BŐSÉGES TÉR A VEZETÉSI ÉLMÉNYNEK.

A BMW 2-es Gran Tourer dizájnja.

BŐSÉGES TÉR A VEZETÉSI ÉLMÉNYNEK.

A BMW 2-es Gran Tourer dizájnja.

A BMW 2-es sorozat legújabb tagját, a BMW 2-es Gran Tourert tágasság, sokoldalúság és rugalmasság jellemzi. A rövid túlnyúlások dinamikus megjelenéssel ruházzák fel az autót, a magasan húzódó tetővonal pedig hozzájárul ahhoz, hogy ennyire nagyvonalú méretű legyen az utastér. A bő csomagtér és a csúcsminőségű belső kialakítás rengeteg lehetőséget kínál a kényelmes utazáshoz és a csomagok elhelyezéséhez.

BŐSÉGES TÉR A VEZETÉSI ÉLMÉNYNEK.A BMW 2-es Gran Tourer dizájnja.

A BMW 2-es sorozat legújabb tagját, a BMW 2-es Gran Tourert tágasság, sokoldalúság és rugalmasság jellemzi. A rövid túlnyúlások dinamikus megjelenéssel ruházzák fel az autót, a magasan húzódó tetővonal pedig hozzájárul ahhoz, hogy ennyire nagyvonalú méretű legyen az utastér. A bő csomagtér és a csúcsminőségű belső kialakítás rengeteg lehetőséget kínál a kényelmes utazáshoz és a csomagok elhelyezéséhez.

KÜLSŐ DIZÁJN.

Arányai már első pillantásra nyilvánvalóvá teszik a BMW 2-es Gran Tourer sokoldalúságát. Elölnézetből az autó sportosan alacsonynak hat. A széles vesék, amelyek a látvány fókuszában vannak, alacsonyabban helyezkednek el, mint a fényszórók, ami a szegmensben szokatlanul dinamikussá teszi a jármű megjelenését.
Profilból a magasan futó tetővonal, a nagyméretű ajtók és a függőleges Hofmeister-ív árulkodnak arról, hogy mennyire tágas a belső tér. A precízen megrajzolt kontúrok és a hosszított ablakfelületek ugyanakkor optikailag megnyújtják a járművet.
A far kialakítása szintén utal a benti térkínálatra. A kontúrok és a felületek vízszintes elrendezése, valamint a hosszúkás, a szélekre kitolt hátsó lámpák kiemelik az autó szélességét és stabilitását.

CSÚCSFORMÁBAN A VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Ismerje meg a BMW 2-es Gran Tourer-t a film segítségével.

CSÚCSFORMÁBAN A VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Ismerje meg a BMW 2-es Gran Tourer-t a film segítségével.

LED-ES VILÁGÍTÁSDIZÁJN.

A kanyarfényekkel ellátott LED-es első lámpák tompított és távolsági fényszórója a nappaliéhoz hasonló fénnyel árasztja el az utat, még pihentetőbbé és biztonságosabbá téve az éjszakai vezetést. Az első fényszórók nagy teljesítményű és takarékos LED-es fényforrásokkal biztosítják a tompított- és távolsági fényt.
A hátsó lámpák mellett a kanyarfények is LED technológiájúak. A mérsékelt fényerejű kanyarfények aktiválása után, városi környezetben jobban láthatóvá válik az autó közvetlen környezete, így a vezető könnyebben észreveheti például a gyalogosokat és a kerékpárosokat. 40 és 70 km/órás haladási sebesség között a kanyarfények a statikus kanyarvilágítás funkcióját is betöltik.
A főfényszórók világító „csöveinek” dupla világító gyűrűi, a LED-es nappali menetfényei és parkolófényei látványos és összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek az autónak.

PANORÁMA ÜVEGTETŐ.

A panoráma üvegtető ámulatba ejtő kilátást nyújt, emellett rengeteg fényt enged a belső térbe, amely ettől kivételesen tágasnak és nyitott atmoszférájúnak hat.
Ha a napfény túlságosan erős, ott a könnyen és simán elhúzható napfényvédő roló. A toló és billenő funkcióval egyaránt rendelkező panoráma üvegtető többféle módot is felkínál a kiváló szellőzés érdekében. Amennyiben a vezető szellőző állásba kapcsolja az üvegtetőt, a napfényvédő roló automatikusan hátrébb kúszik, hogy beengedje a levegőt. Annak érdekében, hogy az utastérben nyitott tető esetén is csak minimális legyen a turbulencia, a beépített szélterelő elem nyitáskor automatikusan kiemelkedik a helyéről.

BELSŐ DIZÁJN.

Amennyiben a BMW 2-es Gran Tourerrel szeretné felfedezni a nagyvilágot, csak be kell szállnia az autóba. Mert ekkora szabad helyet nehezen találna bárhol másutt. A nagyméretű szélvédő és az opcionális panoráma üvegtető nyitott, fénnyel teli atmoszférát teremtenek, ami még intenzívebbé tehető a kiegészítő felszerelésként megrendelhető világításcsomaggal.
Az ülések opcionálisan rendelhető bőrkárpitja, annak látványos varrásai, valamint a műszerfal és a középkonzol látványra és tapintásra egyaránt prémium szintűek. A vezető és az első utas emelt üléspozícióban foglalhatnak helyet, amelyből – a kiegészítő háromszögablaknak köszönhetően is – minden irányban jobb a kilátás. A külön megrendelhető tételek sorát gyarapítja a BMW Head-Up Display, amely a vezetéssel kapcsolatos, fontos adatokat közvetlenül a vezető látóterébe vetíti.
A hátsó szekciót sokoldalúság jellemzi. A hátsó üléspad 60:40 arányban osztott. A praktikumot fokozza, hogy az üléstámla 40:20:40 arányban dönthető. Opcionálisan megrendelhető egy harmadik üléssor is, ahol további két utas foglalhat helyet.

  • Hangulatvilágítás

    A hangulatvilágítás – amelynek egyik eleme a látványos üdvözlőfény – kellemes és elegáns módon borítja fénybe az utasteret a közvetlen és a közvetett megvilágítást biztosító fényforrások segítségével, kifinomult lounge-atmoszférát hozva létre mindezzel. Többek között a középkonzolban és a lábterekben helyeztek el fényforrásokat. A felszereltség tartalmazza az első és a hátsó olvasólámpákat is.

ANYAGOK.

A BMW 2-es Gran Tourer esetében alkalmazott anyagkoncepció a jármű üdítően friss karakterét hozza előtérbe. A szövet mellett különböző, gondosan válogatott bőrkárpitok boríthatják az üléseket, amelyeket perforáció és kontrasztos varrás is díszíthet. Utóbbi – felszereltségtől függően – akár a műszerfalon és a középkonzolon is megjelenhet.
A műszerfalon lévő légbeömlő rostélyokat nagyméretű, galvanizált borítások választják el egymástól, ami könnyed benyomásúvá teszi a belső teret. Az exkluzivitást, valamint a prémium szintű tapintási és vizuális élményt tovább erőstik a krómbetétek is, amelyek opcionálisan rendelhetők. A műszerfal betétjei Ezüst vagy Alumínium, illetve elegáns Fekete vagy nemesfa kivitelben érhetők el.

SZABADON ÁLLÓ KIJELZŐ.

SZABADON ÁLLÓ KIJELZŐ.

A BMW-kre jellemző módon a BMW 2-es Gran Tourer műszerfalán lévő összes fontos kezelőszerv a vezető felé fordul. A látványra a koronát a 8,8 colos, szabadon álló központi kijelző teszi fel, amely a „lebegő” középkonzollal együtt a belső tér prémium szintű minőségét, valamint annak könnyedségét és modern karakterét fejezi ki. A szemmagasságban elhelyezett kijelzőn többek között a navigációs rendszer láthatja el Önt fontos információkkal, briliáns minőségben – még kedvezőtlen fényviszonyok közepette is.