MELLÉKHATÁS: FOKOZOTT IZGALMI ÁLLAPOT.

A BMW M240i Cabrio.

MELLÉKHATÁS: FOKOZOTT IZGALMI ÁLLAPOT.

A BMW M240i Cabrio.

MELLÉKHATÁS: FOKOZOTT IZGALMI ÁLLAPOT.A BMW M240i Cabrio.

A BMW M által inspiráltan, a mindennapi használatra optimalizálva. A BMW M240i Cabrio felrúgja a gyorsulásról kialakított fogalmakat: a soros 6 hengeres, turbófeltöltéses motor 4,9 másodperc alatt katapultálja 0-ról 100 km/órás sebességre a járművet, miközben az M Sport futómű izgalmas vezetési élménnyé konvertálja az egyedülálló teljesítményt. Az eredmény: agilitás és lélegzetelállító temperamentum, amely még kívülről nézve is izgalmas. Az élsportoló szisztematikusan finomhangolt látványát az exkluzív M Performance dizájnelemek teszik teljessé.

 

BMW M240i Cabrio (1):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,3

CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 189

A MEGEMELKEDETT PULZUS GARANTÁLT.

A soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor.

A MEGEMELKEDETT PULZUS GARANTÁLT.

A soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor.

Üdvözöljük a vezetési élmény legfelsőbb szféráiban: 3,0 literes, soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo motorjával a BMW M240i a kabrió szegmens vezető atlétájának számít. Az autónak közel s távol aligha akad vetélytársa annak köszönhetően, hogy a lenyűgöző gyorsulást színtiszta agilitással és kimagasló mindennapi használhatósággal ötvözi. A kivételes teljesítményt igencsak meggyőző módon demonstrálják az extrém módon közvetlen gázreakciók, valamint a már alacsony fordulaton jelentkező nagy nyomaték, illetve a széles használható fordulatszám-tartomány.

LÁTVÁNY, AMITŐL MEGEMELKEDIK A PULZUSA.

A BMW M240i Cabrio az M Sport csomag elemeit számos különleges M Performance külső dizájnrészlettel fejeli meg. A tisztán LED-technológiás első fényszórókkal és megnövelt méretű légbeömlő nyílásokkal ellátott, sportos orr-rész a színtiszta dinamizmust üzenetét hordozza. A hatására kialakult benyomást a kifejező, Ferric szürke, 18 colos duplaküllős 436 M könnyűfém keréktárcsák erősítik tovább, amelyeknek küllői közül kivillannak az M Sport fékek kékre fényezett nyergei. A BMW M240i Cabrio atletikus farának összképét a kétoldali Fekete króm kipufogóvégek, valamint sötét króm modellmegnevezés teszik teljessé. Profilból az aerodinamikailag optimalizált formájú, Ferric szürke színű külső tükörborítások teszik még vonzóbbá az autó látványát.

VERSENYÉRZÉS A SZABAD ÉG ALATT.

VERSENYÉRZÉS A SZABAD ÉG ALATT.

A BMW M240i Cabrio vezetőorientáltsága és csúcsminőségű részletei sportos sportos atmoszférát teremtenek a belső térben. Az említett részletek közé tartozik egyebek mellett a műszerfalon megjelenő digitális modellmegnevezés, valamint az órák finom, kronográfszerű grafikája. A vezetést az olyan M Performance-specifikus elemek teszik maximálisan kényelmessé, mint az M Sport bőrkormány, az ergonomikus M Sport ülések és a párnázott térdtámaszok. A sportos és elegáns összképre a végső ecsetvonásokat lenyűgöző módon teszik fel a modellmegjelöléssel ellátott ajtóküszöb-borításokhoz hasonló exkluzív részletek.

IZGALMAS TELJESÍTMÉNY. MAXIMÁLIS PRECIZITÁS.

A BMW M240i Cabrio menetdinamikai koncepcióját úgy alakították ki, hogy a fokozott intenzitású vezetési élmény mellé mindenféle kompromisszumtól mentes mindennapi használhatóság társuljon. Az egyes komponensek kiegyensúlyozott hangolásának köszönhetően az autó kimagaslóan agilis viselkedésű és precízen kezelhető. A felfüggesztés és a kormányzás karakterisztikáját a legapróbb részletekig arra optimalizálták, hogy minden a tiszta teljesítményt szolgálja. Az eredmény: a sportos vezetési élmény még intenzívebbé válik a kormánykerék mögött – minden egyes ott töltött percben.

 • Változó áttételű sport kormánymű

  A Servotronic funkcióval ellátott változó áttételű sport kormánymű közvetlen és agilis kormányzást tesz lehetővé. A rendszer változó kormányáttételeket alkalmaz a kormány állásszögének megfelelően. Mindez még jobb kezelhetőséget biztosít sportos vezetési stílus esetén, emellett fokozza a kényelmet parkolás és kanyarodás közben.

 • M Sport futómű

  Az M Sport futómű – amelyet sportos beállítások jellemeznek – a hátsókerék-meghajtású járművek esetében 10 milliméteres ültetést kap. A futómű rövidebb rugóutakkal és feszesebb hangolású csillapítással, valamint keményebb stabilizátorokkal rendelkezik. Mindezek együttesen még közvetlenebb beállításokat eredményeznek, lehetővé téve ezzel a kimondottan dinamikus vezetési stílus megvalósítását.

 • xDrive

  Az intelligens BMW xDrive összkerékmeghajtási rendszer folyamatosan, változó mértékben osztja el a hajtási nyomatékot a négy kerék között annak érdekében, hogy a kerekekre ható súrlódási együttható mindig optimális mértékű legyen. Mindennek eredménye a számottevően nagyobb dinamizmusban, tapadásban és agilitásban mutatkozik meg – még komoly kihívásokat támasztó szituációkban is. Azáltal, hogy a hajtás során szándékoltan a hátsó kerekekre helyeződik a hangsúly, az összkerékmeghajtás kiszolgálja azokat a különleges ambíciókat, amelyeket a BMW M240i Cabrio vezetője a dinamizmussal szemben támaszt.

 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó

  A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó rendkívül sportos váltásokat tesz lehetővé. A szerkezet automatikus, valamint a sebesség-előválasztó karral vagy a váltófülekkel kezdeményezett manuális váltást egyaránt lehetővé tesz – kiszolgálva ezzel bármilyen stílust a kényelmes suhanástól egészen a kifejezetten dinamikus vezetésig. SPORT módban, amikor sebesség-előválasztó kar a bal oldali kulisszában az S/M állásba van tolva, a fokozatkiosztás a maximális teljesítményt szolgálja.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

BMW MPerformance

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az M Performance modellek teljesítményükkel nyűgöznek le – valamint azzal, hogy a bizsergetően izgalmas dinamizmus oltárán nem áldozzák fel a kényelmet. Minden sportosságuk mellett ezeket az autókat koncentrált, figyelemre méltó stílus jellemzi. M Performance modellek: fokozott intenzitású vezetési élmény.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW M240i Cabrio:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,3
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 189

  BMW M550i xDrive Limousine:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,1–8,9
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 209–204

  BMW M760Li xDrive Limousine:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 12,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 294

  BMW X4 M40i:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,6
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 199

  BMW X6 M50d:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,6
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 174

  Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.