BMW KAROSSZÉRIA ÉS FÉNYEZÉS.

Az ideális szolgáltatás az Ön BMW-je számára.

A BMW elkötelezte magát arra, hogy az Ön járműve az idők során megőrzi értékét, bármi is történjék vele. Legyen szükség karosszéria- vagy fényezésjavításra, a BMW szerviz szakembereink jól felkészültek az ehhez hasonló, nagy precizitást igénylő munkálatokra.
A BMW szerviz képzett szakemberei szakértelmükkel és speciális módszerekkel végzik e a szükséges munkálatokat, hogy Ön ismét teljes biztonságban érezhesse magát.

BMW KAROSSZÉRIA.

A BMW karosszériajavítások mindegyike a szigorú BMW minőségi szabványok alapján, a magasan képzett BMW szakemberink által történik. Legyen akár kis, vagy jelentősebb kár a karosszérián, a korszerű javítási technikáknak és az eredeti BMW alkatrészeknek köszönhetően az Ön BMW-je olyan jó formában lesz, hogy gond nélkül eleget tesz majd bármely BMW törésteszt követelményeinek.
A legkorszerűbb technológiák és a kiemelkedő szaktudás garantálják, hogy miután járműve átesett a karosszériajavításon Ön újra gondtalanul, biztonságosan használhatja azt.

BMW FÉNYEZÉS.

A BMW újrafényezés során szakembereink – kis kopások, vagy jégeső esetén – vissza tudják állítani az autó fényezését eredeti állapotába. Ilyen esetekben a környezetbarát, vízalapú BMW ColorSystem festék felhasználásával végzik el a fényezésjavítást, aminek megalapozott oka van.
Az innovatív festési eljárásnak köszönhetően az új fényezés színe tökéletesen illeszkedik a már meglévőhöz, biztosítva ezzel az egész felület csillogását. Pontosan ez az oka annak, hogy az jótállással rendelkező BMW fényezésjavítások során ezt a rendszert használják. Mindemellett a BMW ColorSystem, a csökkenő organikus oldószer-kibocsátás miatt csak minimálisan van hatással a környezetre.