TÉLI ÖRÖMÖK.

AZ EREDETI BMW TARTOZÉKOK, A BMW SERVICE ÉS A BMW LIFESTYLE SEGÍTSÉGÉVEL.

TÉLI ÖRÖMÖK.

AZ EREDETI BMW TARTOZÉKOK, A BMW SERVICE ÉS A BMW LIFESTYLE SEGÍTSÉGÉVEL.

TÉLI ÖRÖMÖK.AZ EREDETI BMW TARTOZÉKOK, A BMW SERVICE ÉS A BMW LIFESTYLE SEGÍTSÉGÉVEL.

Vesse bele magát a tél örömeibe a BMW-jével, és fedezze fel a hóval borított tájat – kanyarról-kanyarra. Bármit is várjon Ön a téltől, optimális felkészülés esetén várakozáson felül teljesülnek majd a tervei. Vonzó szervizajánlatok – például téli átvizsgálás vagy motorolaj-szerviz – várják Önt és a BMW-jét. Emellett a tartozékok széles választékát kínáljuk azért, hogy megadhassa BMW-jének a végső, egyedi ecsetvonást – például az eredeti BMW komplett téli kerékkészletekkel. A BMW Lifestyle kollekció darabjai pedig még több élménnyel ajándékozzák meg Önt ¬– akkor is, ha nem az autójában ül. Fedezze hát vonzó szezonális ajánlatainkat.

BMW SERVICE. HOGY BMW-JE VALÓDI BMW MARADJON.

Hó, jég és sár – a téli időjárási viszonyok feltétlenül indokolttá teszik a vezető és a jármű tökéletes felkészítését. A BMW éppen ezért professzionális szervizszolgáltatásokat és egy egész sor szervizcsomagot kínál a hideg évszakra. Nézesse át alaposan a járművét a tél beállta előtt – a BMW téli átvizsgálás jóvoltából meg is teheti ezt. Gondoskodjon a motor hosszú élettartamáról a BMW motorolaj-szerviz segítségével. Ne feledje azt sem, hogy a kiemelkedő motorteljesítmény maximális fékerőt feltételez. Ez az oka annak, hogy még a fékbetét-csere kapcsán is a legjobb szolgáltatással állunk rendelkezésére. Tesszük mindezt azért, hogy Önnek még a havas-jeges időben is felhőtlen vezetési élményben lehessen része.

 • BMW téli átvizsgálás

  A tél különleges kihívások elé állítja a járművét. A BMW téli átvizsgálásnak köszönhetően azonban nincs mitől tartania: BMW-jének összes energiatermelő egységét és funkcióját alapos vizsgálatnak vetjük alá. Ily módon tökéletesen felkészülten állhat a téli kalandok elébe.

  A BMW téli átvizsgálásra vonatkozó ajánlat tartalmazza

  • a folyadékszintek ellenőrzését (motorolaj, hűtőfolyadék, szélvédőmosó folyadék, kormányszervó olaj, fékfolyadék)
  • a felfüggesztések, a lengéscsillapítók és a kormányszerkezet elemeinek átvizsgálását
  • a fékek, a hajtószíjak és a lengéscsillapítók szemrevételezését
  • az ablaktörlő lapátok és a mosórendszer vizsgálatát
  • az összes fényforrás megfelelő működésének ellenőrzését
  • a kerekek/gumiabroncsok átvizsgálását (állapot, profilmélység és nyomás)

  Ajánlatunk az összes BMW modellre vonatkozóan: 6 900 Ft*

  *Az esetlegesen szükségessé váló beállításokért és az utántöltendő folyadékokért külön díjat számítunk fel.

 • BMW fékbetétcsere elöl

  A fékbetétcserére vonatkozó ajánlat tartalmazza

  • az első fékbetétek cseréjét
  • az első fékbetétkopás-érzékelők cseréjét
  • a féktisztítást
  • a szervizintervallum-kijelző nullázását a gyári előírásoknak megfelelően
  • a munkadíjat és az anyagköltséget

  Ajánlatunk pl. a BMW 116i/116d (E87) modellekhez a 2011-es gyártási évig: 59 900 Ft*
  Ajánlatunk pl. a BMW 316i/318d (E90/E91) modellekhez a 2010-es gyártási évig: 74 900 Ft*
  Ajánlatunk pl. a BMW X1,X3 (E84/E83) 20d modellekhez a 2010-es gyártási évig: 89 000 Ft*

  *Az esetlegesen szükségessé váló beállításokért és folyadék-utántöltésekért külön díjat számítunk fel. A szolgáltatás minden résztvevő hivatalos BMW Márkaszervizben elérhető.

 • BMW motorolaj-szerviz

  A BMW motorolaj-szervizre vonatkozó ajánlat a következőket foglalja magában:

  • a motorolaj-cserét eredeti BMW motorolaj felhasználásával és a fáradt olaj szakszerű tárolásával,
  • az olajszűrő-cserét,
  • a szervizintervallum-kijelző nullázását a gyári előírásoknak megfelelően,
  • a munkadíjat és az anyagköltséget

  Ajánlatunk pl. a BMW 116i (E87) modellre: 34 900 Ft
  Ajánlatunk pl. a BMW 316d/318d/320d (E90/91) modellekhez: 44 900 Ft
  Ajánlatunk pl. a BMW X1, X3 18d, 20d (E84,E83) modellehez: 51 900 Ft

  *Az esetlegesen szükségessé váló beállításokért és folyadék-utántöltésekért külön díjat számítunk fel. A szolgáltatás minden résztvevő hivatalos BMW Márkaszervizben elérhető.

BMW VILÁGÍTÁSI INNOVÁCIÓK. REFLEKTORFÉNYBEN.

A rossz látási viszonyok az év hideg időszakának velejárói. A tökéletes világítás éppen ezért a biztonságos közlekedés egyik záloga, különösen a téli hónapok alatt. Az általunk kínált xenon vagy halogén izzók jóvoltából ráadásul még tökéletesebben láthatja az autó előtti teret. Legyen tehát szó akár az út, akár az utastér megvilágításáról – a BMW fényt visz a legsötétebb órákba.

 • BMW LED-es ködlámpa kanyarfény funkcióval

  Lásson többet a külvilágból gyenge fényviszonyok közepette is: a LED-es ködlámpák csökkentik a szem káprázását ködben, valamint rossz időjárási körülmények között való autózás során. A ködlámpák azáltal, hogy több fényt bocsájtanak rendelkezésre fordulókban, manőverezéskor, parkoláskor vagy extrém módon kanyargós úton haladva, jelentősen fokozzák a biztonságot sötétedés után, valamint rossz külső fényviszonyok esetén.

  Ajánlatunk pl. a BMW 1-es sorozathoz (F2x) és a BMW 3-as sorozathoz (F3x), szerelés nélkül: 118 300 Ft

 • BMW LED-es belső téri világításcsomag

  Az utastér megvilágítását szolgáló BMW LED-es belső téri világításcsomag extrém módon alacsony energiafogyasztásával és kimagaslóan hosszú élettartamával győz meg. A nappali fényéhez hasonló színhőmérsékletű, fehér fény modern, kellemesen világos atmoszférát teremt. A LED-es fényforrások közvetlenül a belső világítás (olvasólámpa, belső téri vagy lábtéri lámpa) már meglévő foglalataiba illeszthetők bele.

  10 darabos készlet 6 db, a tetőlámpákba való LED-es modult, valamint 4 db, a lábtér-megvilágításhoz és az ajtófényekhez való LED-es modult foglal magában.

  Ajánlatunk pl. a BMW 5-ös sorozathoz (F10/F11), szerelés nélkül: 41 900 Ft

 • BMW D1S Blue Xenon izzók

  A BMW Blue Xenon izzók (a távolsági és a tompított fényszórókhoz) ultramodern és intenzív, kékes árnyalatú fényükkel nyűgöznek le.

  Ajánlatunk a D1S izzókra: 131 500 Ft
  Ajánlatunk a D2S izzókra pl. a BMW 5-ös sorozathoz (E60/E61), szerelés nélkül: 105 500 Ft

 • BMW Power Halogén izzók (H7)

  A BMW Power H7 halogén izzók (a távolsági és a tompított fényszórókhoz) biztosítják az út lehető legjobb megvilágítását, amivel növelik a közlekedés biztonságát, pihentetőbbé teszik a vezetést és csökkentik a szem terhelését kedvezőtlen fényviszonyok között.

  Ajánlatunk szerelés nélkül: 16 100 Ft

BMW SZÁLLÍTÁSI RENDSZEREK. FEDEZZE FEL, AMIT A TÉL TARTOGAT.

Az olyan felszerelések, mint a sílécek és a snowboardok, telente elmaradhatatlan útitársnak számítanak. Annak érdekében, hogy mindent kényelmesen bepakolhasson, különleges poggyász- és szállítási megoldásokat kínálunk. E megoldások ott teremtenek helyet, ahol Önnek arra szüksége van – tehát például a tetőn vagy éppen a jármű belsejében. Függetlenül attól, hogy mely termékre esik a választása, egyben biztos lehet: az adott termék tökéletesen illik az Ön BMW-jéhez, maradéktalanul megállja a helyét a szerepkörében és maximálisan biztonságos. Mindemellett pedig a már jól ismert BMW minőséget képviseli.

 • Tetőbox 520

  BMW tetőbox 520 literes űrtartalommal. Az oldalan éredekében ként hárompontos központi zárral rendelkező, mindkét oldalról nyitható tetőbox egyszerűen rakodható. A bármely BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis tetőboxban akár 8 pár 220 cm hosszú síléc is szállítható.

  Ajánlatunk szerelés nélkül: 348 000 Ft

 • Síléc- és snowboard-tartó

  Az innovatív BMW síléc- és snowboard-tartó bármely eredeti BMW alaptartó-rendszerrel kompatibilis. Az egyszerűen felszerelhető és használható tartó zárrendszere hatásos védelmet nyújt a tolvajok ellen. Az eszköz 6 pár síléc, 4 pár síléc és a hozzájuk tartozó síbotok vagy 2 snowboard és 1 pár síléc szállítására alkalmas.

  Ajánlatunk szerelés nélkül: 49 900 Ft

 • Tetőcsomagtartó

  A tetőcsomagtartó a legkülönbözőbb BMW szállítási megoldásokkal kombinálható. A kereszttartók rendkívül merev alumíniumprofilból készültek. A nagyon könnyen felszerelhető tetőcsomagtartó masszív konstrukciójának köszönhetően a legszigorúbb minőségi és biztonsági követelményeknek is megfelel.

  Ajánlatunk pl. a BMW 3-as sorozathoz (F30/F34): 77 600 Ft
  Ajánlatunk pl. a BMW 3-as Limousine-hoz (E90): 69 800 Ft

TÉLI KOMPLETT BMW KERÉKKÉSZLETEK. A TAPADÁS NEM ÉVSZAKFÜGGŐ.

Egyetlen tartozék sincs akkora hatással a jármű vezethetőségére és biztonságára, mint keréktárcsa és a gumiabroncs együttese. Az optimális tapadás, a maximális biztonság és a kellően rövid féktávolság a kompromisszumoktól mentes vezetési élmény legfőbb zálogai – különösen télvíz idején. Komplett téli kerékkészleteink, amelyeket tökéletesen az Ön BMW-jének paramétereihez igazítottunk, 7 °C-os hőmérséklet alatt komoly előnyöket mutatnak fel a nyári kerekekkel szemben, ily módon garantálják azt, hogy Ön még jeges és havas úton is élvezettel rója majd a kanyarokat. Elég egyetlen kattintás az egérrel, hogy meggyőződjön arról, mely eredeti BMW télikerék-készlet illik legjobban a BMW-jéhez.

 • Csillagküllős 379

  17 colos komplett kerékkészlet 225/45 R17 91H méretű Continental WinterContact TS830P* RSC gumiabroncsokkal. A BMW 1-es és 2-es sorozathoz (F2x).

  Üzemanyag-hatékonyság: F
  Fékezés nedves úton: E
  Külső gördülési zaj: 72 dB

  Ajánlatunk, RDC-vel: 174 000 Ft*

  *Az itt szereplő ajánlat egy db komplett szereltkerékre vonatkozik, 4 darabos készlet vásárlása esetén. Az ár nem tartalmazza a szerelés költségét. A gumiabroncs-méret modellenként változhat. További tanácsokkal készséggel állunk rendelkezésére.

 • V-küllős 658

  18 colos komplett kerékkészlet 225/50 R18 99V XL méretű Continental WinterContact TS830P* RSC gumiabroncsokkal. A BMW 3-as Gran Turismóhoz (F34).

  Üzemanyag-hatékonyság: F
  Fékezés nedves úton: E
  Külső gördülési zaj: 72 dB

  Ajánlatunk, RDC-vel: 188 500 Ft*

  *Az itt szereplő ajánlat egy db komplett szereltkerékre vonatkozik, 4 darabos készlet vásárlása esetén. Az ár nem tartalmazza a szerelés költségét. A gumiabroncs-méret modellenként változhat. További tanácsokkal készséggel állunk rendelkezésére.

 • M Performance duplaküllős 405M, fekete

  18 colos komplett téli kerékkészlet 225/45 R18 95V XL méretű Pirelli W240 Sottozero S2* RSC gumiabroncsokkal. A BMW 3-as sorozathoz (F30/F31) és a BMW 4-es sorozathoz (F32/F33/F36).

  Üzemanyag-hatékonyság: E
  Fékezés nedves úton: C
  Külső gördülési zaj: 72 dB

  Ajánlatunk, RDC-vel: 195 500 Ft/db*

  *Az itt szereplő ajánlat egy db komplett szereltkerékre vonatkozik, 4 darabos készlet vásárlása esetén. Az ár nem tartalmazza a szerelés költségét. A gumiabroncs-méret modellenként változhat. További tanácsokkal készséggel állunk rendelkezésére.

 • M duplaküllős 623M, Ferric szürke

  19 colos komplett téli kerékkészlet elöl 255/50 R19 107V XL, hátul 255/50 R19 107V XL méretű Pirelli Scorpion Winter* RSC gumiabroncsokkal. A BMW X6-hoz (F16).

  Üzemanyag-hatékonyság: C/C
  Fékezés nedves úton: B/B
  Külső gördülési zaj: 73/73 dB

  Ajánlatunk, RDC-vel: 290 000 Ft*

  *Az itt szereplő ajánlat egy db komplett szereltkerékre vonatkozik, 4 darabos készlet vásárlása esetén. Az ár nem tartalmazza a szerelés költségét. A gumiabroncs-méret modellenként változhat. További tanácsokkal készséggel állunk rendelkezésére.

 • M duplaküllős 648M

  20 colos komplett téli kerékkészlet elöl 245/40 R20 99V XL, hátul 275/35 R20 102V XL méretű Pirelli W240 Sottozero S2* RSC gumiabroncsokkal. A BMW 7-es sorozathoz (G11/G12).

  Üzemanyag-hatékonyság: C/C
  Fékezés nedves úton: E/C
  Külső gördülési zaj: 72/73 dB

  Ajánlatunk, RDC-vel: 333 500 Ft**

  *Az itt szereplő ajánlat egy db komplett szereltkerékre vonatkozik, 4 darabos készlet vásárlása esetén. Az ár nem tartalmazza a szerelés költségét. A gumiabroncs-méret modellenként változhat. További tanácsokkal készséggel állunk rendelkezésére.

BMW INFOTAINMENT. FŐ A JÓ HANGULAT.

Annak érdekében, hogy Ön még kényelmesebbé tehesse téli utazásait, belső téri tartozékok bőséges választékával állunk a rendelkezésére. Legyen szó akár téli hétvégi kiruccanásról, akár a téli vakáció helyszínére való utazásról, a BMW navigáció bármilyen körülmények között biztonságosan elvezeti Önt úti céljához. A megfelelő felszerelések jóvoltából pedig az unalom ismeretlen fogalom lesz mind az elöl, mind pedig a hátul helyet foglaló utasok számára. Az idő így tehát valósággal repül majd még a leghosszabb úton is.

 • Digitális úttérkép-frissítés

  Egy navigációs rendszer annyit ér, amennyire naprakészek annak a térképei. Márpedig évente az európai úthálózatnak akár a 15%-át is érinthetik változások, ami nagyjából 250 000 kisebb-nagyobb módosítást és frissítést jelent az adatbázisban. Ennek megfelelően az úti célhoz vezető, problémamentes navigáció, valamint a dugókra való hatásos figyelmeztetés csak akkor garantálható, ha a térképadatbázis naprakész. A BMW éppen ezért – a navigációs rendszer típusától függően – rendszeresen rendelkezésre bocsájt frissítéseket.

  Kérjük, személyre szabott ajánlatért forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

 • BMW Integrált navigáció

  Az új, utólagosan beépíthető integrált BMW navigációs rendszer tökéletes megoldás azon járművek számára, amelyeket gyárilag nem láttak el ilyen berendezéssel. A navigáció felfogatási pontja nem látható kívülről, mivel az a kesztyűtartóban van – mindez magas szintű biztonságot nyújt. A térképeket a felhasználó rendszeresen, online frissítheti az USB-csatlakozó segítségével.

  Ajánlatunk szerelés nélkül: 278 000 Ft

 • Connect Universal snap-in adapter

  A bármilyen, Lightning csatlakozóval rendelkező Apple iPhoneTM készülékkel kompatibilis Connect Universal snap-in adapter egy beépített ventilátorral rendelkezik, amely azáltal, hogy keringteti a levegőt az okostelefon körül, megakadályozza annak felmelegedésre hajlamos részeinek túlhevülését. Az adapter rendkívül gyors, optimalizált töltési lehetőséget kínál, a lehető legjobb vételi minőség érdekében összeköttetést teremt a telefon és az autó külső antennája között, a tartó gumírozott felülete pedig gondoskodik a mobiltelefon biztonságos és stabil rögzítéséről az autóban.

  Ajánlatunk: 71 100 Ft

 • BMW USB-adapter Apple iPhone™/iPod™ készülékekhez

  Az Apple iPhone™/iPod™ (Lightning) készülékekhez kifejlesztett BMW USB-adapter lehetővé teszi a készülék töltését és az eszközön tárolt zeneszámok autóban való lejátszását. A vezérlés az iDrive kontroller, a multifunkciós kormánykerék vagy a rádió kezelőszerveinek a segítségével történhet. Az autó modellváltozatától, felszereltségétől és gyártási évétől függően a fedélzeti kijelzőn megjeleníthető az albumfotó, sőt, azon akár videók is megtekinthetők.

  Ajánlatunk pl. a BMW 1-es sorozathoz (F20 a 2013. 6. havi gyártásig): 13 100 Ft

BMW EPIZODISTÁK. BEUGRÁSRA KÉSZEN.

A tél néha komoly szakítópróba elé állítja mind az embert, mind pedig a járművet. A BMW-nek azonban ilyen helyzetekre is van megoldása. A háttérbe húzódó, az adott szituációban mégis nagyon fontos eszközök jóvoltából Ön minden eshetőségre felkészülhet. Az alábbiakban megmutatjuk a részleteket és inspirációt adunk Önnek – a kiegészítő fűtéstől a hóláncon át egészen a téli autóápoló készletig.

 • Kiegészítő fűtés

  A kiegészítő fűtés segítségével kellemes hőmérsékletűre fűthető fel az utastér, anélkül, hogy ehhez be kellene indítani a motort. Ily módon az utazás kezdetekor nem kell többé jeges vagy párás ablakokkal számolnia. A távirányítási lehetőségnek köszönhetően a kiegészítő fűtés kényelmesen, otthonról is aktiválható.

  Rendelje meg most a kiegészítő fűtést, hogy Ön is részesülhessen az 150 000 Ft árelőnyben, amely a beépítésre is vonatkozik.

  Kérjük, személyre szabott ajánlatért mihamarabb vegye fel a kapcsolatot hivatalos BMW Márkakereskedőjével.

 • Gyorshólánc

  A BMW gyorshólánc beépített, műanyagból készült keréktárcsa-védővel van ellátva, amely megakadályozza, hogy lánc hozzáverődjön a keréktárcsához, így elkerülhetővé teszi annak sérülését. A futófelület széléhez simuló rugóacél-gyűrűnek köszönhetően a lánc egyszerűen a kerékre húzható.

  Ajánlatunk pl. a BMW 5-ös sorozathoz (F10/F11) és a BMW 6-os sorozathoz (F06/F12/F13), szerelés nélkül: 110 500 Ft

 • Autóápoló készlet – téli kiadás

  A fehér színű, szürke tarpaulin alsó résszel ellátott táska tökéletesen illik a BMW autóápolási termékek csomagolásának dizájnjához. A téli használatra szánt készletben a következő termékek találhatók: 1x fagyálló adalékkal ellátott szélvédőmosó folyadék (1000 ml), 1x szélvédő-jégtelenítő (500 ml), 1x belső téri tisztító (250 ml), kisméretű jégkaparó.

  Ajánlatunk: 16 200 Ft

 • Méretre szabott csomagtéri szőnyeg fémbetétekkel

  A strapabíró, csúszásmentes felületű, vízálló szőnyeg megóvja a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A kitűnő minőségű nemesacélból készült, domborított BMW-logóval ellátott, valóban látványos fémbetétek elegáns megjelenésűvé teszik a csomagteret. A szőnyeg olyan bevonattal rendelkezik, amely ellenáll az olajnak és az oldószereknek.

  Ajánlatunk a BMW X3-hoz (F25) és a BMW X4-hez (F26): 49 500 Ft

 • Négy évszakos szőnyegek fémbetétekkel

  Az eredeti BMW négy évszakos szőnyegek a masszív funkcionalitást a legmagasabb színvonalú dizájnnal ötvözik. A kitűnő minőségű BMW nemesacél betétek összetéveszthetetlen, dinamikus megjelenést kölcsönöznek a szőnyegeknek, a magasított szegélynek, valamint a tekintélyes anyagvastagságnak köszönhetően pedig a szőnyegekről soha nem jut el a szennyeződés és a nedvesség az autó padlójáig.

  Ajánlatunk a négy évszakos szőnyegekre, első pár pl. a BMW X3-hoz (F25) és a BMW X4-hez (F26): 23 000 Ft
  Ajánlatunk a négy évszakos szőnyegekre hátsó pár, pl. a BMW X3-hoz (F25) és a BMW X4-hez (F26): 15 800 Ft

BMW LIFESTYLE. TEGYE LE NÉVJEGYÉT.

Magabiztos stílus és a legkitűnőbb minőség – a BMW Lifestyle választékában minden korosztály megtalálja a neki való ajánlatot. Merítsen ihletet kollekciónk segítségével, és keresse meg az Ön által vágyott darabot. BMW Lifestyle – prémium termékek, amelyek önmagukért beszélnek.

 • BMW M tárca aprópénztartóval

  Bőr tárca aprópénztartóval, tizenegy kártyatartó és két jegyzettartó rekesszel. BMW M csíkos dizájnnal, belül domborított M-logóval. Egyes rekeszek piros színű szövettel béleltek. Külső anyag: bőr. Bélés: viszkóz. Méretek: 12 x 9,4 x 1,5 cm. Fekete.

  Ajánlatunk: 39 500 Ft

 • BMW Iconic női tárca, téglalap alakú

  Kézi munkával készített marhabőr tárca viaszolt cérnás, dupla varrással. Négy belső rekesszel, egy aprópénztartóval, egy külső rekesszel és tíz bankkártyatartóval. Zsakárd béléssel. Made in Italy. Anyaga: bőr, poliészter. Méretek: 19 x 10 x 2 cm. Fekete.

  Ajánlatunk: 55 400 Ft

 • BMW M USB-pendrive

  A kitolható fejjel rendelkező, dombornyomott mintával ellátott USB-pendrive a BMW M4 légbeömlőjét idézi. A csúszómechanizmus színes BMW M csíkokat tár elő, amikor a pendrive használatban van. Anyaga: fém. Fekete, 32 GB.

  Ajánlatunk: 10 300 Ft

 • Rádiótávirányítású BMW M4 Coupé

  A rádiótávirányítású BMW M4 Coupé modell működő első és hátsó fényszórókkal, belső világítással és omnidirekcionális kormányzással rendelkezik. Elemmel működik. Eredeti Austin sárga fényezéssel. Méretarány: 1:14.

  Ajánlatunk: 18 100 Ft

 • BMW M energiatároló

  Külső, USB-csatlakozós akkumulátortöltő. Töltőkapacitás és csatlakozási lehetőség két eszköz számára. A felület textúrája a BMW M4 légbeömlőjét idézi. Oldalt lézergravírozott BMW M-logó látható. Anyaga: fém. Fekete.

  Ajánlatunk: 13 800 Ft