MINDENKINEK ÉS MINDENNEK JUT HELY – A RUGALMAS ÜLÉSELRENDEZÉS JÓVOLTÁBÓL.

Kényelem és funkcionalitás a BMW 2-es Gran Tourer-ben.

MINDENKINEK ÉS MINDENNEK JUT HELY – A RUGALMAS ÜLÉSELRENDEZÉS JÓVOLTÁBÓL.

Kényelem és funkcionalitás a BMW 2-es Gran Tourer-ben.

Legyen szó akár a barátokról, akár a családról, akár a csomagokról – a BMW 2-es Gran Tourert mindig kiemelkedő rugalmasság jellemzi. A sokoldalú vezetőhelytől a variálható hátsó üléseken át a tágas csomagtérig, amelyben egy harmadik, kétszemélyes üléssor is elhelyezhető – mindig lesz elég hely minden és mindenki számára.

MINDENKINEK ÉS MINDENNEK JUT HELY – A RUGALMAS ÜLÉSELRENDEZÉS JÓVOLTÁBÓL.Kényelem és funkcionalitás a BMW 2-es Gran Tourer-ben.

Legyen szó akár a barátokról, akár a családról, akár a csomagokról – a BMW 2-es Gran Tourert mindig kiemelkedő rugalmasság jellemzi. A sokoldalú vezetőhelytől a variálható hátsó üléseken át a tágas csomagtérig, amelyben egy harmadik, kétszemélyes üléssor is elhelyezhető – mindig lesz elég hely minden és mindenki számára.

RUGALMASSÁG A VEZETŐHELYEN.

A BMW 2-es Gran Tourer utasterének elülső szekciójában a szellős kialakítás kiemeli a jármű praktikus karakterét. De mindez nem csupán vizuális benyomás. A variálható ülések és a bőségesen rendelkezésre álló tárolási lehetőségek ugyanis valóban verhetetlen rugalmasságot kínálnak.

 • Térteremtő kialakítás

  Az egymástól vízszintesen elváló felületek a könnyedség és a világosság érzésével ruházzák fel a BMW 2-es Gran Tourert, ami még nyilvánvalóbbá teszi a rendelkezésre álló tér nagyságát. A széles első szélvédő, a nagyméretű ablakok és a panoráma üvegtető rengeteg napfényt engednek az utastérbe, amely ettől még szellősebbnek és tágasabbnak hat.

 • Pohártartók

  A BMW 2-es Gran Tourer kormánya mögött Ön a kilötyögés veszélye nélkül tárolhatja frissítő italát a két nagyméretű, a sebességváltó mögött elhelyezett pohártartó jóvoltából. Az elöl és hátul található, tágas ajtózsebekben akár 1,5 literes palackok is elférnek.

 • Tárolási lehetőségek

  A BMW 2-es Gran Tourerben található tárolási lehetőségek közé tartoznak többek között a középkonzol felett kialakított, nyitott tároló rekesz – amelyben okostelefonok, szemüvegek és kulcsok helyezhetők el –, valamint az első és a hátsó ülések alatt lévő, praktikus tároló rekeszek.

VARIÁLHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEK.

A BMW 2-es Gran Tourer hátsó szekciója eszményi módon elégíti ki a felmerülő helyigényeket. Attól függően, hogy mit kíván éppen szállítani, egyszerűen csak húzza előre vagy tolja hátra, illetve döntse le a három teljes értékű hátsó ülést, és máris plusz tároló helyhez jut. A 40:20:40 arányban dönthető hátsó támláknak – amelyeknek a dőlésszöge is állítható – köszönhetően a hátsó ülés még kényelmesebbé teszi a rakomány elhelyezését, és lenyűgöző variálhatóságot biztosít.

 • Elektromos háttámla-oldó funkció

  Amikor BMW 2-es Gran Tourerjébe pakol a szélesre nyíló csomagtér-ajtón keresztül, még a hosszabb tárgyak (2,60 méterig) berakása sem okozhat problémát. Az elektromos háttámla-oldás funkciónak köszönhetően a hátsó ülések rendkívül egyszerűen dönthetők le a csomagtérből.

 • Variálható hátsó ülések

  A variálható hátsó ülések jóvoltából még sokoldalúbban használható ki a csomagtér. Komfort pozícióban bőséges lábtér áll a hátul ülők rendelkezésére – a csomagtartó pedig még így is 645 literes. Amikor a támlák függőleges helyzetbe vannak állítva, az üléspad pedig előre van tolva (Cargo pozíció), a csomagtér mérete 805 literesre nő. Amikor a 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámlák teljesen el vannak fektetve, 1905 literes raktér áll rendelkezésre. Az ülések 130 milliméteres tartományban, az alattuk elhelyezett karral, mechanikusan tologathatók előre és hátra. Az üléspad 60:40 arányban osztott.

 • Lehajtható asztalok

  A hátul ülők különféle tárgyaikat a lehajtható asztalokon helyezhetik el – legyen szó a kisebbek játékairól vagy kifestő könyveiről, vagy éppen játékkonzolokról, könyvekről, laptopokról és harapnivalókról.
  Az első ülések háttámlájához sínekkel rögzített asztalok le és fel mozgathatók, használaton kívül pedig felhajthatók. Az asztalok felhajtott helyzetükben stabilan rögzíthetők, így nem nehezítik meg a hátulra való beszállást.

HARMADIK ÜLÉSSOR

Az opcionális, kihajtható, kétszemélyes harmadik üléssor még jobban kihasználhatóvá teszi a BMW 2-es Gran Tourer belső terét. Használaton kívül a harmadik üléssor a padlóba süllyeszthető, az így létrejövő sík rakodófelületnek köszönhetően pedig még rugalmasabban használható a belső tér.

 • Hét személy számára elegendő hely

  Legyen szó kicsikről vagy nagyokról – a harmadik üléssorban két további személy utazhat kényelmesen. A magas tetővonalnak köszönhetően a felnőtteknek bőséges fej- és lábtér áll rendelkezésére, a fiatalabbak számára pedig garantált a lehető legnagyobb biztonság – mivel a harmadik üléssorban hivatalosan is elhelyezhető két gyermekülés. A csomagokat sem kell otthon hagyni: amennyiben a harmadik üléssor használatban van, még akkor is 145 literes poggyásztér áll rendelkezésre.

 • Kényelem

  A BMW 2-es Gran Tourer harmadik üléssorát nyugalom, csend és pihentető atmoszféra jellemzi. A két pohártartóval és tároló rekesszel ellátott, speciális középkonzol magas szintű kényelmet biztosít. Az oldalpaneleken lévő hálós tároló rekeszek további hasznos rakodóhelyet biztosítanak. Az itt ülő utasoknak külön, a tetőkárpitba épített világítótestek állnak rendelkezésére (az opcionális világításcsomag megrendelése esetén).

 • Easy-Entry funkció

  A második sorban lévő ülések támlája az Easy Entry funkcióval előrehajtható, így az utasok kényelmesen szállhatnak be az autóba. A kiszélesített hátsó ajtóküszöb fellépő küszöbként is szolgál.

CSOMAGTÉR.

A BMW 2-es Gran Tourer szélesre nyíló csomagtér-ajtaja – amely érintés nélkül nyitható és zárható – lehetővé teszi még a kifejezetten nagy tárgyak behelyezését is a rakodótérbe.

 • Csomagtér-méret

  A 40:20:40 arányban dönthető, állítható dőlésszögű hátsó üléstámláknak, valamint a dönthető támlájú első utasülésnek (opcionális) köszönhetően a csomagtér egészen az utastér elejéig bővíthető. Az ülések pozíciójától függően a raktér űrtartalma 645-től 1905 literig terjedhet.

 • Felhajtható csomagtér-padló

  A csomagtér-padló alatt egy további, nagyjából 80 literes rakodóhely található. E rekesz a raktérpadló néhány egyszerű kézmozdulattal való felhajtása után érhető el.