Ajánlatok és szolgáltatások, BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, oldalnézet
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW 2 GRAN COUPÉ

Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel
BMW 2 GRAN COUPÉ

Az Ön BMW 2 Gran Coupéja a legjobb kezekben van nálunk. A bőséges választékban kapható eredeti BMW tartozékok egyedi vonással gazdagítják az Ön BMW-jét, a BMW M Performance Parts alkatrészek pedig mindenütt gondoskodnak az autentikus versenyhangulatról, amerre csak jár. A BMW attraktív szolgáltatáskínálata teljes körű védelmet nyújt vészhelyzet esetén, a szerviz- és karbantartási csomagok pedig gondoskodnak arról, hogy Ön teljes figyelmét a vezetés élményének szentelhesse. A BMW Financial Services pedig olyan rugalmas és vonzó lízing- és finanszírozási ajánlatokat kínál, amelyek mindig az Ön igényeit sorolják az első helyre.

Bővebben

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Kellemes, otthonos érzés.

Minden BMW vezetőnek alapáron jár a vezetés élménye. Az eredeti BMW tartozékok pedig az Ön különleges igényeinek teljesítésére szolgálnak. Egyedi tartozékok és extrák széles választékával állunk a rendelkezésére, amelyek minőségüket, dizájnjukat és használati értéküket tekintve maradéktalanul méltók az Ön BMW-jéhez. A maximális hozzáadott érték garantált, bármit is forgasson a fejében.
BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, rézsútos elölnézet
19" M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 555 M, kétszínű, BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, külső

19'’ M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 555 M, kétszínű

Az M Performance termékek sorába tartozó kitűnő minőségű, optimalizált tömegű, 19" méretű, kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált duplaküllős 555 M könnyűfém keréktárcsák – amelyeknek esetében a küllők a menetirány felé hajlanak – a legapróbb részletekre is kiterjedő sportosságot hangsúlyozzák ki. TPMS szenzorral ellátott komplett nyári kerékkészlet 8J x 19 méretű, 235/35 R19 91Y XL méretű gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákkal.
18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 554 M, kovácsolt, matt Jet fekete, BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, külső

18'' M könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 554 M, matt Jet fekete.

Az M Performance termékek sorába tartozó sportos, 18” méretű, kovácsolt, matt Jet fekete V-küllős 664 M könnyűfém keréktárcsák még látványosabbá teszik a jármű megjelenését. TPMS szenzorral ellátott komplett nyári kerékkészlet 8J x 18 méretű, 225/40 R18 92Y XL méretű gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákkal.
18" könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 711 M, Ferric szürke, BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, külső

18” könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 711 M, Ferric szürke.

A kitűnő minőségű, 18" méretű, Ferric szürke színű Y-küllős 711 M könnyűfém keréktárcsa, amelyre hólánc is szerelhető, exkluzív dizájnjával rendkívül sportossá teszi az autó megjelenését. TPMS szenzorral ellátott komplett téli kerékkészlet 6,5 J x 18 méretű, 205/55 R18 96H XL méretű gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákkal.
BMW szörfdeszkatartó a tetőn való szállításhoz, BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, külső

BMW szörfdeszkatartó a tetőn való szállításhoz.

A bármely BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis tartón biztonságosan rögzíthető egy szörfdeszka és egy árboc. A tartó innovatív rögzítési rendszerrel ellátott, amely rendkívül egyszerűvé teszi a használatát.
BMW LED-es ajtóprojektorok, BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, külső

BMW LED-es ajtóprojektorok.

Az innovatív BMW LED-es projektorok, amelyek automatikusan aktiválódnak az ajtók kinyitásakor, egy cserélhető dián keresztül grafikát vetítenek ki közvetlenül a jármű mellé. Számos különböző motívum érhető el a kivetítéshez, amely tökéletesen, egyedi stílusban világítja meg a belépőteret.
BMW négy évszakos szőnyegek az elülső lábtérbe, BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, belső tér

BMW négy évszakos szőnyegek az elülső lábtérbe.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, emelt szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos szőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeket rozsdamentes acélbetét díszíti.
BMW négy évszakos szőnyegek a hátsó lábtérbe, BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, belső tér

BMW négy évszakos szőnyegek a hátsó lábtérbe.

A tökéletesen méretre szabott, emelt szegélyű, csúszásmentes, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos szőnyegek óvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A szőnyegek fekete színűek.
Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás.

Vezeték nélküli töltés bárhol, bármikor: Az univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomásnak köszönhetően az okostelefon kényelmesen és hatékonyan, kábel nélkül tölthető a járműben. A mobiltelefon stabilan és biztonságosan helyezhető el a töltőállomáson. Egy különlegesen okos megoldás: Az integrált powerbank kiemelhető a helyéről, így az autón kívül is lehetővé válik a vezeték nélküli töltés.
BMW csomagtéri szőnyeg, BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, belső tér

BMW csomagtéri szőnyeg.

A tökéletesen méretre szabott, csúszásmentes, mindegyik oldalán magasított szegéllyel ellátott, strapabíró szőnyeg megóvja a csomagteret a szennyeződésektől és nedvességtől. A szőnyeg fekete színű.

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

Ne vigye magával aggodalmait.

A BMW mércét állít a szolgáltatások terén és mindig az Ön rendelkezésére áll. A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szakemberei a nap 24 órájában érhetők el – az évnek mind a 365 napján. Az innovatív BMW Teleszerviz szolgáltatásnak köszönhetően BMW-je automatikusan értesíti a BMW márkaszervizt a karbantartási szükségletről és a rendellenes működésről, így az felveheti Önnel a kapcsolatot. A fenti, valamint az egyéb szolgáltatások költségei a szerződésben foglalt időtartamig benne foglaltaknak a jármű megvásárlásakor kiválasztott, egyszeri alkalommal kifizetett BMW Service Inclusive csomag árában. Gondoskodjon arról, hogy több ideje maradjon az élet fontos dolgaira: A BMW sokszínű szolgáltatáskínálatának köszönhetően Ön mindig a biztos oldalon maradhat.
BMW Service Inclusive, egy férfi egy BMW-t vezet

BMW Service Inclusive.

Csak induljon útnak és összpontosítson arra, ami valóban számít – a vezetés felhőtlen élvezetére. A BMW Service Inclusive jóvoltából ennek semmi akadálya. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön a választott időtartamon belül minden, a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási szolgáltatást megkap.
Bővebben
BMW Teleszerviz, egy nő áll egy BMW előtt

BMW Teleszerviz

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és egyszerű szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, illetve ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment, egy férfi telefonál egy BMW előtt

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás, és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
Bővebben

BMW HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK.

Mindig egy lépéssel előrébb.

Az olyan intelligens BMW ConnectedDrive szolgáltatások jóvoltából, mint amilyen például a Valós idejű közlekedési információk, a Connected Music vagy a Távszolgáltatások, Ön mindig szoros kapcsolatban maradhat a BMW-jével és a világgal.
Távszolgáltatások a BMW 2 Gran Coupéban

Távszolgáltatások.

Vajon bezártam az autómat? Egyáltalán: hol is parkoltam le vele? A Távszolgáltatások jóvoltából a My BMW appon keresztül, a távolból férhet hozzá járműve bizonyos funkcióihoz. Például távvezérléssel zárhatja be a BMW-jét, térképen jeleníttetheti meg annak helyét vagy lekérdezheti a járműstátuszt – és teheti mindezt egyszerűen, az okostelefonjával.
A termékhez
Valós idejű közlekedési információk a BMW 2 Gran Coupéban

Valós idejű közlekedési információk.

A csúcsforgalomban vesztegel, esetleg a vakáció értékes idejét pazarolja stresszes dugóban üldögéléssel? Nos, az ilyesfajta helyzetek könnyen elkerülhetők a Valós idejű közlekedési információk segítségével. A funkció lényegében valós időben monitorozza az aktuális forgalmi viszonyokat, és ha szükséges, jó előre alternatív útvonalat dolgoz ki, hogy Ön a lehető leggyorsabban érhesse el úti célját.
A termékhez
Connected Music a BMW 2 Gran Coupéban

Connected Music.

Hallgassa kedvenc zenéit mindenütt, amerre jár. Klasszikust az autópályán, dzsesszt a csúcsforgalomban, popot a gondtalan suhanáshoz. A Connected Music segítségével, az autójába beépített SIM-kártyán keresztül Ön több mint 30 millió dalt streamelhet közvetlenül az autójába a BMW zenei partnereinek, a Spotifynak, a Deezernek és a Napsternek a jóvoltából.
A termékhez
Connected csomag Professional a BMW 2 Gran Coupéban

Connected csomag Professional.

Concierge Service, Távszolgáltatások, Apple CarPlay és Android Auto okostelefon-integráció, netán In-Car Experiences? Tegyen szert mindegyikre. A Connected Professional csomag jóvoltából a BMW ConnectedDrive összes említett szolgáltatását megkapja.
A termékhez
Okostelefon-integráció a BMW 2 Gran Coupéban

Okostelefon-integráció

Miért is nélkülözné okostelefonjának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció az okostelefon és az autó vezeték nélküli összekapcsolásán keresztül támogatja az Apple CarPlay és az Android Auto használatát. Ily módon Ön kényelmesen elérheti a jármű fedélzetén a már jól ismert funkciókat és a különféle alkalmazásokat.
A termékhez
Térképfrissítés a BMW 2 Gran Coupéhoz

Térképfrissítés.

A Térképfrissítés szolgáltatásnak köszönhetően, amely naprakészen tartja az Ön navigációs rendszerének térképadatbázisát, a pontatlan útvonalinformációk a múlt ködébe vesznek. Az automatikus térképfrissítések belföldön az éteren keresztül mennek végbe. Másfelől rendelkezésre áll az USB-s térképfrissítés is, amelynek segítségével manuálisan töltheti le akár egy egész régió térképadatbázisát is. Mindez azt jelenti, hogy Ön mindig a legfrissebb térképek birtokában lesz, amikor külföldön jár.
A termékhez

Fedezze fel kategóriánként a BMW mobilitási szolgáltatásokat

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS.

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): x,x–x,x
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): xxx–xxx

BMW 218i Gran Coupé:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): x,x–x,x
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): xxx–xxx

BMW 220d Gran Coupé:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): x,x–x,x
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): xxx–xxx

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Bővebben

FOGYASZTÁS ÉS CO₂-KIBOCSÁTÁS.

 •  

  *20i motorizáltság esetén: A környezeti feltételektől függően a belső égésű motorban adott egy átmeneti csúcsteljesítmény, amely körülbelül 10 %-kal lehet nagyobb a névleges teljesítménynél. A csúcsteljesítmény időtartama a csökkenő környezeti hőmérséklet hatására nő (+25 ˚C foknál kb. 5s, -20 ˚C foknál kb. 40s)

   

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.