HATÁRTALAN SZABADSÁG.

Az új BMW 2-es Cabrio.

HATÁRTALAN SZABADSÁG.

Az új BMW 2-es Cabrio.

HATÁRTALAN SZABADSÁG.Az új BMW 2-es Cabrio.

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (BMW 230i Cabrio)

6,1

Legnagyobb sebesség, km/óra (BMW 230i Cabrio)

250

Fogyasztás, l/100 km, kombinált (BMW 230i Cabiro)

6,2–6,0

CO2-kibocsátás, g/km, kombinált (BMW 230i Cabrio)

143–138

A megjelenés: lélegzetelállítóan gyönyörű. A karakter: határtalanul felszabadult. Az új BMW 2-es Cabrio a sportos szabadság és az elegancia megtestesítője. A dinamizmust sugárzó dizájn, az erőteljes motorok és az újratervezett belső tér exkluzív felszereltségei új távlatokat nyitnak a végtelenül áradó vezetési élmény számára. Kategóriájának legsportosabb kabriója egyértelműen megmutatja, hogy a függetlenség mennyire vonzó lehet.

EGY KOMPROMISSZUMOKAT NEM ISMERŐ ESZTÉTA.

A BMW 2-es Cabrio dizájnja.

EGY KOMPROMISSZUMOKAT NEM ISMERŐ ESZTÉTA.

A BMW 2-es Cabrio dizájnja.

Az első benyomás? A teljesítmény és a vonzerő ellenállhatatlan szimbiózisa. Az új BMW 2-es Cabrio kifejezőerejét és formai tökélyét a sportosan kompakt arányok, az előrehaladás vágyát kifejező, átrajzolt dupla vesével ékesített orr-rész, valamin az elegáns tető biztosítják. A far pedig az autó szélességét kihangsúlyozni hivatott részletekkel, valamint az inspirálóan új, LED-es fénydizájnnal finom utalást tesz arra, hogy mekkora erő készül stílusosan rávetni magát az útra.

„A BMW 2-es Cabriót sportos jegyei az eddigieknél is feltűnőbbé és modernebb megjelenésűvé teszik.”
Oliver Heilmer, a BMW Automobile Belső Téri Dizájnért felelős részlegének vezetője

HATÁRTALAN DINAMIZMUS.

A BMW 2-es Cabrio dinamizmusa és hatékonysága.

HATÁRTALAN DINAMIZMUS.

A BMW 2-es Cabrio dinamizmusa és hatékonysága.

A dinamizmus létező legszebb formája: az új BMW 2-es Cabrio új dimenziókba emeli a nyitott tetős autózás vonzerejét. A hajtáslánc esetében alkalmazott komoly technológiák, a tökéletes tengelyek közötti tömegelosztás és a lenyűgöző hatékonyság kompromisszumoktól mentes, sportos vezetési élményt eredményeznek a szabad ég alatt.

ÖSSZEKÖTTETÉSBEN A NAGYVILÁGGAL.

A BMW 2-es Cabrio hálózati kapcsolatai és vezetőt segítő rendszerei.

ÖSSZEKÖTTETÉSBEN A NAGYVILÁGGAL.

A BMW 2-es Cabrio hálózati kapcsolatai és vezetőt segítő rendszerei.

Az új BMW 2-es Cabrióban Ön nyugodtan élvezheti a barátaival való összeköttetés nyújtotta szabadságot – bárhol, bármikor. De annak felszabadító érzését is, hogy biztonságban és stresszmentesen érheti el úti célját. Mindez annak köszönhető, hogy a BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatásokhoz, intelligens alkalmazásokhoz és asszisztencia rendszerekhez biztosít hozzáférést – a minden eddiginél lényegesen nagyobb kényelem, színvonalasabb szórakoztatás és a fokozott biztonság jegyében.

RADIKÁLISAN NYITOTT.

A BMW M240i Cabrio.

RADIKÁLISAN NYITOTT.

A BMW M240i Cabrio.

Az egyetlen határ: a csillagos ég. Az érzés: a bizsergető libabőrözés. A BMW M240i Cabrio soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo motorjával, adaptív M futóművével, opcionális 8 fokozatú Steptronic sebességváltójával, valamint változó áttételű sport kormányművével és M Sport fékjeivel a végtelenben húzza meg határokat, és olyan intenzív vezetési élménnyel ajándékozza meg Önt, amelyet aligha felejt el.


BMW 240i Cabrio:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,3
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 189

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.