KÖNNYED ERŐKIFEJTÉS.

A BMW 2-es Active Tourer TwinPower Turbo motorjai.

A BMW TwinPower Turbo technológiának köszönhetően a BMW 2-es Active Tourer új generációs benzinmotorjait már alacsony fordulatszámon is agilis teljesítmény-leadás és kiemelkedően spontán gázreakciók jellemzik, miközben üzemanyag-hatékonyságuk és károsanyag-kibocsátásuk példamutatóan alacsony.

BMW TWINPOWER TURBO BENZINMOTOROK.

A legújabb generációs BMW TwinPower Turbo benzinmotorokat figyelemre méltóan agilis teljesítmény-leadás és kimagaslóan jó gázreakciók jellemzik már alacsony fordulatszámon is. Mindezzel együtt hatékonyabbak, alacsonyabb emissziójúak és nagyobb teljesítményűek elődjeiknél. Az innovatív erőforrások, amelyek a legmodernebb benzinbefecskendezési technológiákat, a dupla-VANOS-szal ellátott, fokozatmentes szelepvezérlést, valamint a korszerű turbófeltöltési technológiát ötvözik, a BMW EfficientDynamics fejlesztési stratégia újabb jelentős mérföldköveit jelentik. Az eredmény: egy rendkívül hatékony működésű hajtáslánc, amely tovább öregbíti a BMW motorok hírnevét. A soros 6 hengeres BMW TwinPower Turbo benzinmotor, amely már több ízben is elnyerte az Év Motorja kitüntető címet, világszintű ismertségét dinamikus teljesítmény-leadásának, rendkívül sima járásának és lenyűgöző gazdaságosságának köszönheti. A BMW EfficientDynamics választékába tartozó motorok esetében alkalmazott technológiai koncepciót, amely kimagaslóan sikeresnek bizonyult, csaknem az összes benzinmotorba beépítik.

BMW TWINPOWER TURBO DÍZELMOTOROK.

Az új generációs BMW TwinPower Turbo dízelmotorok, amelyek a BMW EfficientDynamics filozófia következetes alkalmazásának iskolapéldái, a legmagasabb szintű teljesítményt alacsony fogyasztással párosítják. A dízelmotorok bármilyen fordulatszámon mutatott kimagasló gázreakcióikról és agilis teljesítmény-leadásukról, valamint alacsony fogyasztásukról ismertek. Az erőforrások mindemellett híresek egyedülálló hatékonyságukról, az általuk biztosított dinamizmusról, valamint rendkívül alacsony károsanyag-kibocsátásukról és csekély belső súrlódásukról is, amely tényezők együttesen garantálják a maximális vezetési élményt. Az új BMW EfficientDynamics dízelmotorok, amelyek könnyű alumíniumból készülnek, egy, két vagy három, változó turbinageometriájú turbófeltöltővel rendelkeznek. Az erőforrásokat ellátják a legmodernebb Common Rail közvetlen befecskendezéssel is, amely azáltal, hogy gondoskodik az optimális égési folyamatról, még tovább csökkenti a fogyasztást és a CO2-kibocsátást.