FELKÉSZÜLTEN MINDEN KIHÍVÁSRA.

Kényelem és funkcionalitás a BMW X3-ban.

FELKÉSZÜLTEN MINDEN KIHÍVÁSRA.

Kényelem és funkcionalitás a BMW X3-ban.

Jöjjön bármilyen kihívás, a BMW X3 mindenre fel van készülve. Zseniális funkcióival játszi könnyedséggel veszi az akadályokat. Nagyméretű belső tere és csomagtartója rugalmasan hozzáigazítható bármilyen igényhez, ami kifogástalan kényelmet és praktikumot eredményez. Ismerje meg a felfedezés örömét – és élvezze annak minden pillanatát: a BMW X3 kiváló társa lesz ebben.

FELKÉSZÜLTEN MINDEN KIHÍVÁSRA.Kényelem és funkcionalitás a BMW X3-ban.

Jöjjön bármilyen kihívás, a BMW X3 mindenre fel van készülve. Zseniális funkcióival játszi könnyedséggel veszi az akadályokat. Nagyméretű belső tere és csomagtartója rugalmasan hozzáigazítható bármilyen igényhez, ami kifogástalan kényelmet és praktikumot eredményez. Ismerje meg a felfedezés örömét – és élvezze annak minden pillanatát: a BMW X3 kiváló társa lesz ebben.

NINCS KÉT UGYANOLYAN NAP.

Nagyszámú kényelmi funkcióinak, valamint tágas és rugalmasan alakítható belső terének köszönhetően a BMW X3 lehetővé teszi, hogy vezetője és utasa a sokszínűség legszebb oldalát ismerje meg.

TÁROLÁSI KONCEPCIÓ.

A tárolócsomag számos praktikus és helytakarékos megoldást nyújt a jármű belső terében és csomagtartójában való hétköznapi pakoláshoz. A tárolócsomag tartalmaz egy tárolórekeszt a vezetőoldalon lévő világításkapcsoló alatt, rakodóhálókat az első ülések háttámláin és az első utasülés lábterénél, valamint egy megfordítható, gumírozott aljú csomagtartó-betétet. A 12 V-os csatlakozók a hátsó középkonzolon és a csomagtérben helyezkednek el. A baloldalon található tároló háló, a csomagtartó falán elhelyezett két darab kampó, a mozgatható csomagtéri sínek, a praktikus akasztók és a számos rögzítési pont széleskörű lehetőséget kínálnak a tárgyak elhelyezésére és biztonságos szállítására.

FUNKCIONALITÁS.

A BMW X3 bőséges helyet kínál bármihez, amit csak Ön akar – vagyis tökéletesen állja a mindennapok kihívásait. Mindegy, hogy az irodába igyekszik, hosszú utazásra indul vagy éppen a színházba tart, a tágas belső tér mindig kimagasló kényelmet biztosít Önnek és utasainak.
Úgyszólván minden elfér, köszönhetően a számos tárolási lehetőségnek, köztük a középkonzolban található, zárható pohártartóknak köszönhetően. Az 550 literes csomagtér 1600 literesre bővíthető. Az opcionálisan rendelhető, 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámla jóvoltából az igényeinek megfelelően alakíthatja a rendelkezésre álló teret. Az opcionális tároló csomag, amely csomagrögzítő hálókat, megfordítható csomagtartó-betétet és számos rögzítési lehetőséget tartalmaz, még nagyobb rugalmasságot kínál.

KOMFORT BEJUTÁS.

KOMFORT BEJUTÁS.

Innovatív és egyszerűen működtethető – a komfort bejutás az autókulcs használata nélkül teszi lehetővé az ajtók nyitását és a motor beindítását.
A kulcsot, amely lehet a nadrágzsebben vagy akár az aktatáskában is, a rendszer automatikusan felismeri, amikor az közel kerül az autóhoz. Amint az ajtózár kireteszel, a vezető már szállhat is be, és indíthatja a motort a Start/Stop gombbal.
A komfort bejutás funkció magában foglalja a Smart Opener funkciót is. Ennek lényege, hogy a beépített érzékelő észleli a hátsó lökhárító alatt tett lábmozdulatot, majd ezután utasítást ad az elektronikának a csomagtér automatikus nyitására, illetve zárására – a művelet tehát anélkül megy végbe, hogy meg kellene érinteni a csomagtér-ajtót. A komfort bejutás biztonságosságát a kulcsazonosítás garantálja.

ÉRINTÉS NÉLKÜL NYITHATÓ CSOMAGTÉR-AJTÓ.

ÉRINTÉS NÉLKÜL NYITHATÓ CSOMAGTÉR-AJTÓ.

Amikor valaki a nagybevásárlást követően ki szeretné nyitni a csomagtér-ajtót, általában ügyetlenül keresni kezdi a kulcsot, miközben táskákkal megpakolva ácsorog az autó mögött. Ilyen és ehhez hasonló helyzetekben siet segítségére az innovatív komfort bejutás rendszer, amely lehetővé teszi a csomagtér-ajtó érintés nélkül való felnyitását:

Elég egy, a hátsó lökhárító alatt tett, határozott lábmozdulat, és a szenzorok elindítják a nyitási folyamatot. A műveletet csakis akkor hajtja végre a rendszer, ha a járműhöz tartozó kulcsot érzékeli. Ezután kireteszel a zár, az ajtó pedig önállóan felnyílik. A lábmozdulatot a lökhárítóba, különböző magasságokba beépített szenzorok érzékelik, amelyek kiadják az utasítást az ajtó nyitására. A BMW ConnectedDrive innovatív funkciója még kényelmesebbé teszi a csomagtér-ajtó kinyitását és a berakodást.

Vonóhorog elektromosan mozgatható vonófejjel.

Az elektromosan mozgatható vonófejjel rendelkező vonóhorog rendkívül kényelmesen használható, hiszen használaton kívül a vonófej a hátsó lökhárító alatt rejtve marad. Ez annak kockázatát is kiküszöböli, hogy a vonóhorgot esetleg ellopják. A felszereltség tartalmazza a vontatmánystabilitás-kontrollt is. Amennyiben a rendszer a vontatmány veszélyes kilengését észleli, a dinamikus stabilitás kontroll (DSC) célzott aktiválásával stabilizálja azt. A vontatmány tömege motorváltozattól függően akár 2400 kg is lehet.

Kiegészítő fűtés.

Az időzítő funkcióval ellátott kiegészítő fűtés segítségével hideg időben, leállított motor mellett a kívánt hőmérsékletre fűthető fel az utascella. A felszereltség mindemellett megakadályozza az ablakok jegesedését és párásodását is.


A kiegészítő fűtés a külön megvásárolható távvezérlő, a BMW Connected applikáció vagy az iDrive kontroller segítségével aktiválható és szabályozható. A berendezés a hőt egy vízmelegítő eszköz segítségével állítja elő, amely a működéséhez szükséges energiát a jármű üzemanyagellátó rendszeréből meríti. A kiegészítő fűtés a hideg motort is előmelegíti, így annak csökken a fogyasztása a bemelegedési fázis során. A berendezés automatikusan aktiválódik az előre beprogramozott időben, amennyiben a külső hőmérséklet nem éri a 15°C-ot. Manuális bekapcsolásra bármilyen hőmérsékleten lehetőség van. Melegebb időben a szellőztető funkció kellemesen hűti a belső teret.