SZÍNTISZTA INSPIRÁCIÓ.

A BMW 3-as Gran Turismo.

SZÍNTISZTA INSPIRÁCIÓ.

A BMW 3-as Gran Turismo.

SZÍNTISZTA INSPIRÁCIÓ.A BMW 3-as Gran Turismo.

Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, s (340i)

5,1

Kombinált fogyasztás, l/100 km (340i)

8,8–9,4

CO2-kibocsátás, g/km

198–214

Tengelytáv, cm

2920

 

Egy sokoldalú karakter, tele ötletekkel és célokkal: sportos dizájnjával, izgalmas dinamizmusával és bőséges térkínálatával az új BMW 3-as Gran Turismo egy igazán különleges járműkoncepcióvá áll össze. A kupés tetővonal kiemeli az autó összetéveszthetetlen és rabul ejtő dizájnját. Az új BMW 3-as Gran Turismo: Kifejező. Sokoldalú. Vonzó.

 

Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. Az illusztrációkban szereplő modellek olyan kiegészítő felszereléseket és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek.


ERŐT MUTAT. ÉS VALÓDI NAGYSÁGRÓL TESZ BIZONYSÁGOT.

DIZÁJN.

Az autó megjelenését a klasszikus kupékra jellemző harmonikus tetővonal és az izmosan domborodó felületek együttese határozza meg. Az eredmény a BMW 3-as Gran Turismo összetéveszthetetlen és rabul ejtő dizájnja. Az éles kontúrok és a kifejezően megformált felületek a fény és árnyék vonzó összejátékát teremtik meg. Az első és hátsó lámpadizájn pedig csak még inkább ráerősít a sportos és erőteljes fellépésre.
Read more

SPORTOSSÁG.

A BMW 3-as Gran Turismo által nyújtott vezetési élményt tudatosan sportosra hangolták. A magasan fejlett BMW TwinPower Turbo motorok a maximumot hozzák ki minden egyes csepp üzemanyagból a figyelemre méltó dinamizmus érdekében. Az aktív hátsó légterelő pedig nemcsak a sportos megjelenést szolgálja, hiszen az szerepet vállal a légáramlatok optimalizálásában is, garantálva ezzel a lehető legjobb úttartást.
Read more

TÁGASSÁG.

Tapasztalja meg a függetlenség felemelő érzését: a nagy tengelytáv és az emelt tetővonal bőséges fej- és lábteret biztosít a BMW 3-as Gran Turismo minden utasa számára. Az ablakkeret nélküli ajtók tengernyi fényt engednek a belső térbe, amely ezáltal még tágasabbnak érződik. A sokoldalúan variálható raktérnek, valamint az osztottan dönthető hátsó üléstámlának köszönhetően pedig a BMW 3-as Gran Turismo ideális társ az aktív és sportos életstílushoz.
Read more

Dizájn.

Praktikus funkciók.

Dinamizmus és hatékonyság.

Mobil kényelem.

Képek & videók.

Motorok.

Műszaki adatok.

LINES & EQUIPMENT.

More dynamism? Or even more exclusivity? The many and varied lines and equipment packages, such as the M Sport package, leave nothing to be desired. Immerse yourself!

MODELLEK & FELSZERELTSÉG.

Nagyobb dinamizmus? Esetleg még több exkluzivitás? A számos, az autó más-más karakterét kidomborító Line változat és felszereltségi csomag – például az M sportcsomag – minden elképzelhető igényt kielégít. Merüljön hát el a lehetőségek tanulmányozásában.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

BMW 320i Gran Turismo :
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,7–8,3
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 175–188

Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az illusztrációkban szereplő modellek olyan kiegészítő felszereléseket és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek.

Read more

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.