VEZETÉSI ÉLMÉNY+

Az új BMW 4-es sorozat modelljei. Az új BMW M4 és M3.

VEZETÉSI ÉLMÉNY+

Az új BMW 4-es sorozat modelljei. Az új BMW M4 és M3.

VEZETÉSI ÉLMÉNY+Az új BMW 4-es sorozat modelljei. Az új BMW M4 és M3.

Garantált a vérpezsdítő vezetési élmény: Az új BMW 4-es sorozat modelljei a lélegzetelállító sportosság, a dinamizmust sugárzó dizájn és az exkluzív kényelem izgalmas elegyét nyújtják. Vezetési élmény a legmagasabb hatványon – amely még koncentráltabb formában van jelen az új, nagy teljesítményű sportautókban, a BMW M4-ben és M3-ban.

AZ ÚJ BMW 4-es SOROZAT – SPORTOS BENYOMÁS.

Az új 4-es BMW orr-része egészen új értelmet ad a „jó dizájn” fogalmának. Az áttervezett, LED-es fényszórók által közrefogott, látványos dupla vese eltökélt sportosságról árulkodik. A masszivitást sugárzó, tekintélyes méretű légbeömlőkkel ellátott lökhárító, valamint a beépített LED-es ködfényszórók az autó dinamikus fellépését új dimenzióba emelik.

LÁTVÁNYOS FAR.

A látvány hátulnézetből sem kevésbé lenyűgöző: Az új 4-es BMW kiállása szilárd eltökéltséget sugároz, ami főleg a tekintélyt sugárzó lökhárító és az abba integrált kipufogók érdeme. Az áttervezett LED-es hátsó lámpák vonzó módon emelik ki a karosszéria szélességét, egyszersmind ráirányítják a figyelmet a dizájn dinamikus jellegére – és teszik mindezt akkor is, amikor nem világítanak.

ELEGÁNS ATMOSZFÉRA.

Az új 4-es BMW modelljeinek belső dizájnját olyan atmoszféra lengi körül, amely a sportos eleganciát ötvözi a kimagasló színvonalú kényelemmel. A műszerfalon lévő kezelőszervek mindegyike a vezető felé fordul. A csúcskategóriájú, tökéletes ergonómiájú ülések osztályon felüli kényelmet biztosítanak. A gondosan válogatott anyagok, például a legfinomabb bőrök vagy a nemesfából, illetve alumíniumból készülő belső díszítőelemek kifinomultságot visznek az összképbe, egyúttal még inkább kihangsúlyozzák a belső tér sportos karakterét.

AZ ÚJ BMW M4 ÉS M3 – SZÍNTISZTA DINAMIZMUS.

Az új BMW M4 és M3 orr-része kompromisszumokat nem ismerő sportosságról árulkodik. Az M-emblémával ellátott magasfényű fekete, dupla rácselemekkel ellátott veséket progresszív, tisztán LED-es fényszórók fogják közre. Az izmosan duzzadó powerdome, amely a turbófeltöltéses motor kontúrjait követi, a nagyméretű légbeömlő nyílásokkal ellátott első köténnyel együtt a teljesítmény félreérthetetlen megtestesítője.

SPORTOS FAR.

A markánsan domborodó kerékjárati ívek az új BMW M4-ben és M3-ban lakozó, letaglózó erő kifejezői. Az integrált légterelővel ellátott csomagtérajtó nemcsak funkcionális, hanem dizájnelem is. Az újratervezett LED-es hátsó lámpák kihangsúlyozzák az autó elszántságot sugárzó kiállását. Az M diffúzor és a szögletes M dupla kipufogók tökéletesen beleolvadnak a jellegzetes légkivezető nyílásokkal ellátott hátsó köténybe.

EXKLUZÍV BELSŐ TÉR.

Az új BMW M4 és M3 exkluzív belső terében a kagylósított M ülések tökéletes oldaltartást biztosítanak és optimálisan kipárnázzák a bennük helyet foglalók testét. A vezetőorientált műszerfalon található kezelőszervekkel kiadott utasítások a másodperc törtrésze alatt, pengeéles pontossággal hajtódnak végre. A kerek órák az autóversenyzés világát idézik, a hamisítatlanul sportos benyomást pedig az M bőrkormány és az M sebesség-előválasztó kar teszik teljessé.

DINAMIZMUS+

AZ ÚJ BMW 4-es COUPÉ.

DINAMIZMUS+

AZ ÚJ BMW 4-es COUPÉ.

Amikor az atletikus megjelenéshez valódi, sportos vonzerő társul: Az új BMW 4-es Coupé vezetése különleges élményt jelent az alacsony súlypontnak, a kitűnő tengelyek közötti súlyelosztásnak, a nagy teljesítménynek, valamint a motorok hatékony működésének köszönhetően. Az exkluzív felszereltségekkel ellátott, izgalmas kupénak mindene megvan ahhoz, hogy rabul ejtse a szemlélő tekintetét. Mert dinamikus. Mert sportos. Mert erőteljes.

SZABADSÁG+

AZ ÚJ BMW 4-es CABRIO.

SZABADSÁG+

AZ ÚJ BMW 4-es CABRIO.

Viharos sebességgel meghódított szívek: Az új BMW 4-es Cabrio az izgalmas sportosságot stílusos eleganciával elegyíti. A lehajtható keménytető hiánytalan kabrióérzést tesz lehetővé, emellett egész évben gondoskodik a különleges vezetési élményről. A sikerre ítélt általános koncepciót a kényelmes belső tér és az innovatív technológiák egész sora teszi teljessé – a különlegesen intenzív úti élmények jegyében.

ELEGANCIA+

AZ ÚJ BMW 4-es GRAN COUPÉ.

ELEGANCIA+

AZ ÚJ BMW 4-es GRAN COUPÉ.

Sportos elegancia tökélyre vitt formában: Az új BMW 4-es Gran Coupé a csábító megjelenést bőséges mennyiségű térrel, valamint a BMW-re jellemző intelligens funkcionalitással társítja. Az autót, amely lenyűgöző méretű fej- és lábteret biztosít, harmonikus dizájnelemek és párjukat ritkítóan agilis menettulajdonságok jellemzik. Nos, ilyen a dinamizmus, a stílus és a kényelem tökéletes elegye.

ADRENALIN+

AZ ÚJ BMW M4 COUPÉ.

ADRENALIN+

AZ ÚJ BMW M4 COUPÉ.

A lüktetően izgalmas vezetés kulcsa: 6 hengeres, 450 lóerőt (331 kW) előállító M TwinPower Turbo soros hathengeres benzinmotorjával, opcionális hétfokozatú M duplakuplungos sebességváltójával és adaptív M futóművével az új BMW M4 Coupé maga a pengeéles menettulajdonságokkal fűszerezett, vegytiszta sportosság. Még a legnagyobb kihívásokat támasztó szituációkban is. Lúdbőröztető dinamizmus, kirobbanó formában.

HATÁRTALANSÁG+

AZ ÚJ BMW M4 CABRIO.

HATÁRTALANSÁG+

AZ ÚJ BMW M4 CABRIO.

A maximális intenzitásra nyitottan: A soros 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotor, amely 450 lóerő (331 kW) előállítására képes, számos olyan, az autóversenyzés világából származó technológiát vonultat fel, amelyek engedik szabadon áradni az adrenalinnal teli nagy teljesítményt, és amelyek határtalan vezetési élményt biztosítanak. Az autó nyújtotta érzés semmi máshoz nem hasonlítható – függetlenül attól, hogy a tető nyitva vagy zárva van-e.

IKON+

AZ ÚJ BMW M3 LIMOUSINE.

IKON+

AZ ÚJ BMW M3 LIMOUSINE.

Kompromisszummentes sportosság: Az új BMW M3 Limousine-t, a négyajtós, nagy teljesítményű versenyautót egy soros 6 hengeres, 450 lóerős (331 kW) benzinmotor repíti előre – amely bármilyen fordulatszámon képes egyedülálló gyorsító erőt rendelkezésre bocsájtani. A lélegzetelállító dinamizmust és a precíziós menettulajdonságokat egy egész sor, az autóversenyzés világa által inspirált innováció garantálja. Íme, egy szoborszépségű atléta, amely messzire tolja ki a határokat.

FOGYASZTÁS ÉS CO₂-KIBOCSÁTÁS.

 • BMW 440i Coupé:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,7–7,4
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 179–172

  BMW 430i Cabrio:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,0–8,6
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 162–154

  BMW 440i Gran Coupé:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,8–6,6
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 159–154

  BMW M4 Coupé:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 204 (194)

  BMW M4 Cabrio:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,1 (8,7)
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 213 (203)

  BMW M3 Limousine:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,8 (8,3)
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 204 (194)

  A zárójelben szereplő adatok a Drivelogic funkcióval ellátott hétfokozatú M duplakuplungos sebességváltóval felszerelt járműre vonatkoznak.

  Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. Az illusztrációban szereplő modellek olyan felszereltségeket és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.

  A feltüntetett adatok nem egy bizonyos járműre vonatkoznak, és azok nem képezik konkrét ajánlat tárgyát; az itt szereplő értékek kizárólag a különböző járműtípusok összehasonlításának célját szolgálják. A gyártás és az üzemanyag-előállítás, valamint -ellátás során keletkező CO2-kibocsátást az 1994/94/EU direktíva értelmében nem vették figyelembe a CO2-kibocsátási adatok meghatározásánál.