BMW 2 Gran Coupé, F44
Fogyasztás (kombinált)6.5-7.3 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW 2 GRAN COUPÉ

Fogyasztás (kombinált)6.5-7.3 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel
BMW 2 Gran Coupé

A BMW 2 Gran Coupé merőben újszerű, tekintéllyel ötvözött merész karakterével visz egyedi színt a kompakt kategóriába. Ez az autó mindenekelőtt a kompromisszumokat nem ismerő, a teljesítményorientáltságot kifejező esztétikumról szól, amely félreérthetetlenül felfedi az ambíciókat. High-end technológiáival, valamint tökéletesre csiszolt menetdinamikai tulajdonságaival a BMW 2 Gran Coupé könnyedén a kiemelkedik a sokaságból és elszántan a saját útját járja.

A BMW 2 GRAN COUPÉ KÜLSŐ ÉS BELSŐ DIZÁJNJA.

A BMW 2 Gran Coupé által sugárzott tekintélyt – amelyet az akár 19” méretű keréktárcsák fokoznak – játékos könnyedség szövi át. A jellegzetes BMW veséktől, valamint a LED-es első és hátsó fényszóróktól kezdve a keret nélküli ajtókon és az erőteljes vállakon át a sportos farig mindenből csak úgy sugárzik a magas presztízs, amely a belső teret is jellemzi. A megvilágított belső díszítőelemek, az opcionális sportülések, valamint a vezetőorientált műszerfal olyan atmoszférát teremtenek, amely éppen annyira exkluzív, mint amennyire dinamikus. Az Ön kifogástalan tájékoztatásáról pedig a két 10,25″ méretű kijelzőt felvonultató BMW Live Cockpit Professional és a BMW Head-Up kijlező gondoskodnak.
BMW 2 Gran Coupé, F44, Snapper Rocks kék metál, F44, rézsútos felső elölnézet
Hálómintás betéttel ellátott BMW vesék, BMW 2 Gran Coupé, F44, Snapper Rocks kék metál, az orr-rész közelről

Hálómintás BMW vesék.

A Cerium szürkére fényezett BMW vesék hálómintás betétjeit részletgazdag kialakítású rácsozat alkotja. Az autóversenyzés világát idéző rácsstruktúra mélységi hatással, valamint komoly ranggal ruházza fel az orr-részt, emellett a még a részletekben is a magas minőségre, valamint a dinamizmusra való törekvést fejezi ki.
Keret nélküli ajtók, BMW 2 Gran Coupé, F44, Snapper Rocks kék metál, külső

Keret nélküli ajtók.

Az elegáns keret nélküli ajtók, amelyek nagyszerűen illenek a jármű elegáns vonalaihoz, kiemelik a jármű sportos karakterét.
Kipufogók, BMW 2 Gran Coupé, F44, Snapper Rocks kék metál, a far közelről

Látható kipufogók.

A 90 mm átmérőjű kipufogóvégek, amelyek önmagukban is felérnek egy vizuális állásfoglalással, még sportosabbá teszik a jármű megjelenését.
LED-es hátsó lámpák, BMW 2 Gran Coupé, F44, Snapper Rocks kék metál, közelről

LED-es hátsó lámpák.

A far dinamikus jellegét kihangsúlyozó LED-es hátsó lámpák optimális erejű fényt bocsájtanak ki a közlekedés során, emellett sötétben fokozzák a láthatóságot és jobban felismerhetővé teszik a járművet.
Sportülések, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

Sportülések a vezető és az első utas számára.

A vezető és az első utas sportüléseinek jellegzetességei az ülőlap és a háttámla oldalpárnái, amelyek nagyobbak az alapfelszereltséghez tartozó ülésekéinél. Mindez az állítható combtámasszal együtt kimagasló ergonómiát és gyors kanyarvételkor tökéletesebb oldaltartást szavatol. A vezetőülés esetében az ülőlap mélysége mellett (mechanikusan) a háttámla szélessége (elektromosan) is állítható.
'Illuminated Brooklyn' belső díszítőelemek, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

'Illuminated Brooklyn' belső díszítőelemek.

A műszerfalon és az ajtóborításokon látható 'Triangle' kiemeléssel ellátott 'Iluminated Brooklyn' belső díszítőelemek magas minőségérzettel párosuló progresszív atmoszférát kölcsönöznek a belső térnek. A diszkrét háttérvilágítású díszítőelemek derengő mintázata vonzó, egyszersmind kellemes hangulatot teremt a járműben.
Panoráma üvegtető, BMW 2 Gran Coupé, F44, felülnézet

Panoráma üvegtető.

Nyitott állapotában a Panoráma üvegtető bőséges mennyiségű friss levegőt enged az utastérbe. Amikor pedig zárva van, világos, fénnyel teli atmoszférát teremt belül. A teljesen automatikusan, egyetlen gombnyomásra nyíló és záródó, az autókulccsal is vezérelhető üvegtető toló és billenő funkcióval, napfényvédő rolóval és szélterelővel rendelkezik.

A BMW 2 GRAN COUPÉ MENETDINAMIKAI JELLEMZŐI.

A BMW 2 Gran Coupé motorja, hajtáslánca és futóműtechnológiái.

Olyan, a dinamizmus fokozását szolgáló felszereltségeivel, mint amilyen például az Adaptív futómű, a duplakuplungos sebességváltó és az xDrive összkerék-meghajtás, a BMW 2 Gran Coupé az agilitás terén magabiztosan tör vezető szerepre a szegmensén belül. Mindezzel, valamint a hozzá elérhető erős és kimagaslóan hatékony TwinPower Turbo benzin- és dízelmotorokkal a jármű messze kiemelkedik a tömegből és mindenütt egyedülálló magabiztossággal ajándékozza meg a vezetőjét.
M Sport kormánymű Servotronic funkcióval, BMW 2 Gran Coupé, F44, műszerfal

M Sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott M Sport kormánymű közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, valamint gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A felszereltség jóvoltából az Ön járműve még pontosabban lesz irányítható, emellett annak menettulajdonságai – különösen kanyargós utakon – még dinamikusabbá válnak.
8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó, BMW 2 Gran Coupé, F44

8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW 2 Gran Coupé (F44) BMW xDrive-val, a far közelről

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a minden körülmények között maximális tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.
M Sport futómű, BMW 2 Gran Coupé, F44

M Sport futómű.

Az M Sport futómű nagyjából tíz milliméterrel viszi közelebb a karosszériát az úthoz. A futómű rövidebb rugóutakkal és feszesebb hangolású lengéscsillapítókkal, valamint keményebb stabilizátorokkal rendelkezik. Mindez együtt azt eredményezi, hogy a futómű még több visszajelzést ad az útról, kifejezetten sportos vezetési stílust lehetővé téve.

A BMW 2 GRAN COUPÉ VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREI ÉS KÉNYELMI FUNKCIÓI.

A BMW 2 Gran Coupé legapróbb részletéből is a műszaki progresszivitás sugárzik. Az olyan innovatív vezetőt segítő rendszerek, mint a Tolatási asszisztens hasznos támogatást nyújtanak Önnek a mindennapokban, a BMW Intelligent Personal Assistant pedig új szintre emeli a vezető és a jármű közötti kommunikációt. Ott van továbbá a BMW Digitális kulcs, amely azáltal fokozza a kényelmet, hogy az ajtók az okostelefon segítségével nyithatók és zárhatók.
Driving Assistant biztonsági csomag, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

Driving Assistant.

A Driving Assistant biztonsági csomag a kameraalapú, fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést, az előzési tilalomra való figyelmeztetés és Sebességhatár-kijelzés funkcióval ellátott Sebességhatár-asszisztenst, valamint a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert foglalja magában. A radaralapú felszereltség a fentiek mellett tartalmazza még a hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető jelzést, a Sávváltásra figyelmeztető rendszert és a Ráfutásos ütközés veszélyére figyelmeztető jelzést is.
Parkolóasszisztens, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

Parkolóasszisztens.

A Parkolóasszisztens egyszerűbbé teszi a járművel való parkolást. A Tolatókamera tisztább képet ad a jármű mögötti területről. Az Aktív parkolást segítő rendszer fokozott védelmet biztosít a parkolási sérülések ellen. A Parkolóasszisztens automatikusan állítja be az autót az útpályával párhuzamos vagy az arra merőleges parkolóhelyekre, illetve manőverezi ki a járművet az útpályával párhuzamos parkolóhelyekről. A Tolatási asszisztens például szűk sikátorokban való hátramenetnél nyújt hasznos támogatást az Ön számára.
Aktív sebességtartó automatika Stop&Go funkcióval, BMW 2 Gran Coupé, F44

Aktív sebességtartó automatika.

A Stop&Go funkcióval ellátott Aktív sebességtartó automatika – amely a 30 és 160 km/óra közötti sebességtartományban önműködően tartja az előzetesen meghatározott követési távolságot az elöl haladó járműtől – araszoló forgalomban állóra fékezi, majd újra mozgásba hozza az autót. A Sebességkorlátozás-asszisztens lehetővé teszi a sebességhatár beemelését a sebességtartó automatikába. A fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre való figyelmeztetés az álló járművekre, a gyalogosokra és a kerékpárosokra reagál.
BMW Live Cockpit Professional, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 10,25" méretű, érintőfunkciós központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 10,25" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

BMW Intelligent Personal Assistant.

Hát nem lenne nagyszerű, ha a BMW-je egyben a személyi asszisztense is lenne? Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Működtesse a jármű számos funkcióját természetes szófordulatokkal kiadott parancsokkal. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza Önnek, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően még jobban megismerheti a BMW-jét. (A funkció magyar nyelven nem elérhető.)
Távoli szoftverfrissítés, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

Távoli szoftverfrissítés.

A fedélzeten mindig a legfrissebb szoftver fusson. A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. Önnek csak annyi a teendője, hogy letölti a frissítéseket a My BMW appon vagy a járműbe beépített SIM-kártyán keresztül, majd telepíti azokat. BMW-jének bizonyos funkciói is ugyanilyen módon aktiválhatók.
Okostelefon-integráció a BMW 2 Gran Coupéban, F44

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az okostelefon-integráció jóvoltából az Ön járműve vezeték nélküli kapcsolat által, az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül támogatja az okostelefonja és a járműve közötti összeköttetést. Mindennek köszönhetően Ön a járművében is kényelmesen használhatja okostelefonjának megszokott funkcióit és applikációit.

A BMW 2 GRAN COUPÉ MODELLVÁLTOZATAI.

Advantage modell

Az Advantage modell felszereltsége számos olyan belső és külső elemet tartalmaz, amely jelentősen megnöveli a kényelmet és a biztonságot.
 • Parkolást segítő rendszer (PDC)
 • Tárolócsomag
 • Sebességtartó automatika fékező funkcióval
BMW 2 Gran Coupé, F44, Advantage modell, Kristály fehér, rézsútos elölnézet

Luxury Line modell

A Luxury Line modell a jármű elegáns oldalát csillantja meg. A selyemfényű alumínium kivitelű dizájnelemek exkluzív vonással gazdagítják a külső megjelenést. A belső tér luxus jellegét az első osztályú bőrkárpit és a kitűnő minőségű díszítőelemek határozzák meg. A modellváltozat ellátmányát az Advantage modell felszereltsége és a Világításcsomag teszi teljessé.
 • 17'' könnyűfém keréktárcsák, multiküllős 547; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • BMW Individual Exterior Line Alumínium (selyemfényű)
 • Sport bőrkormány
 • ’Illuminated Berlin' belső díszítőelemek; más típusú belső díszítőelemek is elérhetők
BMW vesék, BMW 2 Gran Coupé, F44, Luxury Line modell, Storm Bay metálfényezés, rézsútos elölnézet

Sport Line modell

A Sport Line modellváltozat még dinamikusabb megjelenést biztosít a jármű számára. A látványos, magasfényű fekete dizájnelemek különlegesen sportos megjelenést szavatolnak. A vezető és az első utas sportülései maximális kényelmet nyújtanak és optimálisan tartják a testet. A modellváltozat ellátmányát az Advantage modell felszereltsége és a Világításcsomag teszi teljessé.
 • BMW vesék krómozott kerettel és exkluzív dizájnnal rendelkező, magasfényű fekete kivitelű függőleges rácselemekkel
 • M magasfényű Shadowline
 • Sportülések a vezető és az első utas számára Antracit színű, szürke kiemelésekkel ellátott szövet/Sensatec kombinációjú kárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • Sport bőrkormány
BMW 2 Gran Coupé, F44, Sport Line modell, Melbourne vörös, rézsútos elölnézet

M Sport modell

Az M Sport modell felszereltsége még sportosabb jelleggel ruházza fel a járművet. Amellett, hogy még inkább erőt sugárzó megjelenésű mind kívül, mind belül, az M Sport modell vezetési élményből is többet nyújt. Az M Sport futómű, az M Sport kormánymű és az M Aerodinamikai csomag például számottevő mértékben optimalizálja a menetdinamikai tulajdonságokat. A modellváltozat ellátmányát az Advantage modell felszereltsége, valamint a LED-es ködlámpák teszik teljessé.
 • 18'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 819 M, kétszínű; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • M Sport futómű M Sport kormányművel kiegészítve; más típusú futóművek is elérhetők
 • Sportülések a vezető és az első utas számára fekete Trigon szövet/Sensatec kombinációjú kárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • M bőrkormány
BMW 2 Gran Coupé, F44, M Sport modell, Misano kék metál, rézsútos elölnézet
 • Advantage modell
 • Luxury Line modell
 • Sport Line modell
 • M Sport modell

A BMW 2 GRAN COUPÉ MŰSZAKI ADATAI.

BMW 220i xDrive.

Fogyasztás (kombinált l/100km)
6.5-5.6 [6.5-5.6]
CO₂ kibocsátás (kombinált g/km)
148-128 [148-128]
Gyorsulás (0-100 km/h)
9,2
Legnagyobb sebesség
215
Price from
$ 11,155,000
BMW 2 Gran Coupé, F44, egy Snapper Rock fényezésű, két személy társaságában lévő, elölnézetből látható autó nyitott első ajtókkal

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW 2 GRAN COUPÉHOZ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Maximálisan gondtalan utazás az elektromos járművekkel: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat. A szolgáltatáscsomag tartalma:
 • Járműátvizsgálás
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
Bővebben a BMW Service Inclusive ajánlatokról
BMW Teleszerviz

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
Bővebben a BMW Teleszervizről
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
Bővebben a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsmentről
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW 2 Gran Coupéval kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS. 

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp