TÖBB MINT MEGGYŐZŐ.

A BMW M240i M Performance Edition.

TÖBB MINT MEGGYŐZŐ.

A BMW M240i M Performance Edition.

TÖBB MINT MEGGYŐZŐ.A BMW M240i M Performance Edition.

Már egyetlen pillantás is kellemes bizsergést indít el a gerinctájon. A BMW M240i M Performance Edition különleges kiadású modell első számú vonzerejét a különleges dizájn, valamint nagy teljesítményre optimalizált, az M GmbH keze nyomát magukon viselő M Performance komponensek ötvözése jelenti. Mindennek eredménye a kompromisszumokat nem ismerő sportosságban, az adrenalinnal teli vezetési élményben, valamint a kimagasló exkluzivitásban mutatkozik meg. Szigorúan korlátozott darabszámban. Fehér fényezéssel. Az Ön hivatalos BMW Márkakereskedőjétől.

BMW M240i M Performance Edition (3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,5–7,7
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 195–179

Read more

KALANDVÁGYÓK ELŐNYBEN.

M Performance TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

Egy motor, amely valóban méltó a korlátozott darabszámú modell különleges karakteréhez. A 3,0 literes hengerűrtartalmú, egyedülállóan erős, soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo motor a dupla-VANOS-szal ellátott Valvetronic szelepvezérlést közvetlen benzinbefecskendezéssel, valamint TwinScroll turbófeltöltővel ötvözi. A legapróbb részletekig optimalizált aerodinamikai jellemzők, valamint a BMW M240i M Performance Edition pengeéles menetdinamikai tulajdonságai ugyancsak hozzájárulnak a teljesítménynek ahhoz a dinamikus felépüléséhez, amely ezt a motorváltozatot jellemzi.
Read more

19” méretű duplaküllős 405 M könnyűfém keréktárcsák.

Amikor az erő nem csak a látványak szól: a BMW M240i M Performance Edition exkluzív, 19” méretű M duplaküllős 405 M könnyűfém keréktárcsái maximálisan támogatják az extrém módon sportos vezetési stílust – optimalizált úttartásukkal, stabil kanyarvételi tulajdonságaikkal és a féktávok csökkenéséhez való hozzájárulásukkal. A közvetlen és pontos sport kormányművel, valamint a látványos, kék színű féknyergekkel ellátott, harapós M Sport fékekkel együtt pedig valami egészen rendkívüli vezetési élményt nyújtanak.
Read more

Karbon hátsó légterelő.

A karbonból készült hátsó légterelő – amelynek formáját a dinamizmust sugárzó karosszéria légáramlási jellemzőinek megfelelően alakították ki – csökkenti a járműre ható felhajtó erőt. Az eredmény a még tökéletesebb úttartás és az ebből fakadóan precízebb, nagyobb agilitást biztosító menettulajdonságok, illetve a lenyűgöző dinamizmus formájában jelentkezik. Mindez nem mást szolgál, mint az egy kanyarra eső adrenalinadag növelését.
Read more

A GYŐZELEM SZÍNE: FEHÉR.

Bármelyik szögből is pillantson rá, a BMW M240i M Performance Edition valósággal elbűvöli Önt különleges dizájnnyelvével. A orr-rész a kifejező, magasfényű Fekete dupla vesével és a sportos, háromosztatú, nagyméretű légbeömlő nyílásokkal ellátott első köténnyel ejt rabul. Oldalnézetből a speciális bevonatú oldalküszöbökön, valamint a karbon textúrájú, aerodinamikus formájú tükörborításokon akad meg a tekintet. Hátul pedig ott a karosszéria színére fényezett hátsó szoknya, amely szélessé és masszív kiállásúvá teszi az autót – és amely az extrém módon sportos diffúzorbetéttel, valamint a karbonbevonatú, M-logóval ellátott kipufogókkal együtt látványos megkülönböztető jegyet képez az izmos faron.

AZ EXTRÉM MÓDON SPORTOS JELLEG BELÜL IS FOLYTATÓDIK.

AZ EXTRÉM MÓDON SPORTOS JELLEG BELÜL IS FOLYTATÓDIK.

A BMW M240i M Performance Edition csúcsminőségű belső terét az exkluzív, az M Performance dizájnjegyek által meghatározott dinamikus atmoszféra jellemzi – amely csak úgy sugárzik mindenből az elegáns, domborított modellmegnevezéssel díszített ajtóküszöb-borításoktól a vezetőorientált, digitális modellmegnevezéssel ellátott műszerfalon keresztül egészen az ergonomikus formázású M Sport ülésekig. Utóbbiak optimális oldaltartást biztosítanak és ideálisan párnázzák ki a testet szélsőségesen sportos vezetési stílus, valamint extrém körülmények esetén is. Röviden: Önt minden egyes alkalommal tökéletes és minőségi környezet veszi majd körül.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

    A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

    A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.