MUTASSA AZ IRÁNYT. ÉS ENGEDJE A VILÁGNAK, HOGY KÖVESSE ÖNT.

BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások a BMW 6-os Coupéban.

Kommunikáció, tájékoztatás és szórakozás – a BMW ConnectedDrive szolgáltatásai és alkalmazásai a mobilitás merőben új élményével ajándékozzák meg Önt. Egyszerűen telepíthet alkalmazásokat – mint például a BMW Connected – okostelefonjára, és csatlakoztathatja az eszközt a BMW 6-os Coupé iDrive rendszeréhez egy snap-in adapter segítségével. Így az autó kijelzőjén keresztül is elérheti Facebook- vagy Twitter-üzeneteit, de akár a naptárbejegyzéseit is , és a Wiki Local segítségével közvetlenül a vezetőülésből kaphat információkat aktuális tartózkodási helyével kapcsolatban.

CONNECTEDDRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.

Az opcionálisan rendelhető BMW ConnectedDrive szolgáltatások* az intelligens fedélzeti információs és szórakoztató szolgáltatások alapját képezik. Ez a felszereltség olyan friss, lokalizált információhoz kínál hozzáférést, mint az időjárás és a hírek, valamint az online (GoogleTM) keresés és a praktikus irodai funkciók. Itt olyan egyedi szolgáltatások összeválogatására is lehetőség nyílik, mint például a parkolási információ vagy az utazási és szállodai kalauzok. Emellett – a ConenctedDrive menüelérésen keresztül – a felszereltség kényelmesen, biztonságosan és időbeni korlátozás nélkül használható okostelefon-alkalmazásokat is tartalmaz, amelyek az autó fedélzeti rendszerében okostelefon nélkül is elérhetőek. A BMW ConnectedDrive Store áruház szolgáltatásokat és alkalmazásokat tartalmaz, melyek bárhol és bármikor megrendelhetőek vagy éppen meghosszabíthatóak a felhasználó egyedi igényeinek megfelelően. És ez csak a kezdet: a BMW ConnectedDrive szolgáltatások még ennél is többet kínálnak Önnek ahhoz, hogy minden utazás és a BMW-ben eltöltött idő még élvezetesebb lehessen.

*Az egyes szolgáltatások magyarországi elérhetőségével, valamint a használatuk feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

ConnectedDrive szolgáltatások.*

  • Alkalmazások

    Az Alkalmazások (Apps) felszereltség* egy olyan platform, amely lehetővé teszi bizonyos okostelefonos alkalmazások használatát a BMW járművekben.
    Annak érdekében, hogy minél többfajta alkalmazást tegyen elérhetővé vásárlói számára, a BMW nemcsak saját alkalmazásokat fejleszt – amilyen például a BMW Connected és az M Laptimer –, hanem közeli partnerségi viszonyt alakított ki különböző partnerekkel, például a Napsterrel, a GoPróval, a Spotify-jal és az Audible-lal, így utóbbiak alkalmazásai is biztonsággal használhatók az autóban.
    Önnek csak annyit kell tennie, hogy a snap-in adapterrel – amennyiben van ilyen a járműben – vagy USB-kábellel csatlakoztatja kompatibilis okostelefonját a jármű fedélzeti rendszeréhez. Ezt követően az alkalmazások funkciói kényelmesen vezérelhetők az iDrive kontroller segítségével. A használatra kész alkalmazások választéka folyamatosan bővül annak a partneri viszonynak köszönhetően, amely a BMW és a különböző beszállítók között fennáll. További információkért kérjük, keresse fel a következő weboldalt: www.bmw.com/apps.


    *Az egyes alkalmazások magyarországi elérhetőségével, valamint a használatuk feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

BMW CONNECTEDDRIVE STORE.

Az egyéni igényeknek megfelelő szolgáltatások és alkalmazások bárhol és bármikor megvásárolhatók a BMW ConnectedDrive Store-ból*. A vásárló szabadon válogathat és rendelhet a szolgáltatásokból BMW-je megvásárlása után is.
Mindez lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy közvetlenül az autójukban, saját igényeiknek megfelelően válogassanak az elérhető BMW ConnectedDrive szolgáltatások közül.
A BMW ConnectedDrive Store-ban található szolgáltatásokat és alkalmazásokat speciálisan úgy fejlesztették ki, hogy azok megfeleljenek a BMW tulajdonosok igényeinek és az általuk támasztott követelményeknek. Az egyes szolgáltatások használati jogosultságának időtartama egyénileg választható meg – vagyis a vásárlók egy meghatározott időperiódusra, például a vakációra rendelhetnek meg szolgáltatásokat.
A BMW ConnectedDrive Store közvetlenül a BMW-ből vagy a My BMW ConnectedDrive online ügyfélportálról érhető el. Az újonnan megrendelt szolgáltatások és alkalmazások a kiválasztás és a vásárlás után röviddel használhatóvá válnak. A BMW ConnectedDrive Store folyamatosan frissített információkat szolgáltat a rendelkezésre álló szolgáltatásokról és alkalmazásokról.

*Az egyes szolgáltatások magyarországi elérhetőségével, valamint a használatuk feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

BMW ConnectedDrive Store.

REMOTE SERVICES.

A Remote Services szolgáltatás és az Apple App Store-ból és a Google Play Áruházból letölthető, ingyenes My BMW Remote App alkalmazás segítségével a járművel kapcsolatos számos művelet – például ajtók zárása és nyitása – távolról is elvégezhető. A Google™ keresőmotorral talált úti célok adatai is közvetlenül továbbíthatók a jármű navigációs rendszerébe (amennyiben a jármű rendelkezik navigációs rendszerrel). Az alkalmazással az autó helye is megjeleníthető. Az említett funkciók használatához mindössze aktiválni kell a Remote Services szolgáltatást a "My BMW ConnectedDrive" ügyfélportálon a www.bmw-connecteddrive.com oldalon.

Remote Services.

VÉSZHÍVÁS.

Az intelligens vészhívás funkció gyors, célzott asszisztenciát, valamint jól képzett csapatot biztosít Önnek a nap 24 órájában – saját anyanyelvén, még akkor is, ha külföldön tartózkodik. Amennyiben súlyos baleset történik, amelynek során aktiválódnak a légzsákok vagy az övfeszítők, az intelligens vészhívás funkció automatikusan működésbe lép. Az olyan fontos részleteket, amelyek például az autó pontos helyzetére, a baleset súlyosságára és az autóban ülők lehetséges sérülésére vonatkoznak, a rendszer a járműbe beépített SIM-kártya segítségével továbbítja a BMW ügyfélszolgálathoz – vagyis mindez külön mobiltelefon használata nélkül történik. A BMW ügyfélszolgálat ezután tájékoztatja a legközelebbi mentőbázist, és asszisztenciát biztosít egészen addig, ameddig a mentőcsapat meg nem érkezik a helyszínre. A vészhívás manuálisan is kezdeményezhető például akkor, ha egy másik közlekedő szorul segítségre.

Intelligens Vészhívás.