HATÁRTALAN SZABADSÁG.

Az új BMW 2-es Cabrio.

HATÁRTALAN SZABADSÁG.

Az új BMW 2-es Cabrio.

HATÁRTALAN SZABADSÁG.Az új BMW 2-es Cabrio.

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (BMW M230i Cabrio(1))

5,9

Legnagyobb sebesség, km/óra (BMW M230i Cabrio(1))

250

Fogyasztás, l/100 km, kombinált (BMW M230i Cabrio(1))

6,2–6,0

CO2-kibocsátás, g/km, kombinált (BMW M230i Cabrio(1))

143–138

A megjelenés: lélegzetelállítóan gyönyörű. A karakter: határtalanul felszabadult. Az új BMW 2-es Cabrio a sportos szabadság és az elegancia megtestesítője. A dinamizmust sugárzó dizájn, az erőteljes motorok és az újratervezett belső tér exkluzív felszereltségei új távlatokat nyitnak a végtelenül áradó vezetési élmény számára. Kategóriájának legsportosabb kabriója egyértelműen megmutatja, hogy a függetlenség mennyire vonzó lehet.

EGY KOMPROMISSZUMOKAT NEM ISMERŐ ESZTÉTA.

A BMW 2-es Cabrio dizájnja.

EGY KOMPROMISSZUMOKAT NEM ISMERŐ ESZTÉTA.

A BMW 2-es Cabrio dizájnja.

Az első benyomás? A teljesítmény és a vonzerő ellenállhatatlan szimbiózisa. Az új BMW 2-es Cabrio kifejezőerejét és formai tökélyét a sportosan kompakt arányok, az előrehaladás vágyát kifejező, átrajzolt dupla vesével ékesített orr-rész, valamin az elegáns tető biztosítják. A far pedig az autó szélességét kihangsúlyozni hivatott részletekkel, valamint az inspirálóan új, LED-es fénydizájnnal finom utalást tesz arra, hogy mekkora erő készül stílusosan rávetni magát az útra.

„A BMW 2-es Cabriót sportos jegyei az eddigieknél is feltűnőbbé és modernebb megjelenésűvé teszik.”
Oliver Heilmer, a BMW Automobile Belső Téri Dizájnért felelős részlegének vezetője

HATÁRTALAN DINAMIZMUS.

A BMW 2-es Cabrio dinamizmusa és hatékonysága.

HATÁRTALAN DINAMIZMUS.

A BMW 2-es Cabrio dinamizmusa és hatékonysága.

A dinamizmus létező legszebb formája: az új BMW 2-es Cabrio új dimenziókba emeli a nyitott tetős autózás vonzerejét. A hajtáslánc esetében alkalmazott komoly technológiák, a tökéletes tengelyek közötti tömegelosztás és a lenyűgöző hatékonyság kompromisszumoktól mentes, sportos vezetési élményt eredményeznek a szabad ég alatt.

ÖSSZEKÖTTETÉSBEN A NAGYVILÁGGAL.

A BMW 2-es Cabrio hálózati kapcsolatai és vezetőt segítő rendszerei.

ÖSSZEKÖTTETÉSBEN A NAGYVILÁGGAL.

A BMW 2-es Cabrio hálózati kapcsolatai és vezetőt segítő rendszerei.

Az új BMW 2-es Cabrióban Ön nyugodtan élvezheti a barátaival való összeköttetés nyújtotta szabadságot – bárhol, bármikor. De annak felszabadító érzését is, hogy biztonságban és stresszmentesen érheti el úti célját. Mindez annak köszönhető, hogy a BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatásokhoz, intelligens alkalmazásokhoz és asszisztencia rendszerekhez biztosít hozzáférést – a minden eddiginél lényegesen nagyobb kényelem, színvonalasabb szórakoztatás és a fokozott biztonság jegyében.

RADIKÁLISAN NYITOTT.

A BMW M240i Cabrio.

RADIKÁLISAN NYITOTT.

A BMW M240i Cabrio.

Az egyetlen határ: a csillagos ég. Az érzés: a bizsergető libabőrözés. A BMW M240i Cabrio soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo motorjával, adaptív M futóművével, opcionális 8 fokozatú Steptronic sebességváltójával, valamint változó áttételű sport kormányművével és M Sport fékjeivel a végtelenben húzza meg határokat, és olyan intenzív vezetési élménnyel ajándékozza meg Önt, amelyet aligha felejt el.


BMW M240i Cabrio(1):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,3
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 189

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az itt szereplő üzemanyag- és villamosenergia-fogyasztási értékek, illetve CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

  (1)
  2018.04.15-ig ezek az értékek alkalmazandók. Kérjük, ellenőrizze BMW-je adatainak elérhetőségét.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.