VEZÉREGYÉNISÉG. AKIT ÉRDEMES KÖVETNI.

BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások a BMW 5-ös Gran Turismo-ban.

Kommunikáció, információ és szórakozás – tapasztalja meg a mobilitást merőben új módon a BMW ConnectedDrive szolgáltatásainak és alkalmazásainak segítségével.

CONNECTED DRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.

Az opcionálisan rendelhető BMW ConnectedDrive szolgáltatások* az intelligens fedélzeti információs és szórakoztató szolgáltatások alapját képezik. Ez a felszereltség – a BMW Online segítségével – olyan friss, lokalizált információhoz kínál hozzáférést, mint az időjárás és a hírek, valamint az online (GoogleTM) keresés és az irodai funkciók. Itt olyan egyedi szolgáltatások összeválogatására is lehetőség nyílik, mint például az üzemanyagárakra és parkolási lehetőségekre vonatkozó információ vagy éppen az utazási és szállodai kalauzok. Emellett a felszereltség kényelmesen, biztonságosan és időbeni korlátozás nélkül használható okostelefon-alkalmazásokat is tartalmaz. A BMW ConnectedDrive Store áruház olyan szolgáltatásokat és alkalmazásokat kínál, mint például a valósidejű közlekedési információk, a Remote Services, az Online Entertainment és a Concierge Services, melyek bárhol és bármikor megrendelhetőek vagy éppen meghosszabbíthatóak a felhasználó egyedi igényeinek megfelelően. És ez csak a kezdet: a BMW ConnectedDrive szolgáltatások még ennél is többet kínálnak Önnek ahhoz, hogy minden utazás és a BMW-ben eltöltött idő még élvezetesebb lehessen.

*Az egyes szolgáltatások magyarországi elérhetőségével, valamint a használatuk feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

VÉSZHÍVÁS.

Az intelligens vészhívás funkció gyors, célzott asszisztenciát, valamint jól képzett csapatot biztosít Önnek a nap 24 órájában – saját anyanyelvén, még akkor is, ha külföldön tartózkodik. Amennyiben súlyos baleset történik, amelynek során aktiválódnak a légzsákok vagy az övfeszítők, az intelligens vészhívás funkció automatikusan működésbe lép. Az olyan fontos részleteket, amelyek például az autó pontos helyzetére, a baleset súlyosságára és az autóban ülők lehetséges sérülésére vonatkoznak, a rendszer a járműbe beépített SIM-kártya segítségével továbbítja a BMW ügyfélszolgálathoz – vagyis mindez külön mobiltelefon használata nélkül történik. A BMW ügyfélszolgálat ezután tájékoztatja a legközelebbi mentőbázist, és asszisztenciát biztosít egészen addig, ameddig a mentőcsapat meg nem érkezik a helyszínre. A vészhívás manuálisan is kezdeményezhető például akkor, ha egy másik közlekedő szorul segítségre.

ÜZENETDIKTÁLÁS.

Tegye autóját személyi titkárává az e-mailek és feljegyzések kezelése során.

ÜZENETDIKTÁLÁS.

Tegye autóját személyi titkárává az e-mailek és feljegyzések kezelése során.

BLUETOOTH OFFICE.

A Bluetooth Office* jóvoltából még hasznosabban töltheti el az idejét autójában. A Bluetooth és USB eszközök csatlakoztatási lehetőségének köszönhetően Ön kényelmesen intézheti napi ügyeit út közben is. Az e-mailek, dátumok, teendőlisták és szöveges üzenetek a központi kijelzőn jelennek, de azok akár fel is olvastathatók a hifi-rendszer hangszóróin keresztül. A kompatibilis mobiltelefonok listáját a www.bmw.com/bluetooth oldalon találja meg.

*A szolgáltatás magyarországi elérhetőségével, valamint a használat feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

REMOTE SERVICES.

A Remote Services szolgáltatásokkal és az Apple App Store-ból és a Google Play áruházból letölthető, ingyenes My BMW Remote app-pal a távolból használhat különféle járművel kapcsolatos funkciókat: például nyithatja és zárhatja az autót. A Google™ keresőmotorral kikeresett érkezési címek közvetlenül továbbíthatók a navigációs rendszerbe, ha a jármű rendelkezik ilyennel. Az alkalmazással az autó helye is megjeleníthető. Az említett funkciók használatához mindössze aktiválni kell a Remote Services szolgáltatást a „My BMW ConnectedDrive” ügyfélportálon a www.bmw-connecteddrive.com oldalon.