MINDENT ÁTHATÓ DINAMIZMUS.

Az új BMW 2-es Coupé dinamizmusa és hatékonysága.

MINDENT ÁTHATÓ DINAMIZMUS.

Az új BMW 2-es Coupé dinamizmusa és hatékonysága.

MINDENT ÁTHATÓ DINAMIZMUS.Az új BMW 2-es Coupé dinamizmusa és hatékonysága.

A BMW 2-es Coupé egyértelmű, radikális üzenetet hordoz: a tökélyre vitt dinamizmusét. E cél érdekében összehozza mindazon tényezőket, amelyek meghatározó jelentőségűek a legmagasabb szintű vezetési élmény szempontjából: a sportos hátsókerék-meghajtást, a tökéletes súlyelosztást, valamint az erőteljes motorokat, amelyeknek hatására már az első pillanatban elszabadul az adrenalináradat. Az eredmény pedig nem más, mint a tökéletes menettulajdonságokkal és lenyűgöző hatékonysággal ötvözött színtiszta teljesítmény.

BMW M240i Coupé:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,7–8,7
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 197,0–198,0

Read more

A SPRINT ÉS A HOSSZÚTÁVFUTÁS BAJNOKA.

Minden egyes kanyar maga a kaland, minden egyes visszajelzés világos állásfoglalás. A sportos hátsókerék-meghajtás, az optimalizált aerodinamikai tulajdonságok, valamint a futómű nagy precizitással végrehajtott hangolása azok a tényezők, amelyeknek jóvoltából a BMW 2-es Coupé lenyűgöző teljesítménye megbízhatóan továbbítódik az útra. A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó Launch Control funkciója felszabadítja a motor maximális nyomatékát, és ezzel a fizikai törvények határán egyensúlyozó vezetési élményhez segíti a pilótát. Külön tisztelet illeti meg a változó áttételű sport kormányművet, amely a sportos kalandokat extrém módon precíz kezelhetőséggel koronázza meg.

 • Menettulajdonságok

  Agilis, párját ritkító, precíz. A BMW 2-es Coupé menettulajdonságai a zabolátlan erő, valamint a pontos felügyelet és szabályozás izgalmas ötvözéséből születnek meg. Megdönthetetlen érvek sorakoztathatók fel a dinamikus hátsókerék-meghajtás, a Launch Control, a változó áttételű sport kormánymű, valamint a tökéletes, 50:50 arányú tengelyterhelés mellett. Az említett tényezők egy radikális sportkupé karosszériája alá vannak besűrítve. Minden manőver és kanyar, valamint a gázpedál minden egyes lenyomása olyan különleges élményt okoz, amely elhomályosít minden átlagost ¬– és amely örökre rabul ejti a vezetőt.

 • Adaptív M futómű

  Sportos agilitás, amely egészen a legapróbb részletekig mindenütt tetten érhető: az elektronikus vezérlésű lengéscsillapítóknak köszönhetően az adaptív M futómű ideálisan alkalmazkodik a vezetési stílushoz és az útviszonyokhoz. A futómű tíz milliméteres ültetésének jóvoltából fokozódik a sportos agilitás, miután pedig a vezető a Driving Experience kapcsolóval aktiválta a SPORT módot, jól érezhetően feszesebbre vált a csillapítás. A SPORT+ módban a DTC (dinamikus kipörgésgátló rendszer) aktiválódik a DSC (dinamikus stabilitás kontroll) helyett, így még sportosabb vezetési stílus valósítható meg, mivel később avatkozik be a DSC.

 • Változó áttételű sport kormánymű

  A Servotronic funkcióval ellátott változó áttételű sport kormánymű közvetlen és agilis kormányzást tesz lehetővé. A rendszer változó kormányáttételeket alkalmaz a kormány állásszögének megfelelően. Mindez még jobb kezelhetőséget biztosít sportos vezetési stílus esetén, emellett fokozza a kényelmet parkolás és kanyarodás közben.

0-RÓL VERSENYTEMPÓRA EGYETLEN GOMBNYOMÁSSAL.

Launch Control funkció.

0-RÓL VERSENYTEMPÓRA EGYETLEN GOMBNYOMÁSSAL.

Launch Control funkció.

Maximális erejű állórajt vágtató pulzussal fűszerezve – ez az, amit Ön a 8 fokozatú Steptronic sebességváltó Launch Control funkciójától várhat. Önnek egyszerűen csak ki kell adnia a parancsot: válassza ki a SPORT+ módot, húzza váltókart S pozícióba, lépjen rá határozottan a fékre és tapossa a padlóig a gázpedált. Amint Ön felengedi a féket, a BMW 2-es Coupé adrenalináradatot indít el az ereibe. Ezt ki kell próbálnia.

Read more

FÉKTELENÜL ÁRADÓ ERŐ.

A BMW TwinPower Turbo motorok.

FÉKTELENÜL ÁRADÓ ERŐ.

A BMW TwinPower Turbo motorok.

A BMW 2-es Coupét az ultamodern BMW TwinPower Turbo motorok avatják kategóriájának éllovasává. A spontán gázreakciók, a nagy teljesítménypotenciál és a még magas fordulatszám-tartományokban is lenyűgöző hatékonyság együttesen felejthetetlen vezetési élménnyé állnak össze – amelyet páratlanul sima működés és maximális menetkényelem tesz teljessé.

Read more

8 fokozatú Steptronic sebességváltó.

A kapcsolásokat kimagaslóan magas szinten végrehajtó 8 fokozatú Steptronic sebességváltó rendkívül kényelmessé teszi a vezetést a sűrű fokozatkiosztás, valamint az egyes fokozatokhoz tartozó fordulatszám-tartományok közötti csekély különbség jóvoltából. Mindennek köszönhetően a maximális mértékű kényelem lenyűgöző dinamizmussal és alacsony fogyasztással párosul.

MINDEN TEREPEN OTTHON VAN.

Az intelligens BMW xDrive összkerékmeghajtási rendszer.

MINDEN TEREPEN OTTHON VAN.

Az intelligens BMW xDrive összkerékmeghajtási rendszer.

Nagyobb tapadás, jobb kontrollálhatóság – amely tulajdonságokhoz folyamatosan magas szintű agilitás társul. A BMW xDrive intelligens összkerékmeghajtási rendszernek köszönhetően a BMW 2-es Coupét maximális menetkényelem jellemzi, emellett a rendszer jelentős biztonsági bónuszt jelent – például mostoha időjárási viszonyok és bonyolult közlekedési szituációk közepette.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Alacsonyabb fogyasztás. Fokozott vezetési élmény. Ez a BMW EfficientDynamics. Egy innovatív technológiai csomagról van szó, amely hatással van a hajtáslánc és az energiamenedzsment működésére, egyszersmind a teljes járműkoncepcióra is. Az eredmény: alacsonyabb fogyasztással és CO2-kibocsátással párosuló nagyobb vezetési élmény. A BMW EfficientDynamics minden BMW alapfelszereltségének része – és természetesen így van ez a 2-es BMW esetében is.

Read more

VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK.

VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.