A SOKOLDALÚSÁG ÚJ ARCA.

A BMW X3 dizájnja.

A SOKOLDALÚSÁG ÚJ ARCA.

A BMW X3 dizájnja.

A jármű, amely annak idején a BMW X5 után megteremtette a Sports Activity Vehicle kategóriát, legújabb változatában is őrzi összetéveszthetetlen egyéniségét. A BMW X3 sportosabb, mint valaha – odabent pedig a kiváló minőségük anyagok erősítik tovább a modell prémium karakterét.

A SOKOLDALÚSÁG ÚJ ARCA.A BMW X3 dizájnja.

A jármű, amely annak idején a BMW X5 után megteremtette a Sports Activity Vehicle kategóriát, legújabb változatában is őrzi összetéveszthetetlen egyéniségét. A BMW X3 sportosabb, mint valaha – odabent pedig a kiváló minőségük anyagok erősítik tovább a modell prémium karakterét.

KÜLSŐ DIZÁJN.

Meggyőző fellépés: a BMW X3 külső megjelenése eleve sportos. A széles, erőt sugárzó légbeömlőkkel ellátott első lökhárítónak köszönhetően az orr-rész tekintélyt parancsoló. A széles, hangsúlyosan középre helyezett BMW-vesék csak úgy árasztják magukból a magabiztosságot. Az orr-résznek az egészen a vesékig húzódó, markáns formájú első fényszórók adják meg a végső ecsetvonást, amelyek opcionálisan xenon vagy full-LED-es változatban is megrendelhetők. Az irányjelzőket a lámpatestekbe – illetve a külső tükrök házába – építették be. Az alapfelszereltségnek számító ködlámpák szintén elérhetők LED-es kivitelben.
Oldalnézetből az autó összetéveszthetetlenül magán hordozza a BMW X3 jegyeket. A farig futó karaktervonal, amely az ék alakra utal, még dinamikusabbá teszi az összképet. A Hofmeister-ív különleges interpretációja egyértelműen BMW X3-ként azonosíthatóvá teszi az autót. A megjelenést a domináns lökhárító által meghatározott far teszi teljessé, kihangsúlyozva az autó masszívságát és stabilitást sugárzó kiállását. További látványos elem az alvázvédelem, amely az xLine csomag esetén alumíniumhatású.

ADAPTÍV LED-ES FÉNYSZÓRÓK.

Az adaptív LED-es első fényszórók magukban foglalják a LED-technológiás tompított és távolsági fényszórókat, valamint irányjelzőket.
A LED-es irányjelzőket a LED-es nappali menetfények fölé építették be, így fényük egyértelműen elkülönül a BMW-k jellegzetességének számító háromdimenziós világító gyűrűkétől. Az adaptív LED-es fényszórók az út optimális megvilágítása és a jobb éjszakai látás érdekében tartalmazzák a vakításmentes távolságifényszóró-asszisztenst, a kanyarfényeket és a változó fényelosztású adaptív első fényszórókat – így a sötétben való vezetés éppen olyan pihentető, mint a nappali.

BELSŐ DIZÁJN.

A BMW X3 belső terében a minőségi atmoszféra zseniális praktikummal ötvöződik. Izgalmas vonalak osztják ketté a műszerfalat és belső ajtóbetéteket. A középkonzol függőleges hajlatával együtt kiemelik a belső modern megjelenését, de természetesen megmarad a jellegzetesen BMW-s vezetőorientáltság is.
Az emelt üléspozíciónak köszönhetően mindegyik utas remek kilátásnak örvendhet. Mindemellett a BMW X3 olyan felszereltségekkel büszkélkedhet, amelyeknek kiváló minősége ránézésre és érzésre is azonnal nyilvánvaló. A válogatott anyagok, és az olyan részletek, mint amilyenek például a krómozott betétek, kihangsúlyozzák a belső tér modernségét és minőségi voltát.

SZÍNEK ÉS ANYAGOK.

A BMW X3 színei és anyagai minőségi választási lehetőséget biztosítanak. A külsőt érintő kínálat a klasszikus változatoktól, például a Mineral fehér metálfényezéstől az olyan kifejező színekig terjed, mint a Mélytenger kék metál. Mindez tökéletes lehetőséget biztosít a BMW X3 magabiztos, robusztus megjelenésének kihangsúlyozására. A jármű belső tere ugyancsak elsőosztályú anyagaival és dizájnmegoldásaival nyűgöz le. A belső felületek borításához különböző díszbetétek állnak rendelkezésre – köztük a gyöngyházfényű króm dekorcsíkkal ellátott Fineline antracit változat. Megtalálhatók a választékban az exkluzív fabetétek is – például az erezett dió nemesfa –, amelyek elegáns vonással ruházzák fel a belső teret. Utóbbiak közé tartozik a látványos, Active vörös színű kontrasztos varrással ellátott Nevada Mocha bőrkárpit.

KÖRNYEZET.

Amint beszáll BMW X3-asába, azonnal rabul ejti Önt az autó atmoszférája. A nagyvonalú tér és az emelt üléspozíció a biztonság érzetét teremtik meg.
A kitűnő kilátását még nagyszerűbbé teszi az opcionálisan rendelhető, nagyméretű panoráma üvegtető, amely fénnyel árasztja el a belső teret. Az egyedülállóan gondos hangszigetelésnek köszönhetően pedig nem jelentkezik szélzaj. Helyette Ön inkább kedvenc zenéinek élvezetében merülhet el az opcionális Harman Kardon Sound System hifi-rendszer segítségével. A kiváló minőségű anyagok, a sokféle tárolási lehetőség, valamint a kényelmi funkciók teremtik meg a jó közérzetet a BMW X3-ban – olyannyira, hogy még a leghosszabb utazás is kellemes élménnyé válik.

  • Világításcsomag

    A világításcsomag – amely részben energiatakarékos és hosszú élettartamú, LED-technológiás világítótesteket foglal magában – vonzó fényben tünteti fel a jármű belsejét és külsejét. A világításcsomag egy sor plusz fényforrást tartalmaz: olvasólámpákat elöl és hátul, megvilágítást a piperetükrökhöz, lábtér-világítást elöl, kéttónusú környezet-megvilágítást az első és a hátsó ajtóborításokban, a tároló rekeszben, a középkonzolban és egyéb helyeken, kilépőfényeket, valamint helyi megvilágítást a külső ajtókilincsekben. Ily módon Ön még sötétben is tökéletesen tájékozódhat az autóban és körülötte.

  • Harman Kardon Surround Sound hifi-rendszer

    A Harman Kardon Surround System hifi-rendszer egy koncerttereméhez hasonló hangzásélményt biztosít. A 600 W teljesítményű, ekvalízerrel ellátott digitális erősítő briliáns, csúcsminőségű hangzást nyújt.
    Az összesen 16 darab hangszóró – hét középhang- és hét magashang-sugárzó, valamint két központi mélynyomó – igazi akusztikai csemegét biztosít a járműben, az első ajtóbetéteken látható, alumínium „harman/kardon” felirat pedig optikailag festi alá az élményt.