TÖBB MINT MEGGYŐZŐ.

A BMW M240i M Performance Edition.

TÖBB MINT MEGGYŐZŐ.

A BMW M240i M Performance Edition.

TÖBB MINT MEGGYŐZŐ.A BMW M240i M Performance Edition.

Már egyetlen pillantás is kellemes bizsergést indít el a gerinctájon. A BMW M240i M Performance Edition különleges kiadású modell első számú vonzerejét a különleges dizájn, valamint nagy teljesítményre optimalizált, az M GmbH keze nyomát magukon viselő M Performance komponensek ötvözése jelenti. Mindennek eredménye a kompromisszumokat nem ismerő sportosságban, az adrenalinnal teli vezetési élményben, valamint a kimagasló exkluzivitásban mutatkozik meg. Szigorúan korlátozott darabszámban. Fehér fényezéssel. Az Ön hivatalos BMW Márkakereskedőjétől.

BMW M240i M Performance Edition :
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,7–8,7
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 197,0–198,0

Read more

KALANDVÁGYÓK ELŐNYBEN.

M Performance TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

Egy motor, amely valóban méltó a korlátozott darabszámú modell különleges karakteréhez. A 3,0 literes hengerűrtartalmú, egyedülállóan erős, soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo motor a dupla-VANOS-szal ellátott Valvetronic szelepvezérlést közvetlen benzinbefecskendezéssel, valamint TwinScroll turbófeltöltővel ötvözi. A legapróbb részletekig optimalizált aerodinamikai jellemzők, valamint a BMW M240i M Performance Edition pengeéles menetdinamikai tulajdonságai ugyancsak hozzájárulnak a teljesítménynek ahhoz a dinamikus felépüléséhez, amely ezt a motorváltozatot jellemzi.
Read more

19” méretű duplaküllős 405 M könnyűfém keréktárcsák.

Amikor az erő nem csak a látványak szól: a BMW M240i M Performance Edition exkluzív, 19” méretű M duplaküllős 405 M könnyűfém keréktárcsái maximálisan támogatják az extrém módon sportos vezetési stílust – optimalizált úttartásukkal, stabil kanyarvételi tulajdonságaikkal és a féktávok csökkenéséhez való hozzájárulásukkal. A közvetlen és pontos sport kormányművel, valamint a látványos, kék színű féknyergekkel ellátott, harapós M Sport fékekkel együtt pedig valami egészen rendkívüli vezetési élményt nyújtanak.
Read more

Karbon hátsó légterelő.

A karbonból készült hátsó légterelő – amelynek formáját a dinamizmust sugárzó karosszéria légáramlási jellemzőinek megfelelően alakították ki – csökkenti a járműre ható felhajtó erőt. Az eredmény a még tökéletesebb úttartás és az ebből fakadóan precízebb, nagyobb agilitást biztosító menettulajdonságok, illetve a lenyűgöző dinamizmus formájában jelentkezik. Mindez nem mást szolgál, mint az egy kanyarra eső adrenalinadag növelését.
Read more

A GYŐZELEM SZÍNE: FEHÉR.

Bármelyik szögből is pillantson rá, a BMW M240i M Performance Edition valósággal elbűvöli Önt különleges dizájnnyelvével. A orr-rész a kifejező, magasfényű Fekete dupla vesével és a sportos, háromosztatú, nagyméretű légbeömlő nyílásokkal ellátott első köténnyel ejt rabul. Oldalnézetből a speciális bevonatú oldalküszöbökön, valamint a karbon textúrájú, aerodinamikus formájú tükörborításokon akad meg a tekintet. Hátul pedig ott a karosszéria színére fényezett hátsó szoknya, amely szélessé és masszív kiállásúvá teszi az autót – és amely az extrém módon sportos diffúzorbetéttel, valamint a karbonbevonatú, M-logóval ellátott kipufogókkal együtt látványos megkülönböztető jegyet képez az izmos faron.

AZ EXTRÉM MÓDON SPORTOS JELLEG BELÜL IS FOLYTATÓDIK.

AZ EXTRÉM MÓDON SPORTOS JELLEG BELÜL IS FOLYTATÓDIK.

A BMW M240i M Performance Edition csúcsminőségű belső terét az exkluzív, az M Performance dizájnjegyek által meghatározott dinamikus atmoszféra jellemzi – amely csak úgy sugárzik mindenből az elegáns, domborított modellmegnevezéssel díszített ajtóküszöb-borításoktól a vezetőorientált, digitális modellmegnevezéssel ellátott műszerfalon keresztül egészen az ergonomikus formázású M Sport ülésekig. Utóbbiak optimális oldaltartást biztosítanak és ideálisan párnázzák ki a testet szélsőségesen sportos vezetési stílus, valamint extrém körülmények esetén is. Röviden: Önt minden egyes alkalommal tökéletes és minőségi környezet veszi majd körül.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.