TEKINTETMÁGNES.

Az 1-es BMW dizájnja és felszereltsége.

TEKINTETMÁGNES.

Az 1-es BMW dizájnja és felszereltsége.

TEKINTETMÁGNES.Az 1-es BMW dizájnja és felszereltsége.

Kívül dinamikus. Belül exkluzív. Az autó izgalmas dizájnja a legmagasabb szintű sportosság, az erőteljes dinamizmus és a színtiszta vezetési élmény kifejezője. Progresszív vonalvezetésével, sportos dizájnnyelvével és első rangú felszereltségeivel az 1-es BMW tökéletesen illik a nagyvárosi életstílushoz. Ez az autó egy igazi látványosság, amely csak vonzza magára a tekinteteket.
 

BMW M140i 3 ajtós:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,8
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 179

CSÚCSFORMÁBAN.

Az 1-es BMW Shadow Edition különleges kiadásainak orr-része a látványos, exkluzív Fekete keretekbe foglalt vesékkel és a nagyméretű légbeömlő nyílásokkal az erőteljes dinamizmust és az autót előrelendítő őserőt juttatja kifejezésre. A sportos karaktert a lapított első fényszórók erősítik tovább. Már az alapfelszereltséghez tartozó kerekeket is dinamikus megjelenés és kitűnő úttartás jellemzi. Különösen igaz ez az M Sport Shadow Edition különleges kiadás opcionális, még sportosabb stílusú, 18 colos, Jet fekete 719 M könnyűfém keréktárcsáira, amelyek mögé kívánságra exkluzív, sötétkék fényezésű féknyergek kerülnek. A farnak a sportosan domborodó kerékjárati ívek, a látványos lökhárító, valamint a jellegzetes, L-alakú, LED-es hátsó lámpák kölcsönöznek inspiráló látványt. A BMW M140i Shadow Edition, valamint M Sport Shadow Edition különleges kiadásaihoz alapfelszereltségként járó Fekete króm kipufogók még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

KÖTELEZŐ DARABOK – EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Még nagyobb adag sportosság? Esetleg még több exkluzivitás? Netán még kiválóbb mindennapi használhatóság? Semmi gond: az eredeti BMW tartozékok segítségével Ön teljesen az egyéni kívánságainak megfelelően tervezheti meg 1-es BMW-jét. Válasszon hát az abszolút csúcsminőséget képviselő és hasznos termékek közül – a választék a kifejező keréktárcsáktól a színes Head-Up kijelzőn át egészen a praktikus kerékpártartóig terjed.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW 125i 3 ajtós (1):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5.9–5,7
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 134–130

  BMW 125d 3 ajtós (3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 4,6–4,3
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 121–114

  BMW M140i 3 ajtós (1):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 179

  Az itt szereplő üzemanyag- és villamosenergia-fogyasztási értékek, illetve CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

  (1) 2018.04.15-ig ezek az értékek alkalmazandók. Kérjük, ellenőrizze BMW-je adatainak elérhetőségét.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.