SZÓRAKOZÁSRA VÁGYÓ EGYÉNISÉGEKNEK.

A BMW 2-es Cabrio dizájnja.

SZÓRAKOZÁSRA VÁGYÓ EGYÉNISÉGEKNEK.

A BMW 2-es Cabrio dizájnja.

SZÓRAKOZÁSRA VÁGYÓ EGYÉNISÉGEKNEK.A BMW 2-es Cabrio dizájnja.

Az első benyomás: szabadság és a haladás lendülete. A BMW 2-es Cabrio különleges dizájnnyelve könnyedséget és eleganciát, valamint erőt és ösztönzést fejez ki. Amikor a vászontető nyitva van, az előrehaladás vágyát kifejező, a korábbiaknál is sportosabb orr-rész és az atletikus vállvonal egy nagy műgonddal megrajzolt felkiáltójellé állnak össze. A vezetési élmény akkor sem kevésbé izgalmas, amikor a tető zárva van – az elegáns belső tér dinamikus dizájnjával, minőségi felszereltségeivel és jelentősen továbbfejlesztett zajkomfortjával nyújt inspirációt.

BMW 230i Cabrio:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,7–8,3
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 176,0–188,0

Read more

A FÜGGETLENSÉG KÉPVISELŐJE.

Atletikus vonalak.

A BMW 2-es Cabrio dinamikus, a nyúlánk ékalak által meghatározott formanyelve nemcsak esztétikus és elegáns, hanem legalább ugyanennyire erőt és dinamizmust kifejező is. A markáns külső dizájn ¬– amely a jellegzetes vállvonallal és a számtalan, a tekintetet ellenállhatatlanul magára vonzó részlettel ejt ámulatba – viharos gyorsasággal ejti rabul a szívet.
Read more

Sportos orr-rész.

A BMW 2-es Cabrio látványos orr-része az előredőlő vesékkel, valamint az aerodinamikailag optimalizált, nagyméretű légbeömlőkkel a lenyűgöző dinamizmust testesíti meg. A hatást csak tovább erősítik a hosszúkás, LED-es első fényszórók, amelyek jellegzetesen BMW-s, „négyszemű” arcot kölcsönöznek az autó számára, egyszersmind világosan kifejezik annak sportos karakterét.
Read more

Kifejező kerekek.

A BMW 2-es Cabriót oldalról szemlélve az ékalakú sziluett mellett a dinamizmust sugárzó könnyűfém keréktárcsák is megragadják a tekintetet. Még az alapmodell 16 colos kerekeit is sportosság és esztétikum jellemzi. Egy leheletnyivel dinamikusabbak az itt látható 17 colos, duplaküllős 724 könnyűfém keréktárcsák. Bár más karakterek, van egy tulajdonságuk, amiben megegyeznek: a tökéletes úttartás.
Read more

Karakteres far.

Még azokra is ösztönzőleg hat, akik csak követik a BMW 2-es Cabriót: az atletikus far karakterét a letisztult vonalak tökéletes összjátéka, a dinamizmust sugárzó, L-alakú hátsó lámpák, valamint a krómmal borított kipufogók határozzák meg. Egy további látványosság: nyitott tetőnél szabad rálátás nyílik az első szélvédőre.
Read more

NYITOTT SZELLEMISÉG.

A BMW 2-es Cabrio prémium szintű akusztikai komfortot nyújtó, elektromos működtetésű vászonteteje.

NYITOTT SZELLEMISÉG.

A BMW 2-es Cabrio prémium szintű akusztikai komfortot nyújtó, elektromos működtetésű vászonteteje.

Amikor a BMW 2-es Cabrio teteje kinyílik, az esztétikumba és az eleganciába valódi érzelmek vegyülnek. Az 50 km/óráig, menet közben is nyitható tető – amelynek működése teljesen automatikus – jóvoltából a határ a kék ég. Amikor zárva van, a szövetből készült kabriótető jelentősen továbbfejlesztett zajszigetelésével nyújt exkluzív vezetési élményt. A nyíltságot sugárzó, attraktív összképet a tető, valamint a karosszéria színének elegáns kontrasztja teszi teljessé.

Read more

*az itt látható jármű eltérhet a jelenleg forgalmazott modelltől

Read more

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

A BMW 2-es Cabrio izgalmas lehetőségeket kínál Önnek ahhoz, hogy akkor is élvezze az életet, amikor úton van – ezen ígéretét akkor is következetesen betartja, ha a tartozékokról van szó. A praktikus, a vonóhorogra felszerelhető kerékpár/e-bike tartótól a Travel & Comfort rendszerbe tartozó, a különféle ruhadarabok szállítására szolgáló, univerzális akasztón át egészen a tökéletesen méretre szabott, szövetből készült szőnyegekig minden megtalálható a választékban – Önnek csak ki kell választania azt a tételt, amely illik az életstílusához.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW 220i Cabrio :
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,6–8,2
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 173,0–187,0

  BMW 225d Cabrio :
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5,9–6,4
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 156,0–167,0

  BMW 230i Cabrio Cabrio :
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,7–8,3
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 176,0–188,0

  BMW M240i Cabrio :
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,0–9,0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 204,0–205,0

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.