A VILÁG CSAK EGYETLEN KATTINTÁSNYIRA VAN.

BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazás a BMW 3-as Gran Turismóban.

Kommunikáció, információ és szórakozás – a BMW ConnectedDrive szolgáltatásai és alkalmazásai garantálják, hogy Ön út közben is rajta tarthassa a kezét az élet ütőerén.

Read more

CONNECTED DRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.*

A Connected Drive szolgáltatások* kiegészítő felszereltség szélesre tárja a BMW digitális világába vezető kaput. A jármű fedélzeti alkalmazásainak jóvoltából mindig percre készen tájékozott lehet a hírekről és az időjárásról. Mindemellett rendelkezésre áll egy irodai eszköz, illetve az online keresés funkció is. A ConnectedDrive szolgáltatások felszereltség egy alapcsomag, amelyre szükség van a további digitális szolgáltatások megvásárlásához.

*A felszereltség részét képező, itt felsorolt szolgáltatások közül egyelőre nem mindegyik érhető el Magyarországon. Kérjük, további részletekért forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

  • Apple CarPlay® előkészítés*

    Miért is kéne nélkülöznie iPhone készülékét a BMW-jében, ha egyszer a járműben is a megszokott módon használhatja azt? Az Apple CarPlay®-előkészítés jóvoltából a jármű kezelőszerveivel vezérelheti az olyan telefonfunkciókat, mint amilyen például az iMessage, a WhatsApp, a TuneIn, a Spotify és az Apple Zene. A beszédvezérlésnek az autó kormányán lévő, dedikált gombjával pedig elérheti az Apple hangasszisztens-szolgáltatását, a Sirit is.

    *A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

BMW CONNECTED.*

Létesítsen összeköttetést BMW-jével. A BMW Connected* az Ön digitális mobilitási asszisztense, amely az utazás megkezdése előtt, illetve út közben gondoskodik igényeinek kielégítéséről. Érje el autójának fedélzeti rendszereit az okostelefonjával, okosórájával vagy az Amazon Echo okoshangszóróval, küldje el kiválasztott úti céljait a navigációs rendszerbe vagy kérjen emlékeztetőket a találkozóiról, hogy mindig pontosan érkezzen.

*Az itt felsorolt szolgáltatások magyarországi elérhetőségével kapcsolatos információkért kérjük, lépjen kapcsolatba hivatalos BMW Márkakereskedőjével.

CONCIERGE SERVICE.*

Vajon holnap napos idő lesz Rómában? Mikor indul a járatom és hol találom a városban a legjobb éttermet? A Concierge Service ügyfélszolgálat munkatársaival – akik mindig az Ön segítségére sietnek, amikor utazik – egyetlen gombnyomással létesíthet kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van. A szolgáltatás egyedi, személyre szabott és gyors – legyen Ön bárhol, legyen szüksége bármire.

*A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

VALÓS IDEJŰ KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK.*

Miért is vesztegetné az idejét dugókban ülve? A valós idejű közlekedési információk szolgáltatás jóvoltából gyorsan és még hatékonyabban érheti el úti célját. A rendszer gyakorlatilag valós időben monitorozza a pillanatnyi forgalmi helyzetet és a kapott információk alapján alternatív útvonalakat állít össze. A helyi veszélyekre figyelmeztető rendszer egy olyan további funkció, amely a kedvezőtlen útviszonyokra vagy a balesetekre hívja fel az Ön figyelmét.

*A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

INTELLIGENS VÉSZHÍVÁS.*

Baleset esetén az idő kritikus tényező. Az intelligens vészhívás, amely önállóan képes segítséget keríteni, vészhelyzetben akár életet is menthet. A funkció felveszi a kapcsolatot a speciálisan felkészített ügyfélszolgálati munkatársakkal, akik támogatást nyújtanak Önnek, valamint utasainak egészen addig, ameddig a mentést végző szolgálatok meg nem érkeznek. Utóbbiak szintén közvetlenül kapják meg a fontos információkat.

*A szolgáltatás Magyarországon az itt ismertetett formában egyelőre nem elérhető.

Tekintse meg a funkció működését bemutató filmet.