ADRENALINFOLYAM AZ ASZFALTON.

BMW M550i xDrive.

BMW M Performance

ADRENALINFOLYAM AZ ASZFALTON.

BMW M550i xDrive.

ADRENALINFOLYAM AZ ASZFALTON.BMW M550i xDrive.

Kihegyezett idegek: a BMW 5-ös sorozat M Performance modelljével Ön korábban elképzelhetetlen magasságokba tolhatja ki a határokat. Ami maga a színtiszta adrenalin. A sportos karakterből vérbeli versenyző lesz. Mert az élményből soha nem elég.

BMW M550i xDrive Limousine
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,2–8,9*
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 209–204*

* Az itt szereplő értékek előzetes, becsült adatok, amelyek hivatalosan egyelőre meg nem erősítettek.

 

SPORTOS ÚTRAVALÓ.

SPORTOS ÚTRAVALÓ.

A BMW 550i xDrive motorházteteje alá pillantva láthatóvá válik a puszta erő: a nyolchengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor minden tekintetben éllovasnak tekinthető. Sőt, az erő hallható is: az M Sport kipufogórendszer jóvoltából előtörő erőteljes hangzás az autó minden porcikájában megtalálható sportos gének bizonyítéka.

462 LE

0-ról 100-ra 4,0 másodperc alatt*: 462 lóerejével* a BMW M550i xDrive szó szerint állva hagyja a riválisait. Az intelligens, a meghajtás során a hátsó kerekeket előnyben részesítő xDrive rendszernek köszönhetően a többiek számára a verseny kimerül a hátsó lámpák tehetetlen bámulásában. Pedig az autó a többi perspektívából is felettébb jól mutat...

* Az itt szereplő értékek előzetes, becsült adatok, amelyek hivatalosan egyelőre meg nem erősítettek.

IZGALMAK A NÉGYZETEN.

IZGALMAK A NÉGYZETEN.

Az adaptív M futóművet 10 milliméterrel lejjebb ültették és kifejezetten a BMW M550i xDrive-hoz hangolták, a kormányzás karakterisztikáját optimalizálták, az M Sport fékeket pedig felkészítették a maximális erejű lassításokra. Amennyiben ezek után Ön még mindig további izgalmakra vágyik, ott az opcionális Professional adaptív M futómű, amely még magasabb szintre emeli a dinamizmust. Ami pedig a vezetés kalandszerűségét illeti: nos, ebben a tekintetben a BMW M550i xDrive a mérce. Röviden: egy igazi éllovasról van szó, aki mindenki számára diktálja a tempót.

PULZUSSZÁMNÖVELŐ.

Elég egy pillantás, és máris átszakad a gát az adrenalin előtt: az M aerodinamikai csomag mellett a BMW M550i xDrive kiemelkedő elemei között ott vannak a megnövelt méretű légbeömlő nyílások, valamint a Cerium szürkére fényezett, különleges dizájnelemek is. Az izgalmas ismertetőjegyként funkcionáló szín ott látható a vesék egyedi keretén, az aerodinamikus kialakítású tükörházakon, sőt még a modellmegnevezésen is. A magabiztosságot sugárzó megjelenésre az M Performance-specifikus dizájnnal rendelkező, 19 vagy 20* colos könnyűfém keréktárcsák teszik fel a koronát.

* előreláthatólag 2017. második negyedévétől lesznek elérhetők

MINDEN ÍZÉBEN IGAZI SPORTOLÓIDEÁL.

Modellmegnevezéssel díszített ajtóküszöbök, különleges, digitális modellmegnevezéssel ellátott műszerek, az M bőrkormány, valamint az M Sport csomag megannyi eleme: a BMW M550i xDrive esetében még a belső tér is sportos kiválóság különleges kifejezési eszköze.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az M Performance modellek tekintélyt parancsoló teljesítményükkel gyakorolnak mély benyomást. Annál is inkább, mivel a dinamizmus oltárán nem áldozzák fel a kényelmet. E modellek progresszív dizájnjuknak köszönhetően minden sportosságukkal együtt rendkívül stílusosak. BMW M Performance. Fokozott intenzitású vezetési élmény.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO₂-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

    A hatótáv nagysága számos különböző tényezőtől függ, amelyek közül különös jelentősége van a következőknek: egyéni vezetési stílus, választott útvonal, időjárási viszonyok, a fűtés/hűtés használata, előkondicionálás.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO₂ Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.