MEGKÖNNYÍTETT KAPCSOLATÉPÍTÉS.

A BMW 2-es Cabrio hálózati kapcsolatai és vezetőt segítő rendszerei.

MEGKÖNNYÍTETT KAPCSOLATÉPÍTÉS.

A BMW 2-es Cabrio hálózati kapcsolatai és vezetőt segítő rendszerei.

MEGKÖNNYÍTETT KAPCSOLATÉPÍTÉS.A BMW 2-es Cabrio hálózati kapcsolatai és vezetőt segítő rendszerei.

Tapasztalja meg Ön is azt az ellenállhatatlan szabadságérzést, amelyet a külvilággal való, út közben is zökkenőmentes összeköttetés nyújt – a BMW 2-es Cabrio volánja mögött. Az új vezérlési koncepció áttekinthetően elrendezett funkcióival, intuitív kezelhetőségével és digitális szolgáltatásaival lenyűgöző személyes komfortzónává varázsolja a belső teret. Mindegy, hogy Ön az e-mailjeit akarja-e megtekinteni, találkozóit szeretné-e leszervezni, útvonalterveket kíván-e készíteni, netán kedven zenéjét óhajtja-e meghallgatni, a BMW ConnectedDrive nem ismer lehetetlent.

 • Apple CarPlay®*

  Az Apple CarPlay® előkészítés lehetővé teszi az Ön számára, hogy vezeték nélkül, kényelmesen használhassa autójában iPhone készülékének bizonyos funkcióit. Mindez azt jelenti, hogy az okostelefon egyes funkcióit – például az iMessages/SMS-t, a telefont, a Sirit és a navigációt –, valamint a harmadik féltől származó applikációkat a már megszokott módon, a jármű kezelői felületén keresztül vagy a beszédvezérlés funkcióval irányíthatja.

  * A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

 • Harman Kardon HiFi hangsugárzórendszer

  A Harman Kardon HiFi hangsugárzórendszer egy, a csomagtérben elhelyezett, 360 Watt teljesítményű erősítővel működik együtt. Az összesen 12 darab, gondosan elhelyezett hangszóró – köztük az első ülések alatt elhelyezett egy-egy központi mélynyomó – segítségével a rendszer csúcsminőségű hanggal tölti be az utasteret.

KIVÉTELES FIGYELMESSÉG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT.

A BMW 2-es Cabrio számos olyan intelligens vezetőt segítő rendszert vonultat fel, amelyek megkönnyítik az életet. A túl kis távolságra való figyelmeztetést, valamint az enyhe fékezés funkcióval ellátott gyalogosfelismerést magában foglaló Driving Assistant például idejében figyelmezteti Önt a más járművek vagy a gyalogosok jelentette potenciális veszélyre. A sávelhagyásra való figyelmeztetés akkor lép működésbe, amikor akaratlanul elhagyja a sávját, az éberségfigyelő asszisztens pedig pihenő beiktatását javasolja, ha a fáradtság jeleit észleli Önön. Az aktív sebességtartó automatika és a sebességhatár-kijelzés arról gondoskodnak, hogy Ön mindig kontroll alatt tarthassa haladási sebességét. Amint pedig megérkezik az úti céljához, a parkolóasszisztens nyújt segítséget ahhoz, kényelmesen beálljon a parkolóhelyre.

 • Aktív sebességtartó automatika

  A Stop&Go funkcióval ellátott – túl kis követési távolságra való figyelmeztetés, valamint fékezés funkcióval rendelkező – aktív sebességtartó automatika tartja a vezető által előre meghatározott haladási sebességet, valamint követési távolságot az elöl haladó járműtől. Átvéve a vezetőtől a gyorsítás és a fékezés feladatát, a rendszer tartja a távolságot az elöl haladó autótól még lassan haladó forgalomban is, sőt, dugóban akár teljesen állóra fékezi a járművet.

 • Sebességhatár-kijelzés

  Az előzési tilalomra való figyelmeztetéssel ellátott sebességhatár-kijelzés felismeri a sebességkorlátozásokat, valamint az előzési tilalomra vonatkozó jelzéseket, majd azokat a műszeregységben található információs kijelzőn, illetve a Head-Up kijelzőn a vezető elé tárja.

 • Parkolóasszisztens

  A parkolóasszisztens megkönnyíti az útpályával párhuzamos, valamint az arra merőleges parkolóhelyekre való beállást. A rendszer ennek érdekékben beazonosítja a számba jöhető parkolóhelyeket, amikor az autó lassan elhalad azok mellett. Amennyiben megfelelő méretű helyet talál, a parkolóasszisztens átveszi a kormányzás feladatát a vezetőtől, akinek ezután a gázpedál működtetéséről, a megfelelő fokozat kiválasztásáról és a fékezésről kell gondoskodnia.

ÖSSZEKÖTTETÉSBEN, SZABADON.

ÖSSZEKÖTTETÉSBEN, SZABADON.

A BMW ConnectedDrive intelligens módon köti össze egymással a járművet, a vezetőt és a külvilágot. Élvezze hát a nagyobb kényelem, a jobb szórakoztatás, valamint a megnyugtató biztonságérzet áldásait, bármerre is vigye az útja. Vagy egyszerűbben fogalmazva: adja át magát a még intenzívebb vezetési élménynek.

M PERFORMANCE.

M PERFORMANCE.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW 230i Cabrio:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,2–6,0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 143–138

  Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.