RUHÁZZA ÁT A TEENDŐIT. ÉS LAZÍTSON.

A BMW Personal CoPilot vezetőt segítő rendszerei a BMW 3-as Gran Turismóban.

Számos innovatív technológia nyújt Önnek sokrétű támogatást utazás közben, gondoskodva ezzel a kényelemről és a legmagasabb szintű biztonságról. Így Ön a legfontosabbra összpontosíthat – a felhőtlen vezetési élményre.

Read more

BMW HEAD-UP DISPLAY.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up Display az utazással kapcsolatos információkat közvetlenül a vezető látóterébe vetíti, így az teljes mértékben a vezetésre összpontosíthat. A kijelzőn olyan adatok szerepelnek, mint például a pillanatnyi sebesség, a navigációs tippek, az előzési tilalomra is figyelmeztető sebességhatár-kijelzés információi, valamint a hívás- és lejátszási listák.

PROFESSIONAL NAVIGÁCIÓS RENDSZER.

ÉRKEZZEN MEG KIPIHENTEN.

PROFESSIONAL NAVIGÁCIÓS RENDSZER.

ÉRKEZZEN MEG KIPIHENTEN.

A háromdimenziós térképmegjelenítésű és 20 GB-os memóriával rendelkező Professional navigációs rendszer kihangosító berendezést, USB-csatlakozót, egy 8,8 colos, színes LCD-kijelzőt, valamint egy DVD-lejátszóval ellátott BMW Professional rádiót foglal magában. A rendszer intuitív módon, az iDrive Touch kontrollerrel vezérelhető. A térképadatbázis frissítése a jármű első forgalomba helyezésétől számított három évig ingyenes*.

* A frissítések kizárólag a Magyarország területét érintő térképadatokra vonatkoznak.

Read more

DRIVING ASSISTANT.

A Driving Assistant a sávelhagyásra figyelmeztető jelzést és a túl kis követési távolságra figyelmeztető jelzést kombinálja. 10 és 60 km/órás sebesség között a túl kis követési távolságra figyelmeztető jelzés, valamint a városi fékezés funkcióval ellátott gázolásveszélyre figyelmeztető jelzés figyelmeztetést ad ki a más járművekkel vagy a gyalogosokkal való ütközés veszélyének fennállása esetén, vészhelyzetben pedig le is fékezi a járművet. Nagyjából 70 km/órás sebességtől a sávelhagyásra figyelmeztető jelzés a kormánykerék enyhe rezegtetésével hívja fel a figyelmet az akaratlan sávváltásra.

PARKOLÓ-ASSZISZTENS.

A parkoló-asszisztens megkönnyíti a párhuzamos, valamint az útpályára merőleges parkolást. A rendszer még a legszűkebb parkolásra alkalmas helyeket is beazonosítja, amikor a jármű kis sebességgel elhalad azok mellett. Amint megfelelő méretű helyet talált, a parkoló-asszisztens átveszi a kormányzás feladatát. A megfelelő sebességfokozat kiválasztása, valamint a gázadás és a fékezés a vezető feladata marad.

SÁVVÁLTÁSRA FIGYELMEZTETŐ JELZÉS.

Amennyiben az irányjelző be van kapcsolva, a radaralapú sávváltásra figyelmeztető jelzés felhívja a vezető figyelmét a holttérben tartózkodó, valamint a szomszédos sávban haladó járművekre. A rendszer, amely 20 km/órás sebességtől működik, veszélyes helyzetekben a kormány rezegtetésével, valamint a külső tükör házában lévő háromszög villogtatásával figyelmeztet.