BMW 2-es Gran Coupé, F44, 2020, az álcázott prototípus rézsútos elölnézetből

BMW 2

AZ ELSŐ BMW 2 GRAN COUPÉ

BMW 2

AZ ELSŐ BMW 2 GRAN COUPÉ

BMW 2AZ ELSŐ BMW 2 GRAN COUPÉ

Ugyan még nem érkezett meg, de már erősen közeledik: 2019 novemberében, a Los Angeles Auto Show kiállításon lehull a lepel az első BMW 2-es Gran Coupéról. A sportos és elegáns négyajtós modell a BMW Gran Coupék 2012-ben kezdődött sikertörténetét folytatja. Az autó karakterének különlegességét a kifejező dizájn, a kitűnő menetdinamikai tulajdonságok, valamint a nem kevésbé kiemelkedő mindennapi használhatóság adják. Az utasok modern, városias életstílusával lépést tartva a jármű a legújabb innovációkat és technológiákat vonultatja fel, legyen szó az operációs rendszerről, a vezetői asszisztenciáról, a hálózati kapcsolatokról vagy a kommunikációról. Ön már most hozzájuthat az új BMW 2-es Gran Coupéval kapcsolatos első információkhoz, illetve megtekintheti a jármű egyes részleteiről készült fotókat – és természetesen lehetősége van arra is, hogy a 2020 tavaszán esedékes piaci rajtig naprakészen tájékozott maradjon az újdonságot illetően.

Read more

AZ ÚJ BMW 2 GRAN COUPÉ DIZÁJNJA

Maga a megnyilvánult esztétikum: a dinamikus, négyajtós BMW 2-es Gran Coupé a prémium kompakt szegmensen belül merőben újszerű módon helyez hangsúlyt az egyéniségre és az érzelemgazdagságra. Az autó az erősen emocionális dizájnt elegáns sportossággal, valamint a legmodernebb kommunikációs és vezetőt segítő rendszerekkel ötvözi. A BMW 2-es Gran Coupé végső soron tehát arra hivatott, hogy minden egyes megtett kilométerből a lehető legtöbbet hozza ki.
BMW 2-es Gran Coupé, F44, 2020, az álcázott prototípus oldalnézetből
BMW 2-es Gran Coupé, F44, 2020, az álcázott prototípus elölnézetből
BMW 2-es Gran Coupé, F44, 2020, az álcázott prototípus hátulnézetből
BMW 2-es Gran Coupé, F44, 2020, az álcázott prototípus elölnézetből

BMW 2-es Gran Coupé, F44, 2020, az álcázott prototípus oldalnézetből

BMW 2-es Gran Coupé, F44, 2020, az álcázott prototípus hátulnézetből

BMW M235i xDrive, 2020, az álcázott prototípus rézsútos oldalnézetből

AZ ÚJ BMW 2 GRAN COUPÉ DINAMIZMUSA

Teljes elkötelezettség a vezetési élmény mellett: az új BMW 2-es Gran Coupé dinamizmusával új mércét állít a kompakt kategóriában. Az olyan, innovatív technológiákat felvonultató komponensek, mint a BMW M235i xDrive-ot mozgató M TwinPower Turbo benzinmotor és a tökéletesen hangolt futómű, valamint a könnyed, közvetlen kormányzás minden körülmények között maximális agilitást szavatolnak. A vezetési élmény a különböző menetmódokkal tehető még egyénibbé. A merev karosszéria mellett az alapfelszereltséghez tartozó ARB technológia (aktuátor-vezérelt kerékcsúszás-határoló) gondoskodik a fokozott stabilitásról. Mivel a jeleknek nem kell hosszú utat megtenniük, az információk háromszor gyorsabban érnek célba, a vezető pedig azt tapasztalja, hogy a rendszer jóvoltából a kerékcsúszás szabályozása nagyjából tizedannyi időt vesz igénybe, mint korábban. Az aktuátor-vezérelt kerékcsúszás-határoló szorosan együttműködik a DSC-vel, aminek eredményeként jól érezhetően csökken az elsőkerék-meghajtású autókra általánosságban jellemző alulkormányozottsági hajlam. A BMW 2-es Gran Coupé további innovatív, a dinamizmus fokozását szolgáló szabályozó rendszere az alapfelszereltség részét képező BMW Performance Control. Utóbbi nagyobb hajtási nyomatékot juttat az ívkülsőn futó kerekekre, fokozva ezzel a jármű agilitását és még tökéletesebbé téve annak iránytartását.