TELJES GONDOLATSZABADSÁG.

Az első BMW 2-es Active Tourer.

TELJES GONDOLATSZABADSÁG.

Az első BMW 2-es Active Tourer.

TELJES GONDOLATSZABADSÁG.Az első BMW 2-es Active Tourer.

Modell

BMW 218d Active Tourer

Kombinált fogyasztás, l/100 km

4,5–4,3 [4,6–4,3]

Csomagtér mérete (l)

468–1510

Dönthető háttámlájú első utasülés

Széria

A BMW 2-es Active Tourer a bizonyíték arra, hogy a kompakt méretek, a praktikum és a variálhatóság tökéletesen ötvözhetők a dinamikus dizájnnal. Legyen szó bármilyen sporttevékenységről, autós vakációról vagy éppen hétköznapi jövés-menésről, ez az autó mindig ugrásra készen áll – azzal a dinamizmussal, amelyet Ön joggal vár el egy BMW-től.

KOMPAKT KÍVÜLRŐL, TÁGAS BELÜLRŐL.

A BMW 2-es Active Tourer dizájnja.

Aki élvezettel és könnyedén végzi el napi teendőit, mindig megőrzi csúcsformáját. Pont úgy, mint a BMW 2-es Active Tourer. Az új járműkoncepció a sokoldalúság, a funkcionalitás és a BMW-re jellemző vezetési élmény tökéletes kombinációját kínálja: a nagy tengelytáv és a magasan húzódó tető nemcsak a kompakt, erőt sugárzó arányokról gondoskodnak, hanem egyúttal rendkívül tágas belső teret eredményeznek.

Kényelem és sokoldalúság.

Legyen szó a családról vagy az A-ból B-be szállítandó, nagyméretű csomagról: a BMW 2-es Active Tourerben mindenki és minden elfér. Az állítható ülések, a felhajtható padlójú csomagtér és a számtalan tárolási lehetőség segítségével mindig az aktuális igényeihez igazíthatja a belső teret. A nagyméretű ajtók könnyű be- és kiszállást biztosítanak, az érintés nélkül nyitható és zárható csomagtér-ajtó (opcionális) pedig kimagaslóan kényelmes rakodást tesz lehetővé.

Line változatok és felszereltség.

Alakítsa saját igényeihez és elvárásaihoz BMW 2-es Active Tourerját – a BMW felszereltségi csomagjainak segítségével. A BMW 2-es Active Tourer a BMW Luxury Line és a Sport Line változatokkal tehető még kifinomultabbá. Mindemellett ott az M sportcsomag, továbbá rendelkezésre állnak egyéb csomagok és az eredeti BMW tartozékok is.

Panoráma üvegtető.

A BMW 2-es Active Tourer panoráma üvegteteje rabul ejtően újfajta perspektívákat tár fel. A fényáradat még vonzóbbá teszi a jármű utasterének atmoszféráját. Ha a nap túl erősen süt, a napfényvédő roló egyszerűen és könnyen elhúzható. A toló és billenő funkciókkal ellátott panoráma üvegtető többféle lehetőséget is biztosít a kellemes légcseréhez. Amennyiben az üvegtetőt szellőztető helyzetbe állítják, az árnyékoló automatikusan visszakúszik, hogy akadálytalanul áramolhasson a levegő. A tető kinyitásakor a beépített légterelő automatikusan kiemelkedik, hogy menet közben a minimálisra csökkentse a turbulenciát.