CÁPA A FÓKÁK KÖZÖTT.

A BMW M2 Coupé dizájnja.

CÁPA A FÓKÁK KÖZÖTT.

A BMW M2 Coupé dizájnja.

Ez a szegmens egyetlen M modellje. A vibrálóan energikus autó minden tekintetben hű versenyautós gyökereihez. A BMW M2 Coupé kívül-belül csak úgy sugározza magából a letaglózó erőt és a dinamizmust. Egy jármű, amely a fizika határainak feszegetésére született. Egy jármű, amelyet a versenypályán csiszoltak tökéletesre – és amely bármilyen felületű úton otthon érzi magát.

CÁPA A FÓKÁK KÖZÖTT.A BMW M2 Coupé dizájnja.

Ez a szegmens egyetlen M modellje. A vibrálóan energikus autó minden tekintetben hű versenyautós gyökereihez. A BMW M2 Coupé kívül-belül csak úgy sugározza magából a letaglózó erőt és a dinamizmust. Egy jármű, amely a fizika határainak feszegetésére született. Egy jármű, amelyet a versenypályán csiszoltak tökéletesre – és amely bármilyen felületű úton otthon érzi magát.

BMW M

KÜLSŐ DIZÁJN.

Egy kompakt jármű, amely eszményi a gyors sprintekhez és a sportos kanyarvételekhez – a BMW M2 Coupénak még a legapróbb részlete is lenyűgöző erőt, agilitást és precizitást sugároz. Az első kötényben lévő, nagyméretű légbeömlő nyílások szállítják a nagy teljesítményű M erőforrás hűtéséhez szükséges levegőt. A motorháztetőtől induló kupévonal, amely érzékletesen fejezi ki a hamisítatlan dinamizmust, oldalnézetből különösen erőteljesnek hat. Az autó egyedülálló aerodinamikai tulajdonságait az Air Curtain és az M hátsó légterelő teszi még optimálisabbá. A klasszikus, dupla hosszanti rácselemekkel ellátott M vesék és az M kopoltyúk további sportos vonással ruházzák fel a BMW M2 Coupét.

A rendkívül igényes konstrukciójú hátsó futómű, valamint az extra-széles gumiabroncsok jóvoltából valósággal terpeszt az autó, ami még markánsabbá teszi a kiállását. A dinamizmust árasztó összképet a hátsó kötény diffúzorbetétje alól kivillanó két, dupla kipufogó teszi teljessé.

FILM A BMW M2 COUPÉRÓL.

A BMW M2 Coupé akció közben mutatja meg összetéveszthetetlenül versenysportos génjeit.

BELSŐ DIZÁJN.

A BMW M2 Coupé a pilótát és elöl ülő utasát fekete színű Dakota bőrkárpittal borított sportülésekkel fogadja. A fejtámlák alatt mindegyik ülést domborított M logó, valamint Polar kék kontrasztos varrás díszíti. A kezelőszervek szisztematikusan a vezető felé fordulnak, lehetővé téve a számára azt, hogy gyorsan és pontosan érje el a fontos funkciókat. A nyílt pórusú karbon belső díszbetétek, az M bőrkormány, valamint a két, piros színű mutatókkal ellátott körműszer kihangsúlyozzák a jármű sportos természetét. Az autó megjelenését számos olyan különlegesség teszi még látványosabbá, mint amilyen például az Antracit színű BMW Individual tetőkárpit.

19 COLOS DUPLAKÜLLŐS 437 M KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK.

19 COLOS DUPLAKÜLLŐS 437 M KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK.

19 colos, elülső oldalukon fényesre polírozott, kovácsolt, fekete színű, elöl 9J x 19, hátul 10J x 19 méretű, elöl 245/35 R19, hátul 265/35 R19 méretű gumiabroncsokkal szerelt duplaküllős 437 M könnyűfém keréktárcsák.

 

BMW M PERFORMANCE TARTOZÉKOK.

A BMW M a dinamizmus, az innovatív technológiák, valamint a több évtizedes versenyautós tapasztalatok szinonimája. A BMW M Performance tartozékok a versenypályáról egyenesen az utcára viszik a felhalmozott tudást: az Aerodinamika, a Hajtáslánc és a Műszerfal kategóriákba sorolt, utólagosan beépíthető elemekkel még határozottabb sportossággal ruházhatja fel BMW M2 Coupéját.

Kipufogórendszer.

A hamisítatlan szenvedély szimfóniája: a kipufogórendszer felerősíti a jármű jellegzetes, 6 hengeres hangját, és különleges élménnyé teszi azt. A kipufogórendszer az időjárás viszontagságait különösen jól tűrő, rozsdamentes acélból készül.

Karbon szálas kipufogó-borítás.

A BMW M Performance karbon szálas kipufogó-borítás még inkább kiemeli az autó egyéni karakterét. A termikusan leválasztott kipufogó a legmagasabb minőséget képviseli, a gravírozott M logó pedig kiemeli az autó sportos karakterét. A kipufogó-borítás kizárólag a BMW M Performance kipufogórendszerrel együtt érhető el. Titán kivitelben is elérhető.

Karbon szálas hátsó légterelő.

Egy adag elegáns dinamizmus: a hátsó légterelő 100 százalékban prémium minőségű karbonszál-erősítésű műanyagból készül. Stílusos, dinamizmust sugárzó dizájnja még inkább kihangsúlyozza az autó farának sportos, férfias megjelenését.

Fekete színű vesék.

Keltsen azonnali, hosszan tartó benyomást: a fekete színű vesék még dinamikusabbá és sportosabb megjelenésűvé varázsolják az orr-részt. A fényes fekete keret még látványosabbá és optikailag még nagyobbá teszi a légbeömlőt.

Alcantara kormánykerék II.

A versenypályáról egyenesen az útra: a pazar minőségű Alcantara kormánykerék kitűnő fogású – bármilyen hőmérsékleti körülmények között, bármilyen vezetési helyzetben. Az OLED technológiájú versenykijelző és a kéttónusú LED fénysor autentikus versenyatmoszférát teremt a mindennapokban. Az ujjtámaszokba épített gombok segítségével aktiválható a Race, a Sport vagy az EfficientDynamics mód. A stopperóra (Race módban századmásodperc-kijelzéssel), valamint a haladási iránnyal megegyező és az oldalirányú g-erő mérő hajszálpontosan közlik az autóversenyzés világában kulcsfontosságú adatokat. Mindemellett lehetőség van az 50 legjobb köridő, valamint a legjobb sebességi, illetve az oldalirányú és a haladási iránnyal megegyező gyorsulási eredmények elmentésére is. A nyílt pórusú, karbon szálas betét különlegesen rangos, sportos megjelenésűvé teszi a kormánykereket.

Karbonszál-borítású sebességváltó kar.

Innovatív és összetéveszthetetlen, egyedi dizájn nyílt pórusú karbon szállal párosítva: az új technológia jóvoltából a vezető a high-tech karbon szál szépségét a saját kezével érzékelheti. A sebességváltó karon négyszínű M logó látható. A szó legszorosabb értelmében kézzel fogható versenyautós élményért.
  • A BMW M2 Coupé fogyasztása és CO2-kibocsátása:

    Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,5–7,9

    CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 199–185

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt „Az új személygépjárművek fogyasztási és CO2-kibocsátási irányelvei” című, a márkakereskedőknél ingyenesen beszerezhető, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.