ERŐJÁTÉK.

BMW M140i: 340 LE (250 kW).

ERŐJÁTÉK.

BMW M140i: 340 LE (250 kW).

ERŐJÁTÉK.BMW M140i: 340 LE (250 kW).

A robbanékony sportosság neve a kompakt kategóriában: BMW M140i. Vagy másként: ez az autó az intenzív vezetési élmény megtestesítője. Tapasztalja hát meg azt a szavakkal nehezen leírható érzést, amely akkor tölti el, amikor megmarkolja a kormánykereket és rálép a gázpedálra. A legjobb, ha mindezt egy kanyargós vidéki úton teszi, ahol a számos, M Performance-specifikus és tökéletesen egymáshoz hangolt komponens – a felfüggesztéstől a dizájnig – adrenalinnal telített pillanatokkal ajándékozza meg Önt. A libabőr garantált.

BMW M140i 3 ajtós(3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,4
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 169–168

Read more

IZOMERŐ.

A soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor.

IZOMERŐ.

A soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor.

Lenyűgözően hatékony és kivételesen erős: a soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor egyedülállónak számít kimagasló teljesítményfelépítésével, valamint sportos hangzással aláfestett, selymesen sima járásával. A dupla-VANOS-nak, a Valvetronicnak, a nagy precizitású befecskendezésnek, valamint a TwinScroll turbófeltöltőnek köszönhetően a motor 340 lóerőt (250 kW) állít elő, kombinált fogyasztása pedig mindössze 7,8 liter 100 kilométerenként.

Read more

SZÍVRITMUSSZABÁLYOZÓ.

Dinamizmusával a BMW M140i hűen testesíti meg az M Performance erényeit. Számos, a nagy teljesítményre optimalizált komponensével az autó semmi máshoz nem foghatóan intenzív vezetési élményt nyújt. A változó áttételű sport kormányművel karöltve az ültetett M Sport futómű izgalmasan agilis menettulajdonságokat biztosít – és precízen továbbítja az útra a letaglózó erőt. Talán említeni is felesleges, hogy az M Sport fékek ugyancsak egyedülálló teljesítményre képesek. Végül, de nem utolsó sorban pedig ott a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó, amely különlegesen gyors kapcsolásaival elemi erejű kigyorsításokat tesz lehetővé – és ezt az Ön egyre szaporább pulzusa is minden kétséget kizáróan visszaigazolja majd.

 • Változó áttételű sport kormánymű

  A Servotronic funkcióval ellátott változó áttételű sport kormánymű közvetlen és agilis kormányzást tesz lehetővé – úgy, hogy kanyarodáskor a vezetőnek kisebb fizikai erőt kell kifejtenie. A rendszer változó kormányáttételeket alkalmaz a kormány állásszögének megfelelően. Mindez még jobb kezelhetőséget biztosít sportos vezetési stílus esetén, emellett fokozza a kényelmet parkolás és kanyarodás közben.

 • M Sport futómű

  Az M Sport futómű – amelyet sportos beállítások jellemeznek – a hátsókerék-meghajtású járművek esetében 10 milliméteres ültetést kap. A futómű rövidebb rugóutakkal és feszesebb hangolású csillapítással, valamint keményebb stabilizátorokkal rendelkezik. Mindezek együttesen még közvetlenebb beállításokat eredményeznek, lehetővé téve ezzel a kimondottan dinamikus vezetési stílus megvalósítását.

 • xDrive

  A BMW intelligens összkerékmeghajtási rendszere, az xDrive zökkenőmentesen, változó mértékben osztja el a nyomatékot az első és a hátsó kerekek között – jelentősen fokozva ezzel a tapadást és a dinamizmust, valamint minden körülmények gondoskodva a biztonságról. Az agilitás tovább növelése érdekében az elektromos vezérlésű erőelosztás kanyarodás közben kioltja az alul- vagy túlkormányozottsági hajlamot.

 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó

  A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó rendkívül sportos váltásokat tesz lehetővé. A szerkezet automatikus, valamint a sebesség-előválasztó karral vagy a váltófülekkel kezdeményezett manuális váltást egyaránt lehetővé tesz – kiszolgálva ezzel bármilyen stílust a kényelmes suhanástól egészen a kifejezetten dinamikus vezetésig. SPORT módban, amikor sebesség-előválasztó kar a bal oldali kulisszában az S/M állásba van tolva, a kapcsolások ritmusa a maximális teljesítményt szolgálja.

VERSENYOVERALL.

A BMW M140i orr-részének dizájnja a nagyméretű légbeömlő nyílásokkal, valamint az alapfelszereltségnek számító M aerodinamikai csomagba tartozó, Ferric szürke színű dizájnelemekkel bírja szárnyalásra a képzeletet. Az aerodinamikus formájú külső tükörborítások szintén Ferric szürkére fényezettek. Az elegáns megjelenésre a 18 colos, Jet fekete színű 179 M könnyűfém keréktárcsák, valamint a kétoldali, sötét Króm kipufogóvégek teszik fel a koronát. A belső tér ékességei közé az alapáron járó M Sport ülések és az M kormánykerék, valamint az M lábtámaszok és az M belső díszítőelemek tartoznak. Az olyan exkluzív részletek pedig, mint az M Performance ajtóküszöbborítások és az M Performance-specifikus műszerek még sűrűbbé teszik a sportos atmoszférát.

ERŐS CSALÁDI VONÁS.

ERŐS CSALÁDI VONÁS.

Az M Performance modellek teljesítményükkel nyűgöznek le – valamint azzal, hogy a bizsergetően izgalmas dinamizmus oltárán nem áldozzák fel a kényelmet. Minden sportosságuk mellett ezeket az autókat koncentrált, figyelemre méltó stílus jellemzi. M Performance modellek: fokozott intenzitású vezetési élmény.

Read more

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW M140i 3 ajtós(3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,4
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 169–168

  BMW M550i xDrive Limousine (1):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,1–8,9
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 209–204

  BMW M760Li xDrive Limousine(1):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 12,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 294

  BMW X4 M40i (3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,9
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 203–202

  BMW X6 M50d (3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,9–7,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 209–205

  Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

  (1) 2018.04.15-ig ezek az értékek alkalmazandók. Kérjük, ellenőrizze BMW-je adatainak elérhetőségét.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.