LÁZADÓ, MÉGIS VONZÓ.

A BMW 2-es Coupé dizájnja.

LÁZADÓ, MÉGIS VONZÓ.

A BMW 2-es Coupé dizájnja.

LÁZADÓ, MÉGIS VONZÓ.A BMW 2-es Coupé dizájnja.

Még sportosabb, még áramvonalasabb, még jellegzetesebb. A minden egyes részletében alaposan átgondolt BMW 2-es Coupé látványos vonalaival és strukturált felületeivel remekül példázza, hogy mi teszi olyannyira vonzóvá a vezetőket: a karakter és az elegancia, a szabadság és az erő. Az exkluzív belső tér ugyanezt a progresszív stílust követi. Az intuitív módon elrendezett funkciókat felvonultató, új vezérlési koncepció lehetővé teszi a vezetési élményre való összpontosítást – és teszi mindezt sportos atmoszférával körülvéve.


BMW M240i Coupé:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,8
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 179

JELENLÉT A TÖKÉLETESSÉGBEN.

Sportos sziluett.

Elegancia és az előrehaladás vágyát kifejező, impresszív megjelenés: a BMW 2-es Coupé rendkívül finoman ívelő tetővonala – amely a műfaj egyik jellegzetessége – a színtiszta sportosság kifejezője. A befelé dőlő dupla vesével ellátott, dinamizmust sugárzó orr-rész kiemeli a BMW 2-es Coupé nyúlánk vonalait, és ezzel még jobban érezhetővé teszi a járművet övező sportos aurát.

Összpontosító tekintet.

Egy sportos modell összpontosító tekintete. A nagyméretű légbeömlő nyílások dinamikus elemekkel gazdagítják az erőt sugárzó orr-részt. A szoborszerűen megformált dupla vesét kétoldalról övező, újratervezett, opcionálisan tisztán LED-es első fényszórók még dinamikusabbá teszik a jármű megjelenését. A LED-es fényforrások jelentősen nagyobb fényereje komoly biztonsági bónuszt jelent, emellett azokat hatékony energiafelhasználás jellemzi.

Jellegzetes far.

A far – amely olyan, mintha eggyé válna az úttal ¬– a követő járművek vezetői számára egyértelművé teszi, hogy egy BMW 2-es Coupé mögött haladnak. A vízszintesen futó vonalak, valamint az izmos far strukturált felületei rendkívül dinamikus megjelenéssel ruházzák fel a BMW 2-es Coupét.

Határozott stílus.

Az élénk vörös, L-alakú világító betétekkel ellátott hátsó lámpák a maguk jellegzetes megjelenésével mind nappal, mind éjjel összetéveszthetetlen dizájnelemeknek számítanak. A lámpák harmonikusan simulnak bele az autó különleges stílusvilágába, egyszersmind optimális módon emelik ki a látványos far szélességét.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

A BMW 2-es Coupé izgalmas lehetőségeket kínál Önnek ahhoz, hogy akkor is élvezze az életet, amikor úton van – ezen ígéretét akkor is következetesen betartja, ha a tartozékokról van szó.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW 220i Coupé:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5,9–5,5
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 136–127

  BMW 220d Coupé:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 4,4–4,0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 115–107

  BMW 230i Coupé:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5,9–5,7
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 134–131

  A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, a Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern (Németország) postacímén keresztül megrendelhető, illetve a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html weboldalról letölthető brosúrából kaphat.