TEKINTETMÁGNES.

Az 1-es BMW dizájnja és felszereltsége.

TEKINTETMÁGNES.

Az 1-es BMW dizájnja és felszereltsége.

TEKINTETMÁGNES.Az 1-es BMW dizájnja és felszereltsége.

Kívül dinamikus. Belül exkluzív. Az autó izgalmas dizájnja a legmagasabb szintű sportosság, az erőteljes dinamizmus és a színtiszta vezetési élmény kifejezője. Progresszív vonalvezetésével, sportos dizájnnyelvével és első rangú felszereltségeivel az 1-es BMW tökéletesen illik a nagyvárosi életstílushoz. Ez az autó egy igazi látványosság, amely csak vonzza magára a tekinteteket.
 

BMW M140i 3 ajtós:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,8
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 179

CSÚCSFORMÁBAN.

Az 1-es BMW Shadow Edition különleges kiadásainak orr-része a látványos, exkluzív Fekete keretekbe foglalt vesékkel és a nagyméretű légbeömlő nyílásokkal az erőteljes dinamizmust és az autót előrelendítő őserőt juttatja kifejezésre. A sportos karaktert a lapított első fényszórók erősítik tovább. Már az alapfelszereltséghez tartozó kerekeket is dinamikus megjelenés és kitűnő úttartás jellemzi. Különösen igaz ez az M Sport Shadow Edition különleges kiadás opcionális, még sportosabb stílusú, 18 colos, Jet fekete 719 M könnyűfém keréktárcsáira, amelyek mögé kívánságra exkluzív, sötétkék fényezésű féknyergek kerülnek. A farnak a sportosan domborodó kerékjárati ívek, a látványos lökhárító, valamint a jellegzetes, L-alakú, LED-es hátsó lámpák kölcsönöznek inspiráló látványt. A BMW M140i Shadow Edition, valamint M Sport Shadow Edition különleges kiadásaihoz alapfelszereltségként járó Fekete króm kipufogók még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

KÖTELEZŐ DARABOK – EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Még nagyobb adag sportosság? Esetleg még több exkluzivitás? Netán még kiválóbb mindennapi használhatóság? Semmi gond: az eredeti BMW tartozékok segítségével Ön teljesen az egyéni kívánságainak megfelelően tervezheti meg 1-es BMW-jét. Válasszon hát az abszolút csúcsminőséget képviselő és hasznos termékek közül – a választék a kifejező keréktárcsáktól a színes Head-Up kijelzőn át egészen a praktikus kerékpártartóig terjed.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW 125i 3 ajtós:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5.9–5,7
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 134–130

  BMW 125d 3 ajtós:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 4,6–4,3
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 121–114

  BMW M140i 3 ajtós:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 179

  A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, a Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern (Németország) postacímén keresztül megrendelhető, illetve a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html weboldalról letölthető brosúrából kaphat.