PÖRGESSE FEL CSALÁDI ÉLETÉT.

Az első BMW 2-es Gran Tourer.

PÖRGESSE FEL CSALÁDI ÉLETÉT.

Az első BMW 2-es Gran Tourer.

       

PÖRGESSE FEL CSALÁDI ÉLETÉT.Az első BMW 2-es Gran Tourer.

       

Modell

BMW 218i Gran Tourer

Kombinált fogyasztás, l/100 km

4,7–4,5 [4,8–4,5]

Csomagtér mérete

645 és 1905 liter

Lehajtható háttámlájú első utasülés

igen

A BMW 2-es Gran Tourer ékes bizonyítéka annak, hogy a kompakt méret, a funkcionalitás és a variálhatóság tökéletesen kombinálható a dinamikus dizájnnal. Legyen szó sportolásról, vakációról vagy hétköznapi használatról, ez az autó mindig menetre kész – valódi BMW-s dinamizmussal.

A BMW 2-ES GRAN TOURER FELFEDEZÉSE.

Kényelem és sokoldalúság.

Legyen szó akár a barátokról, akár a családról, akár a csomagokról – a BMW 2-es Gran Tourert mindig kiemelkedő rugalmasság jellemzi. A sokoldalú vezetőhelytől a variálható hátsó üléseken át a tágas csomagtérig, amelyben egy harmadik, készemélyes üléssor is elhelyezhető – mindig lesz elég hely minden és mindenki számára.

Dizájn.

Arányai már első pillantásra nyilvánvalóvá teszik a BMW 2-es Gran Tourer sokoldalúságát. Elölnézetből az autó sportosan alacsonynak hat. A széles vesék, amelyek a látvány fókuszában vannak, alacsonyabban helyezkednek el, mint a fényszórók, ami a szegmensben szokatlanul dinamikussá teszi a jármű megjelenését. Amennyiben a BMW 2-es Gran Tourerrel szeretné felfedezni a nagyvilágot, csak be kell szállnia az autóba. Mert ekkora szabad helyet nehezen találna bárhol másutt. A nagyméretű szélvédő és az opcionális panoráma üvegtető nyitott, fénnyel teli atmoszférát teremtenek, ami még intenzívebbé tehető a kiegészítő felszerelésként megrendelhető világításcsomaggal.

Rugalmasság a vezetőhelyen.

A BMW 2-es Gran Tourer utasterének elülső szekciójában a szellős kialakítás kiemeli a jármű praktikus karakterét. De mindez nem csupán vizuális benyomás. A variálható ülések és a bőségesen rendelkezésre álló tárolási lehetőségek ugyanis valóban verhetetlen rugalmasságot kínálnak.