MELLÉKHATÁS: FOKOZOTT IZGALMI ÁLLAPOT.

A BMW M240i Cabrio.

MELLÉKHATÁS: FOKOZOTT IZGALMI ÁLLAPOT.

A BMW M240i Cabrio.

MELLÉKHATÁS: FOKOZOTT IZGALMI ÁLLAPOT.A BMW M240i Cabrio.

A BMW M által inspiráltan, a mindennapi használatra optimalizálva. A BMW M240i Cabrio felrúgja a gyorsulásról kialakított fogalmakat: a soros 6 hengeres, turbófeltöltéses motor 4,7 másodperc alatt katapultálja 0-ról 100 km/órás sebességre a járművet, miközben az M Sport futómű izgalmas vezetési élménnyé konvertálja az egyedülálló teljesítményt. Az eredmény: agilitás és lélegzetelállító temperamentum, amely még kívülről nézve is izgalmas. Az élsportoló szisztematikusan finomhangolt látványát az exkluzív M Performance dizájnelemek teszik teljessé.

BMW 240i Cabrio (3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,6
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 173–172

Read more

A MEGEMELKEDETT PULZUS GARANTÁLT.

A soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor.

A MEGEMELKEDETT PULZUS GARANTÁLT.

A soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor.

Üdvözöljük a vezetési élmény legfelsőbb szféráiban: 3,0 literes, soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo motorjával a BMW M240i a kabrió szegmens vezető atlétájának számít. Az autónak közel s távol aligha akad vetélytársa annak köszönhetően, hogy a lenyűgöző gyorsulást színtiszta agilitással és kimagasló mindennapi használhatósággal ötvözi. A kivételes teljesítményt igencsak meggyőző módon demonstrálják az extrém módon közvetlen gázreakciók, valamint a már alacsony fordulaton jelentkező nagy nyomaték, illetve a széles használható fordulatszám-tartomány.

Read more

LÁTVÁNY, AMITŐL MEGEMELKEDIK A PULZUSA.

A BMW M240i Cabrio az M Sport csomag elemeit számos különleges M Performance külső dizájnrészlettel fejeli meg. A tisztán LED-technológiás első fényszórókkal és megnövelt méretű légbeömlő nyílásokkal ellátott, sportos orr-rész a színtiszta dinamizmust üzenetét hordozza. A hatására kialakult benyomást a kifejező, Ferric szürke, 18 colos duplaküllős 436 M könnyűfém keréktárcsák erősítik tovább, amelyeknek küllői közül kivillannak az M Sport fékek kékre fényezett nyergei. A BMW M240i Cabrio atletikus farának összképét a kétoldali Fekete króm kipufogóvégek, valamint sötét króm modellmegnevezés teszik teljessé. Profilból az aerodinamikailag optimalizált formájú, Ferric szürke színű külső tükörborítások teszik még vonzóbbá az autó látványát.

VERSENYÉRZÉS A SZABAD ÉG ALATT.

VERSENYÉRZÉS A SZABAD ÉG ALATT.

A BMW M240i Cabrio vezetőorientáltsága és csúcsminőségű részletei sportos sportos atmoszférát teremtenek a belső térben. Az említett részletek közé tartozik egyebek mellett a műszerfalon megjelenő digitális modellmegnevezés, valamint az órák finom, kronográfszerű grafikája. A vezetést az olyan M Performance-specifikus elemek teszik maximálisan kényelmessé, mint az M Sport bőrkormány, az ergonomikus M Sport ülések és a párnázott térdtámaszok. A sportos és elegáns összképre a végső ecsetvonásokat lenyűgöző módon teszik fel a modellmegjelöléssel ellátott ajtóküszöb-borításokhoz hasonló exkluzív részletek.

IZGALMAS TELJESÍTMÉNY. MAXIMÁLIS PRECIZITÁS.

A BMW M240i Cabrio menetdinamikai koncepcióját úgy alakították ki, hogy a fokozott intenzitású vezetési élmény mellé mindenféle kompromisszumtól mentes mindennapi használhatóság társuljon. Az egyes komponensek kiegyensúlyozott hangolásának köszönhetően az autó kimagaslóan agilis viselkedésű és precízen kezelhető. A felfüggesztés és a kormányzás karakterisztikáját a legapróbb részletekig arra optimalizálták, hogy minden a tiszta teljesítményt szolgálja. Az eredmény: a sportos vezetési élmény még intenzívebbé válik a kormánykerék mögött – minden egyes ott töltött percben.

 • Változó áttételű sport kormánymű

  A Servotronic funkcióval ellátott változó áttételű sport kormánymű közvetlen és agilis kormányzást tesz lehetővé. A rendszer változó kormányáttételeket alkalmaz a kormány állásszögének megfelelően. Mindez még jobb kezelhetőséget biztosít sportos vezetési stílus esetén, emellett fokozza a kényelmet parkolás és kanyarodás közben.

 • M Sport futómű

  Az M Sport futómű – amelyet sportos beállítások jellemeznek – a hátsókerék-meghajtású járművek esetében 10 milliméteres ültetést kap. A futómű rövidebb rugóutakkal és feszesebb hangolású csillapítással, valamint keményebb stabilizátorokkal rendelkezik. Mindezek együttesen még közvetlenebb beállításokat eredményeznek, lehetővé téve ezzel a kimondottan dinamikus vezetési stílus megvalósítását.

 • xDrive

  Az intelligens BMW xDrive összkerékmeghajtási rendszer folyamatosan, változó mértékben osztja el a hajtási nyomatékot a négy kerék között annak érdekében, hogy a kerekekre ható súrlódási együttható mindig optimális mértékű legyen. Mindennek eredménye a számottevően nagyobb dinamizmusban, tapadásban és agilitásban mutatkozik meg – még komoly kihívásokat támasztó szituációkban is. Azáltal, hogy a hajtás során szándékoltan a hátsó kerekekre helyeződik a hangsúly, az összkerékmeghajtás kiszolgálja azokat a különleges ambíciókat, amelyeket a BMW M240i Cabrio vezetője a dinamizmussal szemben támaszt.

 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó

  A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó rendkívül sportos váltásokat tesz lehetővé. A szerkezet automatikus, valamint a sebesség-előválasztó karral vagy a váltófülekkel kezdeményezett manuális váltást egyaránt lehetővé tesz – kiszolgálva ezzel bármilyen stílust a kényelmes suhanástól egészen a kifejezetten dinamikus vezetésig. SPORT módban, amikor sebesség-előválasztó kar a bal oldali kulisszában az S/M állásba van tolva, a fokozatkiosztás a maximális teljesítményt szolgálja.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

BMW MPerformance

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az M Performance modellek teljesítményükkel nyűgöznek le – valamint azzal, hogy a bizsergetően izgalmas dinamizmus oltárán nem áldozzák fel a kényelmet. Minden sportosságuk mellett ezeket az autókat koncentrált, figyelemre méltó stílus jellemzi. M Performance modellek: fokozott intenzitású vezetési élmény.

Read more

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW M550i xDrive Limousine (1):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,1–8,9
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 209–204

  BMW M760Li xDrive Limousine (1):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 12,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 294

  BMW X4 M40i (3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,9
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 203–202

  BMW X6 M50d (3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,9–7,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 209–205

  Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

  (1) 2018.04.15-ig ezek az értékek alkalmazandók. Kérjük, ellenőrizze BMW-je adatainak elérhetőségét.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.