LÁZADÓ, MÉGIS VONZÓ.

A BMW 2-es Coupé dizájnja.

LÁZADÓ, MÉGIS VONZÓ.

A BMW 2-es Coupé dizájnja.

LÁZADÓ, MÉGIS VONZÓ.A BMW 2-es Coupé dizájnja.

Még sportosabb, még áramvonalasabb, még jellegzetesebb. A minden egyes részletében alaposan átgondolt BMW 2-es Coupé látványos vonalaival és strukturált felületeivel remekül példázza, hogy mi teszi olyannyira vonzóvá a vezetőket: a karakter és az elegancia, a szabadság és az erő. Az exkluzív belső tér ugyanezt a progresszív stílust követi. Az intuitív módon elrendezett funkciókat felvonultató, új vezérlési koncepció lehetővé teszi a vezetési élményre való összpontosítást – és teszi mindezt sportos atmoszférával körülvéve.


BMW M240i Coupé(3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,4–7,3
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 168–167

Read more

JELENLÉT A TÖKÉLETESSÉGBEN.

Sportos sziluett.

Elegancia és az előrehaladás vágyát kifejező, impresszív megjelenés: a BMW 2-es Coupé rendkívül finoman ívelő tetővonala – amely a műfaj egyik jellegzetessége – a színtiszta sportosság kifejezője. A befelé dőlő dupla vesével ellátott, dinamizmust sugárzó orr-rész kiemeli a BMW 2-es Coupé nyúlánk vonalait, és ezzel még jobban érezhetővé teszi a járművet övező sportos aurát.
Read more

Összpontosító tekintet.

Egy sportos modell összpontosító tekintete. A nagyméretű légbeömlő nyílások dinamikus elemekkel gazdagítják az erőt sugárzó orr-részt. A szoborszerűen megformált dupla vesét kétoldalról övező, újratervezett, opcionálisan tisztán LED-es első fényszórók még dinamikusabbá teszik a jármű megjelenését. A LED-es fényforrások jelentősen nagyobb fényereje komoly biztonsági bónuszt jelent, emellett azokat hatékony energiafelhasználás jellemzi.
Read more

Jellegzetes far.

A far – amely olyan, mintha eggyé válna az úttal ¬– a követő járművek vezetői számára egyértelművé teszi, hogy egy BMW 2-es Coupé mögött haladnak. A vízszintesen futó vonalak, valamint az izmos far strukturált felületei rendkívül dinamikus megjelenéssel ruházzák fel a BMW 2-es Coupét.
Read more

Határozott stílus.

Az élénk vörös, L-alakú világító betétekkel ellátott hátsó lámpák a maguk jellegzetes megjelenésével mind nappal, mind éjjel összetéveszthetetlen dizájnelemeknek számítanak. A lámpák harmonikusan simulnak bele az autó különleges stílusvilágába, egyszersmind optimális módon emelik ki a látványos far szélességét.
Read more

*az itt látható jármű eltérhet a jelenleg forgalmazott modelltől

Read more

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

A BMW 2-es Coupé izgalmas lehetőségeket kínál Önnek ahhoz, hogy akkor is élvezze az életet, amikor úton van – ezen ígéretét akkor is következetesen betartja, ha a tartozékokról van szó.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW 220i Coupé (3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5,9–5,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 135–132

  BMW 220d Coupé (3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 4,6–4,5
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 122–119

  BMW 230i Coupé (3)
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,0–5,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 138–132

  Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.