha egy másik közlekedő szorul segítségre.

Intelligens Vészhívás.

IRODAI FUNKCIÓK.

A BMW ConnectedDrive egyenesen a BMW-jébe hozza el az irodáját. Helyezze kényelembe magát, és állítsa fel irodáját az autójában. A BMW ConnectedDrive segítségével Ön e-maileket fogadhat, küldhet és válaszolhat meg.

BMW Online Office és üzenetdiktálás.

 • Microsoft Office 365

  Dolgozzon produktívan ingázás közben. Annak köszönhetően, hogy a Microsoft Office 365 tökéletesen integrált a BMW ConnectedDrive szolgáltatásokba, az e-mailek, a kontaktlisták és a naptárbejegyzések kényelmesen szerkeszthetők,mert az adatok automatikusan és folyamatosan szinkronizálódnak, így azok a járműben, menet közben is rendelkezésre állnak. Az említett tartalmakkal közvetlenül az autóban lehet dolgozni mindenféle más eszköz – például okostelefon – használata nélkül. Mindezeken túlmenően az információk azonnal használatra készek – például az e-mailekben lévő telefonszámok rögtön tárcsázhatók a fedélzeti rendszerrel összeköttetésben lévő telefonnal, a címek pedig az autó navigációs rendszerébe továbbíthatók.

  A Skype for Business kapcsolat jóvoltából a naptár automatikusan felismeri a Skype konferenciahívásokat, amelyekhez egyetlen kattintással lehet csatlakozni. Mindegy, hogy az e-mailek és a találkozólisták az irodában vagy egy meetingen készültek-e, hogy Ön éppen élő kapcsolatban van-e a munkatársaival, hogy az e-maileket vezetés közben, hangosan olvastatja-e fel, netán az üzenetdiktálás funkciót használja-e a válaszhoz – a tartalom az összes használatban lévő eszközön folyamatosan frissül, a rendszerbe való belépés pedig minden egyes esetben biztonságos.

  Az ismertetett szolgáltatás használatának előfeltétele, hogy Ön rendelkezzen érvényes, az Exchange Online, valamint az opcionális Skype for Business funkciókat is magában foglaló Microsoft Office 365 előfizetéssel.

 • BMW Online Office

  A Bluetooth Online Office jóvoltából még hasznosabban töltheti el az idejét autójában. A funkció segítségével ugyanis e-maileket fogadhat, olvashat és válaszolhat meg út közben. Azon funkciók mellett, amelyeknek segítségével a központi kijelzőn szerkeszthetők és küldhetők e-mailek, a levelek felolvastathatók a text-to-speech funkció segítségével, illetve azok a beszédfelismerés funkció jóvoltából akár le is diktálhatók.
  Egy már meglévő e-mail cím segítségével, a „My BMW ConnectedDrive” ügyfélportálon létrehozható egy postafiók. A BMW Online Office esetében a bejövő e-mailek kezelésére beállíthatók bizonyos külső e-mail-szolgáltatók is. Amennyiben több e-mail cím is ugyanahhoz a szolgáltatóhoz tartozik, azok egyértelműen láthatók a menüben. A beállítás után az összes e-mail késedelem vagy eltérítés nélkül továbbítódik a járműbe.

 • Üzenetdiktálás

  Vigye magával irodáját: az irodai funkciók jóvoltából Ön autójában is használhatja Bluetooth-csatlakozós mobiltelefonjának e-mailező és szöveglétrehozó funkcióit.
  Az üzenetdiktálás funkció írott szöveggé alakítja át a kimondott szavakat, amelyet Ön azután Bluetooth-csatlakozós okostelefonjának segítségével e-mailben vagy szöveges üzenetben továbbíthat. A Professional navigációs rendszer, a Bluetooth-csatlakozás és a ConnectedDrive kiegészítő felszerelések megléte esetén Önnek nem kell felvennie mobiltelefonját. Az okostelefonjának vagy egyéb mobil eszközének Bluetooth-kompatibilitásáról a következő oldalon tájékozódhat: www.bmw.com/bluetooth.
  Az üzenetdiktálás funkció az első 60 napon ingyenesen vehető igénybe. A további használathoz előfizetési szerződést kell kötni Nuance® szolgáltatóval.