A VILÁG CSAK EGYETLEN KATTINTÁSNYIRA VAN.

BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazás a BMW 3-as Gran Turismóban.

Kommunikáció, információ és szórakozás – a BMW ConnectedDrive szolgáltatásai és alkalmazásai garantálják, hogy Ön út közben is rajta tarthassa a kezét az élet ütőerén.

CONNECTEDDRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.

A ConnectedDrive szolgáltatások felszereltség teremti meg az alapját annak, hogy a személyre szabott mobilitási asszisztens, a BMW Connected, valamint az intelligens BMW ConnectedDrive funkciók – amelyek bőséges mennyiségű információval, szórakoztató tartalommal és szolgáltatással látják el a felhasználót – használhatók legyenek a járműben.
A felszereltség jóvoltából elérhetők olyan helyspecifikus információk, mint az időjárás és a hírek, emellett praktikus irodai funkciókat is rendelkezésre bocsájt. Az egyes szolgáltatások, valamint – egyebek mellett – a parkolási információk, az úti- és hotelkalauzok okostelefon használata nélkül, közvetlenül az autóból, a ConnectedDrive menüből érhetők el.
A felszereltség mindemellett kényelmes és korlátlan hozzáférést biztosít bizonyos okostelefonos alkalmazásokhoz. A ConnectedDrive szolgáltatások kiegészítő felszereltség a fentieken kívül még sok mindennel áll a felhasználó rendelkezésére, izgalmas felfedező úttá téve minden egyes, a BMW-vel megtett kilométert.

VÉSZHÍVÁS.

Szükség esetén a vészhívás funkció a BMW ügyfélszolgálatán át automatikusan kapcsolatba lép a legközelebbi mentőbázissal – mobiltelefon használata nélkül. A vészhívás manuálisan is kezdeményezhető például akkor, ha egy másik közlekedő szorul segítségre.

Tekintse meg a funkció működését bemutató filmet.