TEKINTETMÁGNES.

Az 1-es BMW dizájnja és felszereltsége.

TEKINTETMÁGNES.

Az 1-es BMW dizájnja és felszereltsége.

TEKINTETMÁGNES.Az 1-es BMW dizájnja és felszereltsége.

Kívül dinamikus. Belül exkluzív. Az autó izgalmas dizájnja a legmagasabb szintű sportosság, az erőteljes dinamizmus és a színtiszta vezetési élmény kifejezője. Progresszív vonalvezetésével, sportos dizájnnyelvével és első rangú felszereltségeivel az 1-es BMW tökéletesen illik a nagyvárosi életstílushoz. Ez az autó egy igazi látványosság, amely csak úgy vonzza magára a tekinteteket.

BMW M140i 5 ajtós:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,7–8,8
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 198,0–200,0

Read more

CSÚCSFORMÁBAN.

Az 1-es BMW Shadow Edition különleges kiadásainak orr-része a látványos, exkluzív Fekete keretekbe foglalt vesékkel és a nagyméretű légbeömlő nyílásokkal az erőteljes dinamizmust és az autót előrelendítő őserőt juttatja kifejezésre. A sportos karaktert a lapított első fényszórók erősítik tovább. Már az alapfelszereltséghez tartozó kerekeket is dinamikus megjelenés és kitűnő úttartás jellemzi. Különösen igaz ez az M Sport Shadow Edition különleges kiadás opcionális, még sportosabb stílusú, 18 colos, Jet fekete 719 M könnyűfém keréktárcsáira, amelyek mögé kívánságra exkluzív, sötétkék fényezésű féknyergek kerülnek. A farnak a sportosan domborodó kerékjárati ívek, a látványos lökhárító, valamint a jellegzetes, L-alakú, LED-es hátsó lámpák kölcsönöznek inspiráló látványt. A BMW M140i Shadow Edition, valamint M Sport Shadow Edition különleges kiadásaihoz alapfelszereltségként járó Fekete króm kipufogók még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

KÖTELEZŐ DARABOK – EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Még nagyobb adag sportosság? Esetleg még több exkluzivitás? Netán még kiválóbb mindennapi használhatóság? Semmi gond: az eredeti BMW tartozékok segítségével Ön teljesen az egyéni kívánságainak megfelelően tervezheti meg 1-es BMW-jét. Válasszon hát az abszolút csúcsminőséget képviselő és hasznos termékek közül – a választék a kifejező keréktárcsáktól a színes Head-Up kijelzőn át egészen a praktikus kerékpártartóig terjed.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW 125i 5 ajtós:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,5–7,9
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 169,0–179,0

  BMW 125d 5 ajtós:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5,7–6,1
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 150,0–159,0

  BMW M140i 5 ajtós:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,7–8,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 198,0–200,0

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.