SZÓRAKOZÁSRA VÁGYÓ EGYÉNISÉGEKNEK.

A BMW 2-es Cabrio dizájnja.

SZÓRAKOZÁSRA VÁGYÓ EGYÉNISÉGEKNEK.

A BMW 2-es Cabrio dizájnja.

SZÓRAKOZÁSRA VÁGYÓ EGYÉNISÉGEKNEK.A BMW 2-es Cabrio dizájnja.

Az első benyomás: szabadság és a haladás lendülete. A BMW 2-es Cabrio különleges dizájnnyelve könnyedséget és eleganciát, valamit erőt és ösztönzést fejez ki. Amikor a vászontető nyitva van, az előrehaladás vágyát kifejező, a korábbiaknál is sportosabb orr-rész és az atletikus vállvonal egy nagy műgonddal megrajzolt felkiáltójellé állnak össze. A vezetési élmény akkor sem kevésbé izgalmas, amikor a tető zárva van – az elegáns belső tér dinamikus dizájnjával, minőségi felszereltségeivel és jelentősen továbbfejlesztett zajkomfortjával nyújt inspirációt.


BMW 230i Cabrio (1):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,2–6,0
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 143–138

A FÜGGETLENSÉG KÉPVISELŐJE.

Atletikus vonalak.

A BMW 2-es Cabrio dinamikus, a nyúlánk ékalak által meghatározott formanyelve nemcsak esztétikus és elegáns, hanem legalább ugyanennyire erőt és dinamizmust kifejező is. A markáns külső dizájn ¬– amely a jellegzetes vállvonallal és a számtalan, a tekintetet ellenállhatatlanul magára vonzó részlettel ejt ámulatba – viharos gyorsasággal ejti rabul a szívet.

Sportos orr-rész.

A BMW 2-es Cabrio látványos orr-része az előredőlő vesékkel, valamint az aerodinamikailag optimalizált, nagyméretű légbeömlőkkel a lenyűgöző dinamizmust testesíti meg. A hatást csak tovább erősítik a hosszúkás, LED-es első fényszórók, amelyek jellegzetesen BMW-s, „négyszemű” arcot kölcsönöznek az autó számára, egyszersmind világosan kifejezik annak sportos karakterét.

Kifejező kerekek.

A BMW 2-es Cabriót oldalról szemlélve az ékalakú sziluett mellett a dinamizmust sugárzó könnyűfém keréktárcsák is megragadják a tekintetet. Még az alapmodell 16 colos kerekeit is sportosság és esztétikum jellemzi. Egy leheletnyivel dinamikusabbak az itt látható 17 colos, duplaküllős 724 könnyűfém keréktárcsák. Bár más karakterek, van egy tulajdonságuk, amiben megegyeznek: a tökéletes úttartás.

Karakteres far.

Még azokra is ösztönzőleg hat, akik csak követik a BMW 2-es Cabriót: az atletikus far karakterét a letisztult vonalak tökéletes összjátéka, a dinamizmust sugárzó, L-alakú hátsó lámpák, valamint a krómmal borított kipufogók határozzák meg. Egy további látványosság: nyitott tetőnél szabad rálátás nyílik az első szélvédőre.

NYITOTT SZELLEMISÉG.

A BMW 2-es Cabrio prémium szintű akusztikai komfortot nyújtó, elektromos működtetésű vászonteteje.

NYITOTT SZELLEMISÉG.

A BMW 2-es Cabrio prémium szintű akusztikai komfortot nyújtó, elektromos működtetésű vászonteteje.

Amikor a BMW 2-es Cabrio teteje kinyílik, az esztétikumba és az eleganciába valódi érzelmek vegyülnek. Az 50 km/óráig, menet közben is nyitható tető – amelynek működése teljesen automatikus – jóvoltából a határ a kék ég. Amikor zárva van, a szövetből készült kabriótető jelentősen továbbfejlesztett zajszigetelésével nyújt exkluzív vezetési élményt. A nyíltságot sugárzó, attraktív összképet a tető, valamint a karosszéria színének elegáns kontrasztja teszi teljessé.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

A BMW 2-es Cabrio izgalmas lehetőségeket kínál Önnek ahhoz, hogy akkor is élvezze az életet, amikor úton van – ezen ígéretét akkor is következetesen betartja, ha a tartozékokról van szó. A praktikus, a vonóhorogra felszerelhető kerékpár/e-bike tartótól a Travel & Comfort rendszerbe tartozó, a különféle ruhadarabok szállítására szolgáló, univerzális akasztón át egészen a tökéletesen méretre szabott, szövetből készült szőnyegekig minden megtalálható a választékban – Önnek csak ki kell választania azt a tételt, amely illik az életstílusához.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW 220i Cabrio (1):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,2–5,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 141–133

  BMW 225d Cabrio (3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5,0–4,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 130–128

  BMW 230i Cabrio (1):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,2–6,0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 143–138

  BMW 240i Cabrio (1):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,3
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 189

  Az itt szereplő üzemanyag- és villamosenergia-fogyasztási értékek, illetve CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

  (1) 2018.04.15-ig ezek az értékek alkalmazandók. Kérjük, ellenőrizze BMW-je adatainak elérhetőségét.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.