MUTASSA AZ UTAT. ÉS HAGYJA, HOGY A VILÁG KÖVESSE.

BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások a BMW X3-ban.

A sokoldalúság a BMW X3 alaptulajdonsága. Kommunikáció, információ vagy szórakozás – a BMW ConnectedDrive megoldásainak segítségével Ön a mobilitásnak egy egészen új formáját tapasztalhatja meg BMW X3-asában.

VÉSZHÍVÁS.

Az intelligens vészhívás funkció gyors, célzott asszisztenciát, valamint jól képzett csapatot biztosít a nap 24 órájában – a vezető saját anyanyelvén, még akkor is, ha külföldön tartózkodik. Amennyiben olyan súlyos baleset történik, amelynek során aktiválódnak a légzsákok vagy az övfeszítők, az intelligens vészhívás funkció automatikusan működésbe lép. Az olyan fontos részleteket, amelyek például az autó pontos helyzetére, a baleset súlyosságára és az autóban ülők lehetséges sérülésére vonatkoznak, a rendszer a járműbe beépített SIM-kártya segítségével továbbítja a BMW ügyfélszolgálathoz – vagyis mindez külön mobiltelefon használata nélkül történik. A BMW ügyfélszolgálat ezután tájékoztatja a legközelebbi mentőbázist, és asszisztenciát biztosít egészen addig, ameddig a mentőcsapat meg nem érkezik a helyszínre. A vészhívás manuálisan is kezdeményezhető például akkor, ha egy másik közlekedő szorul segítségre.

CONNECTEDDRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.

Az opcionálisan rendelhető BMW ConnectedDrive szolgáltatások* az intelligens fedélzeti információs és szórakoztató szolgáltatások alapját képezik. Ez a felszereltség olyan friss, lokalizált információhoz kínál hozzáférést, mint az időjárás és a hírek, valamint az online (GoogleTM) keresés és a praktikus irodai funkciók. Itt olyan egyedi szolgáltatások összeválogatására is lehetőség nyílik, mint például a parkolási információ vagy az utazási és szállodai kalauzok. Emellett – a ConenctedDrive menüelérésen keresztül – a felszereltség kényelmesen, biztonságosan és időbeni korlátozás nélkül használható okostelefon-alkalmazásokat is tartalmaz, amelyek az autó fedélzeti rendszerében okostelefon nélkül is elérhetőek. A BMW ConnectedDrive Store áruház szolgáltatásokat és alkalmazásokat tartalmaz, melyek bárhol és bármikor megrendelhetőek vagy éppen meghosszabíthatóak a felhasználó egyedi igényeinek megfelelően. És ez csak a kezdet: a BMW ConnectedDrive szolgáltatások még ennél is többet kínálnak Önnek ahhoz, hogy minden utazás és a BMW-ben eltöltött idő még élvezetesebb lehessen.

*Az egyes szolgáltatások magyarországi elérhetőségével, valamint a használatuk feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

  • BMW Connected alkalmazás*

    Az alkalmazások immár kényelmesen elérhetők a BMW-ben is. Az ingyenes BMW Connected alkalmazás (Apple iOS és Android operációs rendszert futtató okostelefonokhoz érhető el) lehetővé teszi olyan közösségi média- és szórakoztató tartalmak autóból való elérését, mint amilyen a Twitter, a webrádió (a webrádió nem érhető el az Androidos verzióval) vagy az okostelefonos személyi határidőnapló. Utóbbi opció csak a ConnectedDrive Services kiegészítő felszereltség megléte esetén érhető el.
    Amikor az okostelefon a snap-in adapterrel – amely számos fajta mobiltelefonnal kompatibilis – vagy az okostelefonokhoz való USB-kábellel csatlakoztatva van az autó fedélzeti rendszeréhez, a felhasználó az iDrive rendszer segítségével kényelmesen elérheti a világon bárhol működő webrádió-állomásokat (Apple iPhone készülék esetén), a legfrissebb Twitter státuszfrissítéseket vagy éppen a soron következő találkozók listáját. A funkciók a központi kijelzőn jelennek meg, de akár hangosan fel is olvastathatók. A további funkciók lehetőséget biztosítanak arra, hogy a felhasználó híreket kapjon az RSS csatornákon keresztül, valamint arra is, hogy hozzáférjen a WikiLocal funkcióhoz, amely Wikipédia-információkat szolgáltat a tartózkodási helyről. A BMW Connected App mindemellett a „BMW Apps ready” funkció segítségével információkat nyújt az aktuálisan rendelkezésre álló alkalmazás-választékról (harmadik felektől származó alkalmazásokról) is.

    *Az egyes alkalmazások magyarországi elérhetőségével, valamint a használatuk feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

ÜZENETDIKTÁLÁS.

A Professional navigációs rendszernek, a Bluetooth-összeköttetésnek és a BMW ConnectedDrive Servicesnek köszönhetően immár nincs szükség a telefon kézbe vételére: a szövegeket beszélt hanggal is létrehozhatja.
Az üzenetdiktálás* funkció lehetővé teszi a kimondott szöveg írottá való alakítását, majd annak e-mailként vagy szöveges üzenetként való elküldését. Az üzenetdiktálással – a megfelelő BMW alkalmazások segítségével – Twitter posztok létrehozása is lehetséges. Az üzenetdiktálás funkció használata 60 napig ingyenes, utána pedig előfizetési szerződést kell kötni a Nuance® szolgáltatóval.
A kompatibilis, Bluetooth-csatlakozóval rendelkező okostelefonokról és egyéb eszközökről további információt az alábbi weboldalon talál: www.bmw.hu/bluetooth.

*A szolgáltatás magyarországi elérhetőségével, valamint a használat feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

REMOTE SERVICES.

A Remote Services szolgáltatás és az Apple App Store-ból és a Google Play Áruházból letölthető ingyenes My BMW Remote App alkalmazás segítségével a járművel kapcsolatos számos művelet – például az ajtók zárása és nyitása – távolról is elvégezhető. A Google™ keresőmotorral kikeresett érkezési címek közvetlenül továbbíthatók a navigációs rendszerbe, ha a jármű rendelkezik ilyennel. Az alkalmazással az autó helye is megjeleníthető. Az említett funkciók használatához mindössze aktiválni kell a Remote Services szolgáltatást a „My BMW ConnectedDrive” ügyfélportálon a www.bmw-connecteddrive.com oldalon.

BLUETOOTH OFFICE.*

A Bluetooth Office jóvoltából még hasznosabban töltheti el az idejét autójában. A Bluetooth és USB eszközök csatlakoztatási lehetőségének köszönhetően Ön kényelmesen intézheti napi ügyeit út közben is.
Az e-mailek, dátumok, teendőlisták és szöveges üzenetek a központi kijelzőn jelennek meg, de azok akár fel is olvastathatók a hifi-rendszer hangszóróin keresztül. A kompatibilis mobiltelefonok listáját a www.bmw.hu/bluetooth oldalon találja meg.

*A szolgáltatás magyarországi elérhetőségével, valamint a használat feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.