MUTASSA AZ UTAT. ÉS HAGYJA, HOGY A VILÁG KÖVESSE ÖNT.

BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások a BMW X4-ben.

Meggyőző, közvetlen és sokoldalú – a BMW X4-re, valamint a BMW ConnectedDrive szolgáltatásokra és alkalmazásokra egyaránt érvényesek e jelzők. Az utóbbi, átfogó felszereltség a legújabb kommunikációs, információs és szórakozási lehetőségeket biztosítja Önnek. Hogy éppen melyiket szeretné használni, azt kizárólag Ön dönti el.

CONNECTED DRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.

Az opcionálisan rendelhető BMW ConnectedDrive szolgáltatások* az intelligens fedélzeti információs és szórakoztató szolgáltatások alapját képezik. Ez a felszereltség olyan friss, lokalizált információhoz kínál hozzáférést, mint az időjárás és a hírek, valamint az online (GoogleTM) keresés és a praktikus irodai funkciók. Itt olyan egyedi szolgáltatások összeválogatására is lehetőség nyílik, mint például a parkolási információ vagy az utazási és szállodai kalauzok. Emellett – a ConenctedDrive menüelérésen keresztül – a felszereltség kényelmesen, biztonságosan és időbeni korlátozás nélkül használható okostelefon-alkalmazásokat is tartalmaz, amelyek az autó fedélzeti rendszerében okostelefon nélkül is elérhetőek. A BMW ConnectedDrive Store áruház szolgáltatásokat és alkalmazásokat tartalmaz, melyek bárhol és bármikor megrendelhetőek vagy éppen meghosszabíthatóak a felhasználó egyedi igényeinek megfelelően. És ez csak a kezdet: a BMW ConnectedDrive szolgáltatások még ennél is többet kínálnak Önnek ahhoz, hogy minden utazás és a BMW-ben eltöltött idő még élvezetesebb lehessen.

*Az egyes szolgáltatások magyarországi elérhetőségével, valamint a használatuk feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

BLUETOOTH OFFICE.

A Bluetooth Office* jóvoltából még hasznosabban töltheti el az idejét autójában. A Bluetooth és USB eszközök csatlakoztatási lehetőségének köszönhetően Ön kényelmesen intézheti napi ügyeit út közben is.
Az e-mailek, dátumok, teendőlisták és szöveges üzenetek a központi kijelzőn jelennek meg, de azok akár fel is olvastathatók a hifi-rendszer hangszóróin keresztül. A kompatibilis mobiltelefonok listáját a www.bmw.hu/bluetooth oldalon találja meg.

*A szolgáltatás magyarországi elérhetőségével, valamint a használat feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.