VERHETETLEN SPORTOSSÁG BOLDOGSÁGFAKTORRAL.

A BMW 3-as Limousine kényelme és biztonsága.

A BMW 3-as Limousine jóvoltából Önnek nincs más dolga, mint hogy hátradőljön és lazítson. A számtalan tárolási lehetőséget kínáló, tágas belső tér minden egyes utazást képes csodásan kényelmes élménnyé tenni. A rugalmasan alakítható csomagtér egyedülállóan praktikus. A zseniális utasvédelmi megoldások pedig mindegyik ülőhelyen garantálják a nyugalmat.

Read more

ÉRINTÉS NÉLKÜL NYITHATÓ CSOMAGTÉR-AJTÓ.

Amikor valaki a nagybevásárlást követően ki szeretné nyitni a csomagtér-ajtót, általában ügyetlenül keresni kezdi a kulcsot, miközben táskákkal megpakolva ácsorog az autó mögött. A komfort bejutás rendszernek köszönhetően mindez a múlté. A rendszer – az automatikus csomagtérajtó-mozgatással együtt – lehetővé teszi a csomagtér-ajtó érintés nélkül való felnyitását. Elég egy, a hátsó lökhárító alatt tett, határozott lábmozdulat, és a szenzorok jóvoltából máris nyílik az ajtó.

Ezután kireteszel a zár, az ajtó pedig magától felnyílik. A lábmozdulatot a lökhárítóba, különböző magasságokba beépített szenzorok érzékelik, amelyek kiadják az utasítást az ajtó nyitására. A BMW ConnectedDrive innovatív funkciója még kényelmesebbé teszi a csomagtér-ajtó kinyitását és a berakodást. A műveletet csakis akkor hajtja végre a rendszer, ha a járműhöz tartozó kulcsot érzékeli.

TÁROLÁSI KONCEPCIÓ.

Okostelefon, italos palackok vagy kisebb tárgyak – a BMW 3-as Limousine bőséges helyet kínál az Ön tárolási igényeinek kielégítéséhez. A középkonzolon két pohártartó található, annak rolós fedele pedig zárt állapotban további rakodófelületet képez. Az első ajtók belső borításán lévő tartókban pedig akár egyliteres palackok is elhelyezhetők.

Az opcionális tárolócsomag részét képezi egy fedeles rekesz a vezető oldalán, 12 voltos csatlakozók a hátsó középkonzolon és a csomagtartóban, egy rögzítőháló a csomagtér padlóján, valamint egy tárolótálca a csomagtér padlója alatt, továbbá két táskaakasztó.

FUNKCIONALITÁS.

A maga 480 literes űrtartalmával a BMW 3-as Limousine csomagtere elég nagy ahhoz, hogy megfeleljen a mindennapok követelményeinek. Az opcionális utastérbe nyitható csomagtér felszereltség részét képező 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámla megsokszorozza a szállítási lehetőségeket azzal, hogy az ülések és a csomagtér elrendezése alkalmazkodik az Ön igényeihez. A hátsó ülés középső, valamint jobb oldali szegmense külön-külön is lehajtható. A bal oldali és a középső ülésszegmens egyszerre hajtható le. Ily módon a BMW 3-as Limousine rendkívül rugalmasan pakolható. A hátsó ülésen két személy utazhat kényelmesen úgy, hogy közben hosszú tárgyak (pl. sílécek és snowboardok) vannak a fedélzeten.

PASSZÍV BIZTONSÁG.

PASSZÍV BIZTONSÁG.

Minden egyes BMW modellt ellátnak egy olyan intelligens biztonsági felszereltségeket tartalmazó csomaggal, amelynek célja az, hogy csökkentse a balesetek bekövetkezésének esélyét – valamint az, hogy az autó mindegyik utasa érezze: mindig a legjobb kezekben van. A rendkívül robusztus tartószerkezetek, valamint a speciális, nagyszilárdságú acél intelligens alkalmazásának köszönhetően a biztonsági utascella maximálisan merev, ugyanakkor annak tömege a lehető legalacsonyabb.
Az ütközés ereje az utascella helyett az autó karosszériájának egyéb részei, például az alváz, az oldalsó elemek, az elülső tűzfal vagy a tető felé továbbítódik, illetve azt az elöl és hátul lévő gyűrődő zónák nyelik el. Oldalirányú ütközés esetén az utasokat a B-oszlopokban és az oldalküszöbökben található megerősített struktúrák, az ajtók rendkívül szilárd oldalmerevítései, valamint az ülések stabil kereszttartója védi.
A gyalogosok jobb védelme érdekében az orr-részben, a lökhárító és a lökhárító-borítás között egy energiaelnyelő elem kapott helyet, amely gázolás esetén csökkenti a láb sérülésének súlyosságát. Mindemellett a motorháztetőt is ellátták deformálódó elemekkel, amelyek gyűrődő zónát képeznek, és felemésztik az ütközés energiáját.