BMW M

KORLÁTLAN BIZTONSÁG.

A BMW M2 Coupé biztonsága és kényelme.

Ha aktív és passzív biztonságról van szó, nincs helye semmiféle kompromisszumnak. Számos, az említett célokat szolgáló technológiájával BMW M2 Coupé felkészült arra, hogy szembenézzen bármilyen kihívással. Mindemellett ott az M-es vezetőorientáltság, amely villámgyors reakciókat tesz lehetővé, és egyedülálló szintű kényelmet biztosít – úgy a versenypályán, mint a hétköznapokban. A BMW Service Inclusive csomagok – amelyek alkalmazkodnak az Ön igényeihez – pedig garantálják, hogy járműve mindig tökéletes műszaki állapotban legyen.

M-ES VEZETŐORIENTÁLTSÁG.

Az M modellek ergonómiai koncepciója magában foglalja az exkluzív, jellegzetesen M-es vezetőorientáltságú műszerfalat is. A kezelőszervek mindegyike következetesen a vezető felé fordul. Akár az autóversenyzés világában, itt is az intuitív kezelhetőség és a jármű feletti abszolút kontroll van a fókuszban, ami biztosítja a lehető legrövidebb reakcióidőket.
A jellegzetes pilótakabin-érzet, a tökéletes ülés-ergonómia, a térdtámasz, a dinamizmussal összefüggő kezelőszervek közvetlen elérhetősége, az M-specifikus tartalmakkal kiegészített BMW Head-Up Display, az M sebességváltó kar, valamint az M-specifikus műszeregység állnak annak a sportosan ergonomikus vezetőorientáltságnak a középpontjában, ami az M modellek egyik legfőbb jellegzetessége. Az M bőrkormányon található, az autóversenyzés világából származó sebességváltó fülek villámgyors és kényelmes váltásokat tesznek lehetővé.
A kényelmi, a kommunikációs és a szórakoztató funkciók – például a légkondicionálás, a navigáció és a rádió – kezelőszervei a vezetőtől jobbra találhatók, így az elöl ülő utas is kényelmesen elérheti azokat. A volán mögött ülő pilóta így a valóban lényeges dologra összpontosíthat – a vezetés színtiszta élményére.

PASSZÍV BIZTONSÁG.

Minden egyes BMW-t ellátnak egy olyan, intelligens elemeket tömörítő csomaggal, amely a balesetekből fakadó kockázatok minimalizálására hivatott – és ezzel együtt arra, hogy éreztesse a bent ülővel: mindig biztos kezekben van. A többféle, rendkívül robusztus tartószerkezet, valamint az ultra nagy szilárdságú, multifázisú acél intelligens alkalmazása maximális merevséggel ruházza fel az utascellát, ugyanakkor a minimális szinten tartja a jármű tömegét.
Az ütközés ereje az utascella helyett az autó karosszériájának egyéb részei, például az alváz, az oldalsó elemek, az elülső tűzfal vagy a tető felé továbbítódik, illetve azt az elöl és hátul lévő gyűrődő zónák nyelik el. Oldalirányú ütközés esetén az utasokat a B-oszlopokban és az oldalküszöbökben található megerősített struktúrák, az ajtók rendkívül szilárd oldalmerevítései, valamint az ülések stabil kereszttartója védi.
A gyalogosok jobb védelme érdekében az orr-részben, a lökhárító és a lökhárító-borítás között egy energiaelnyelő elem kapott helyet, amely gázolás esetén csökkenti a láb sérülésének súlyosságát. Mindemellett a motorháztetőt is ellátták deformálódó elemekkel, amelyek gyűrődő zónát képeznek, és felemésztik az ütközés energiáját.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive* szolgáltatás jóvoltából a vásárlók különböző érvényességi időtartamú és tartalmú csomagok közül választhatnak, amelyeknek köszönhetően nem kell tartaniuk az időszaki szervizek és karbantartások jelentette anyagi terhektől.

A szervizek és karbantartások költségeit – az eredeti BMW alkatrészek árával együtt – teljes egészében fedezik a BMW Service Inclusive csomagok. A szolgáltatások nemcsak bel-, hanem külföldön is igénybe vehetők bármely résztvevő hivatalos BMW Márkaszervizben. A BMW eladása esetén a BMW Service Inclusive csomagra vonatkozó jogosultság automatikusan továbbszáll a következő tulajdonosra, ami megnöveli az autó eladási árát. A vásárlók a saját igényeiknek megfelelő BMW Service Inclusive csomagot választhatják ki.

A szolgáltatás az olyan rutinműveleteket foglalja magában, mint amilyen például a szűrők cseréjével és az utántöltéssel együtt járó olajcsere, a mikroszűrők szervize és cseréje, az üzemanyag- és a légszűrő, valamint a gyújtógyertyák cseréje, a fékfolyadék cseréje, a jármű átvizsgálása, illetve a BMW által előírt szervizek elvégzése.

Azok a vásárlók, akik a BMW Service Inclusive Plus csomagot választják, a fentieken kívül jogosulttá válnak a következő BMW Service Inlcusive szolgáltatásokra is: az első és hátsó fékbetétek/féktárcsák, illetve a kuplung (ha szükséges), valamint az ablaktörlő lapátok cseréje (amennyiben szükséges, az olajcsere keretében). A Service Inclusive időtartama háromtól tíz évig, a szerződésben foglalt futásteljesítmény pedig 40 000-től 200 000 kilométerig terjedhet.

*Kérjük, részletes információkért forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

  • A BMW M2 Coupé fogyasztása és CO2-kibocsátása:

    Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,5–7,9

    CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 199–185

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt „Az új személygépjárművek fogyasztási és CO2-kibocsátási irányelvei” című, a márkakereskedőknél ingyenesen beszerezhető, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.