AZ ÚJ ÖTLETEK ÉVADJA.

BMW SERVICE, EREDETI BMW TARTOZÉKOK ÉS LIFESTYLE.

AZ ÚJ ÖTLETEK ÉVADJA.

BMW SERVICE, EREDETI BMW TARTOZÉKOK ÉS LIFESTYLE.

AZ ÚJ ÖTLETEK ÉVADJA.BMW SERVICE, EREDETI BMW TARTOZÉKOK ÉS LIFESTYLE.

Közeleg a tavasz, amikor a zöldellő mezők és a kellemesen meleg időjárás ellenállhatatlan vágyat ébresztenek Önben ahhoz, hogy tegyen egy kirándulást a BMW-jével. Annak érdekében, hogy a biztonság és a megbízhatóság állandó útitársai legyenek, a BMW márkaszerviz hozzáértő szakemberei – például a BMW tavaszi átvizsgálás keretében –alaposan átvizsgálják a járművét.

Mindez azonban még csak a kezdet, hiszen a legteljesebb kényelemben utazhat okos szállítási és infotainment megoldásaink jóvoltából, és ha úgy kívánja, friss megjelenéssel ruházhatja fel BMW-jét a BMW komplett nyári kerékkészletek segítségével. Adrenalintermelésének további serkentése céljából az M Performance tartozékokat ajánljuk figyelmébe, amelyektől az autóversenyzés rajongóinak egészen biztosan szaporábbá válik a pulzusa. Végül, de nem utolsósorban: merítsen inspirációt meggyőző BMW Lifestyle ajánlatainkból, amelyek még több élménnyel ajándékozzák meg Önt – akár az aszfalttól távol is.

BMW SERVICE. A LEGJOBB KEZEKBEN.

A téli időszakot követően különösen fontos, hogy alaposan vizsgáltassa át BMW-jét. A BMW márkaszerviz szakemberei gondoskodnak arról, hogy járműve mindig a lehető legjobb állapotban legyen – ami elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy Önnek a jellegzetesen BMW-s vezetési élményben lehessen része. A BMW tavaszi átvizsgálás keretében alaposan átvizsgálják az autóját, így a legnagyobb nyugalommal vághat neki az év melegebbik időszakának. Gondoskodjon járművének hosszú élettartamáról a BMW motorolajszerviz segítségével, valamint a fékbetétek cseréjével biztosítsa, hogy autója minden tekintetben csúcsteljesítményt nyújtson. A BMW Service Inclusive csomagoknak köszönhetően pedig felhőtlen gondtalanságban lehet része, hiszen azokra egyszeri díjfizetés ellenében szerezhet jogosultságot.

 • BMW tavaszi átvizsgálás

  A komoly próbatételeket jelentő téli időszakot követően különösen fontos, hogy alaposan nézesse át BMW-jét. Erre a célra ideális megoldást jelent a BMW tavaszi átvizsgálás. Szervizünk nagy jártassággal rendelkező szakembercsapata gondoskodik arról, hogy a biztonság és a megbízhatóság az Ön állandó útitársai legyenek.
   

  A BMW tavaszi átvizsgálás az alábbiakat foglalja magában:

  • A fékrendszer átvizsgálása
  • A hidraulikafolyadékok szintjének ellenőrzése
  • A külső sérülések ellenőrzése
  • A hajtószíjak állapotának és feszességének ellenőrzése
  • A keréktárcsák és a gumiabroncsok állapotának ellenőrzése
  • A világító rendszer működésének ellenőrzése
  • A klíma-/fűtőrendszer működésének ellenőrzése


  Ajánlatunk az összes BMW modellre vonatkozóan: 6 900 Ft*


  * Az esetlegesen szükségessé váló beállításokért és folyadékutántöltésekért külön díjat számítunk fel.

 • BMW motorolajszerviz

  A BMW motorolajszerviz jóval több egy egyszerű olajcserénél. A szolgáltatás keretében a BMW szerviz szakemberei megvizsgálják az autó fékrendszerének és gumiabroncsainak állapotát, majd az Ön BMW-jéhez való olajjal töltik fel a motort. Bízzon hát e téren felhalmozott tudásunkban, és gondoskodjon járművének hosszú élettartamáról.

  A BMW motorolajszervizre vonatkozó ajánlatunk az alábbiakat foglalja magában:

  • Olajcsere eredeti BMW motorolaj felhasználásával, valamint a fáradt olaj szakszerű tárolásával
  • Olajszűrőcsere
  • A szervizkijelző nullázása a gyári előírásoknak megfelelően
  • Munkadíj és anyagköltség

   Ajánlatunk a 2012-ig gyártott BMW 116i/118i/120i (E8x) modellekhez: 34 900 Ft-tól*

   Ajánlatunk a 2012-ig gyártott 316d/318d/320d (E90/E91) modellekhez: 44 900 Ft-tól*

   Ajánlatunk a 2012-ig gyártott BMW X1/X3 xDrive18d/xDrive20d (E84/E83) modellekhez: 51 900 Ft-tól*


   * Az esetlegesen szükségessé váló további munkálatokért külön díjat számítunk fel. Az ajánlat az összes résztvevő BMW Partnernél elérhető.
 • Fékbetétcsere

  A nagy teljesítményű motor komoly terhet ró autójának fékjeire. Az eredeti BMW fékeknek köszönhetően azonban Ön maximális biztonságot élvezhet a lehető legrövidebb féktávoknak, valamint a minden helyzetben maximális erejű lassításnak köszönhetően.

  A fékbetétcsere szolgáltatásra vonatkozó ajánlatunk az alábbiakat tartalmazza:

  • Az első fékbetétek cseréje
  • Az első fékkopásérzékelők cseréje
  • Féktisztítás
  • A szervizkijelző nullázása a gyári előírásoknak megfelelően
  • Munkadíj és anyagköltség


  Ajánlatunk pl. a 2012-ig gyártott BMW 116i/116d (E8x) modellekhez: 59 900 Ft-tól*

  Ajánlatunk pl. a 2012-ig gyártott BMW 316d/318d (E90/E91) modellekhez: 74 900 Ft-tól*


  * Az esetlegesen szükségessé váló további munkálatokért külön díjat számítunk fel. Az ajánlat az összes résztvevő BMW Partnernél elérhető.

 • BMW Service Inclusive csomagbővítés

  Szerviz az autó teljes élettartamára: a BMW Service Inclusive csomagok jóvoltából Ön teljes mértékig kiélvezheti a vezetés élményét – és ezért csak egyszeri alkalommal kell fizetnie. Mindez azt jelenti tehát, hogy a költségeket szorosan kézben tarthatja, és nem kell számítania kellemetlen meglepetésekre. A BMW Service Inclusive csomagbővítéssel pedig meghosszabbíthatja a szerződésben foglalt időtartamot és/vagy futásteljesítményt – akár tíz évre vagy 200 000 kilométerre is. Magától értetődően mindvégig a már ismert BMW minőség és az egyszerű hozzáférhetőség előnyeit élvezheti.

  Rövid ízelítő az előnyökből:

  • A jól ismert minőségben elvégzett szerviz
  • Az egyéni szükségleteknek megfelelő szerződéses időtartam/futásteljesítmény – akár 10 év/200 000 km – választható
  • Átlátható karbantartási költségek
  • A jármű értékének megőrzése az eredeti BMW alkatrészek felhasználásának révén
  • Magas újraértékesítési ár az igénybevételi jogosultság következő tulajdonosra való átruházhatóságának köszönhetően

BMW M PERFORMANCE TARTOZÉKOK. ADRENALINFRÖCCS UTÓLAG.

Olyan BMW-re vágyik, amely még dinamikusabb és még erősebb? Lássa hát el autóját az aerodinamika, a hajtáslánc, a műszerfal és a futómű kategóriáit felölelő, utólagosan beépíthető alkatrészekkel. Akár még sportosabb megjelenéssel, akár lenyűgöző hangzással szeretné felruházni járművét, kívánsága mindenképpen teljesül. A választékba tartozó termékekkel Ön kifejezheti az autóversenyzés iránt érzett szenvedélyét, valamint egyediségre való törekvését.

 • BMW M Performance első toldat, matt fekete

  Az ideális stílust hordozó és funkcionális dizájn amellett, hogy kiemeli a 3-as BMW dinamikus eleganciáját, hangsúlyosabbá és egyedibbé teszi az autó sportos megjelenését. A tartozék kizárólag a BMW M Performance hátsó légterelővel együtt érhető el.

  Ajánlatunk a BMW 3-as Limousine-hoz (F30), szerelés nélkül: 196 200 Ft

 • BMW M Performance Active Sound kipufogórendszer

  Összetéveszthetetlen és kifejező BMW-hangzást szeretne? Semmi akadálya, hiszen immár a dízel járművekhez is elérhető a sport kipufogórendszer, amely utóbbiak esetében is érzelemgazdag és sportos hangot bocsájt ki. Az Ön dízel autójának tehát ugyanolyan remek hangzása lesz, mint a benzines modelleknek. A kipufogórendszerhez krómozott kipufogóvégek járnak.

  Ajánlatunk pl. a BMW 320d-hez (F30), szerelés nélkül: 499 000 Ft

 • BMW M Performance Drive Analyser

  Egy innovatív, a rögzítés és az elemzés céljait szolgáló, a járműinformációkat felhasználó eszköz, amely egyenesen az autóversenyzés világából érkezett. A rendszer például kielemzi a féktávokat és a távolsági futamokat. A Drive Analyser egy, az autóhoz csatlakoztatható OBD (fedélzeti diagnosztikai) USB-pendrive-ból és egy okostelefonos alkalmazásból áll, amely iOS és Android operációs rendszerű készülékekre telepíthető fel.

  Ajánlatunk: 96 200 Ft

 • BMW M Performance duplaküllős 405M, Orbit szürke, polírozott

  20” méretű komplett kerékkészlet elöl 225/35 R20 90 Y, hátul 255/30 R20 92 Y méretű Pirelli P Zero* RSC gumiabroncsokkal. A BMW 3-as (F30/F31) és 4-es sorozathoz (F32/F33/F36).

  Üzemanyag-hatékonyság: E/E
  Fékezés nedves úton: B/B
  Külső gördülési zaj: 72 dB/73 dB

  Ajánlatunk készletenként, RDC-vel: 1 436 000 Ft*

  * Az ajánlatban szereplő ár négydarabos készletre vonatkozik, az nem foglalja magában a szerelés költségeit. A gumiabroncsméret modelltől függően változik. Tanácsadással készséggel állunk rendelkezésére.

BMW SZÁLLÍTÁSI RENDSZEREK. TERET ENGEDNEK TERVEINEK.

Annak érdekében, hogy Ön minden kötöttség nélkül tervezhessen szabadtéri sporttevékenységeket, valamint a természetbe tett kirándulásokat, számos megoldást kínálunk felszereléseinek biztonságos szállításához. A kerékpárokat vagy a poggyászokat a BMW innovatív rendszereinek segítségével helyezheti el, így autójában több hely marad az utasok számára. A legmagasabb minőség, a kimagaslóan színvonalas dizájn és a maximális funkcionalitás még nagyobb kényelmet és biztonságot szavatol elképzeléseinek megvalósítása során.

 • Pro 2.0 hátsó kerékpártartó

  A legkiválóbb minőség és a kényelmes használhatóság ideális találkozása. Az egyszerű kezelhetőségével kitűnő, 60 kilogrammal terhelhető hátsó tárolóállványon 2 kerékpár vagy e-bike helyezhető el. A harmadik kerékpár elhelyezését lehetővé tevő bővítmény külön vásárolható meg.

  Ajánlatunk szerelés nélkül: 194 200 Ft

 • BMW tetősínre szerelhető tartó, zárható

  A multifunkciós tartó egyszerűen, szerszámok nélkül szerelhető fel a tetősínnel rendelkező járművekre. A zárható tartóelem, amely optimálisan használható a különféle BMW toldatokhoz, attraktív, minőségi és a jármű dizájnjához tökéletesen illő kialakításával győz meg.

  Ajánlatunk pl. a BMW 2-es Active Tourerhez (F45) és a 3-as Touringhoz (F31), szerelés nélkül: 77 600 Ft

  Ajánlatunk pl. a BMW 3-as Touringhoz (E91), szerelés nélkül: 69 800 Ft

 • BMW alaptartórendszer

  A BMW alaptartórendszer egyszerű kezelhetőségével hívja fel magára a figyelmet. A kereszttartók igen nagy szilárdságú alumíniumprofilból készülnek. Az alaptartó a minőséggel és a biztonsággal szemben támasztott legmagasabb követelményeknek is megfelel masszív konstrukciójának, valamint a tolvajok ellen hatásos védelmet nyújtó zárrendszerének köszönhetően.

  Ajánlatunk pl. a BMW 3-as Limousine-hoz (F30), szerelés nélkül: 77 600 Ft

  Ajánlatunk pl. a BMW 3-as Limousine-hoz (E90), szerelés nélkül: 69 800 Ft

 • BMW 460 tetődoboz

  A 460 liter űrtartalmú tetőbox külső héja ütés- és UV-álló anyagból készül. Az erősítő elemek anyaga rozsdamentes acélból és szénacél (fekete bevonattal). A doboz 6 darab zárási ponttal rendelkezik, ami ideális védelmet nyújt a tolvajok ellen. Fekete és Titán ezüst színben érhető el.

  Ajánlatunk szerelés nélkül: 252 000 Ft

BMW NYÁRI KOMPLETT KERÉKKÉSZLETEK. STÍLUS KÉRDÉSE.

Stílusos megjelenés, extrém mértékű stabilitás és tökéletes illeszkedés az Ön autójának paramétereihez – ezek a tulajdonságok mind jellemzik az eredeti BMW nyári komplett kerékkészleteket. Mivel a legmagasabb minőséget képviselik, a készletekbe tartozó kerekek a lehető legnagyobb biztonságot nyújtják bármilyen időjárási körülmények és külső hőmérsékleti viszonyok között.

 • Duplaküllős 361, Ferric szürke, polírozott

  19” méretű komplett kerékkészlet elöl 225/35 R19 88 Y, hátul 245/30 R19 89 Y méretű Pirelli P Zero* RSC gumiabroncsokkal. A BMW 1-es sorozathoz (F20/F21) és a BMW 2-es sorozathoz (F22/F23).

  Üzemanyag-hatékonyság: E/C
  Fékezés nedves úton: B/B
  Külső gördülési zaj: 72 dB/72 dB

  Ajánlatunk készletenként, RDC-vel: 1 083 000 Ft*

  * Az ajánlatban szereplő ár négydarabos készletre vonatkozik, az nem foglalja magában a szerelés költségeit. A gumiabroncsméret modelltől függően változik. Tanácsadással készséggel állunk rendelkezésére.

 • Csillagküllős 660, Orbit szürke, polírozott

  20” méretű komplett kerékkészlet elöl 225/35 R20 90 Y, hátul 255/30 R20 92 Y méretű Pirelli P Zero* RSC gumiabroncsokkal. A BMW 3-as sorozathoz (F30/F31) és a BMW 4-es sorozathoz (F32/F33/F36).

  Üzemanyag-hatékonyság: E/E
  Fékezés nedves úton: B/B
  Külső gördülési zaj: 72 dB/73 dB

  Ajánlatunk készletenként, RDC-vel: 1 262 000 Ft*

  * Az ajánlatban szereplő ár négydarabos készletre vonatkozik, az nem foglalja magában a szerelés költségeit. A gumiabroncsméret modelltől függően változik. Tanácsadással készséggel állunk rendelkezésére.

 • Y-küllős 542, kétszínű, matt fekete, polírozott

  20” méretű komplett kerékkészlet elöl 245/40 R20 99 Y, hátul 275/35 R20 102 Y méretű Pirelli P Zero* RSC gumiabroncsokkal. A BMW X3-hoz (F25) és a BMW X4-hez (F26).

  Üzemanyag-hatékonyság: E/C
  Fékezés nedves úton: B/B
  Külső gördülési zaj: 72 dB/73 dB

  Ajánlatunk készletenként, RDC-vel: 1 392 000 Ft*

  * Az ajánlatban szereplő ár négydarabos készletre vonatkozik, az nem foglalja magában a szerelés költségeit. A gumiabroncsméret modelltől függően változik. Tanácsadással készséggel állunk rendelkezésére.

 • Y-küllős 627, kétszínű, Cerium szürke, polírozott

  21” méretű komplett kerékkészlet elöl 285/35 R21 105 Y, hátul 325/30 R21 108 Y méretű Pirelli P Zero* RSC gumiabroncsokkal. A BMW X5-höz (F15) és a BMW X6-hoz (F16).

  Üzemanyag-hatékonyság: C/C
  Fékezés nedves úton: B/B
  Külső gördülési zaj: 74 dB/74 dB

  Ajánlatunk készletenként, RDC-vel: 1 699 000 Ft*

  * Az ajánlatban szereplő ár négydarabos készletre vonatkozik, az nem foglalja magában a szerelés költségeit. A gumiabroncsméret modelltől függően változik. Tanácsadással készséggel állunk rendelkezésére.

 • Multiküllős 629, kétszínű, Orbit szürke, polírozott

  21” méretű komplett kerékkészlet elöl 245/35 R21 96 Y, hátul 275/30 R21 98 Y méretű Pirelli P Zero* RSC gumiabroncsokkal. A BMW 7-es sorozathoz (G11/G12).

  Üzemanyag-hatékonyság: C/B
  Fékezés nedves úton: A/A
  Külső gördülési zaj: 68 dB/69 dB

  Ajánlatunk készletenként, RDC-vel: 1 697 000 Ft*

  * Az ajánlatban szereplő ár négydarabos készletre vonatkozik, az nem foglalja magában a szerelés költségeit. A gumiabroncsméret modelltől függően változik. Tanácsadással készséggel állunk rendelkezésére.

AZ ÚJ BMW 5-ÖS LIMOUSINE. KIROBBANÓ FORMÁBAN.

Az új BMW 5-ös Limousine új mércét állít az esztétikum, a technika és a vezetési élmény tekintetében. Mindemellett a modell az intelligens vezetői asszisztencia rendszerek – amelyek a legkülönbözőbb szituációkban képesek terhet levenni a vezető válláról – által nyújtott, modern kényelmével is kitűnik. Annak érdekében, hogy a saját ízléséhez és igényeihez alakíthassa BMW 5-ös Limousine-ját, stílusos belső és külső tartozékokat ajánlunk Önnek.

 • BMW alaptartórendszer

  A tetősínnel nem rendelkező járművekhez kínált BMW alaptartórendszer mindegyik BMW tetőcsomagtartó-toldattal és tetődobozzal kompatibilis. Az alaptartórendszer – amely egyszerűen szerelhető fel – a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is megfelel kiváló minőségének, valamint a lopást megakadályozó védelmi rendszerének köszönhetően.

  Ajánlatunk készletenként, RDC-vel: 84 700 Ft

 • BMW 520 tetődoboz

  A tetődoboz segítségével Ön 520 literrel növelheti meg autójának raktérkapacitását. A doboz egyszerű, a kétoldali zárrendszer által lehetővé tett kényelmes be- és kirakodhatóságával tűnik ki. A box Titán ezüst színű, BMW-logós oldalbetéttel ellátott, fényes fekete fedéllel rendelkezik. A szállítóeszköz mindegyik BMW alaptartórendszerrel kompatibilis.

  Ajánlatunk szerelés nélkül: 348 400 Ft

 • Négy évszakos szőnyegek

  A négy évszakos szőnyegek a megbízható funkcionalitást sportos eleganciával ötvözik. Vízhatlan anyagukkal, valamint speciálisan kiképzett formájukkal a szőnyegek garantálják, hogy semmilyen szennyeződés és nedvesség nem jut be az autó utasterébe. A modern fekete színű szőnyegek nemesacél betétekkel (amelyek 5-ös számot ábrázolnak) rendelkeznek. Első és hátsó változatban, 2 darabos készletben érhetők el.

  Ajánlatunk az első szőnyegekre: 25 500 Ft

  Ajánlatunk a hátsó szőnyegekre: 21 500 Ft

 • Keresztküllős 636, kétszínű, Orbit szürke, polírozott

  20” méretű komplett kerékkészlet elöl 245/35 R20 95 Y, hátul 275/30 R20 97 Y méretű Goodyear Eagle F1* RSC gumiabroncsokkal. A BMW 5-ös Limousine-hoz (G30). Liquid fekete színben is elérhető.

  Üzemanyag-hatékonyság: B/C
  Fékezés nedves úton: B/A
  Külső gördülési zaj: 71 dB/71 dB

  Ajánlatunk készletenként, RDC-vel: 1 385 000 Ft*

  * Az ajánlatban szereplő ár négydarabos készletre vonatkozik, az nem foglalja magában a szerelés költségeit. A gumiabroncsméret modelltől függően változik. Tanácsadással készséggel állunk rendelkezésére.

BMW AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKEK. HOGY NYOMA SE LEGYEN A TÉLNEK.

Távolítsa el alaposan a tél nyomait, és óvja meg az anyagokat a BMW autóápolási termékek segítségével, amelyek kíméletes gondoskodásban és védelemben részesítik az Ön járművét. A BMW autóápolási termékek alkalmazásával a legmagasabb minőségű kényeztetést nyújthatja járműve számára, amely ettől különlegesen ragyogó megjelenésű lesz.

 • Autósampon, 1000 ml

  Az ideális tavaszkezdéshez a BMW autóápolási termékek választékába tartozó eredeti autósampont ajánljuk figyelmébe. A tisztítószer, amely ideális eszköz a fényezés ápolására, rendkívül kíméletesen bánik az autó karosszériáján lévő viaszréteggel.

  Ajánlatunk: 2 900 Ft

 • Belsőtértisztító friss illattal, 250 ml

  Az anyagokkal szemben igen kíméletes tisztítószer ideális a belső térben található textil- és szintetikus felületek gyors és alapos tisztításához.

  Ajánlatunk: 2 500 Ft

 • Keréktárcsatisztító készlet

  Az 500 ml-es keréktárcsatisztítót és speciális tisztítókefét tartalmazó készletben nyugodtan megbízhat. A folyékony tisztítószer könnyedén távolítja el a makacs szennyeződéseket, például a felületre égett fékport, az olaj- és gumimaradványokat, valamint az egyéb úti koszt. A savmentes összetételű termék mindenfajta acél és könnyűfém keréktárcsához alkalmazható.

  Ajánlatunk: 7 350 Ft

BMW LIFESTYLE. A VEZETÉSEN TÚLI ÉLMÉNYEK.

A BMW Lifestyle kollekció darabjai vonzó, időtlen dizájnjukkal és kiváló minőségükkel járnak a márkarajongók legkülönbözőbb korosztályainak kedvében. Fedezze hát fel ajánlatainkat, amelyek között a stílusos, pilótanapszemüveg ugyanúgy megtalálható, mint a BMW Baby Racer.

 • BMW Baby Racer III

  A Baby Racer jóvoltából a legkisebbeknek is része lehet a színtiszta BMW-s vezetési élményben. A halkan gördülő gumikerekek és az ergonomikus kialakítású, dudával ellátott kormánykerék gyerekjátékká teszik a vezetést. Puha üléssel és vonószemmel az orr-részen. 1–3 éves korú gyermekek számára ideális.

  Ajánlatunk: 34 300 Ft

 • BMW pilótanapszemüveg, uniszex, ezüstszínű

  Klasszikus, aviátor stílusú napszemüveg, amely mindkét nem számára ideális viselet. A színátmenetes lencsék fémkeretbe foglaltak. A szárakon domborított „BMW” felirat látható. A keret anyaga: fém, a szárakon bőr rátétekkel. A lencsék anyaga: polikarbonát.

  Ajánlatunk: 41 700 Ft

 • „BMW” feliratú sapka, Space szürke

  Sportos, 5 panelből álló, bordázott hatású anyagból készült sapka, amelyen elöl 3D-s, hímzett „BMW” felirat, hátul pedig domborított BMW-logó látható. Anyag: 96% poliészter, 4% spandex. Méret: univerzális; a hátul található, BMW fémcsattal állítható.

  Ajánlatunk: 10 700 Ft

 • BMW nyakpánt, Space szürke

  Elegáns, szürke színű, kitűnő minőségű, különleges dizájnnal rendelkező nyakpánt. A nyakpánt végén található kulcstartó gyűrű, amelyen egy részletgazdag kidolgozású BMW-logó található, egy csavarómechanizmus segítségével egyszerűen levehető. Anyag: poliészter, bőr, fém.

  Ajánlatunk: 3 500 Ft