TÖBB TÉR AZ EGYÉNISÉGNEK.

A BMW 5-ös Gran Turismo Line változatai és felszereltsége.

TÖBB TÉR AZ EGYÉNISÉGNEK.

A BMW 5-ös Gran Turismo Line változatai és felszereltsége.

TÖBB TÉR AZ EGYÉNISÉGNEK.A BMW 5-ös Gran Turismo Line változatai és felszereltsége.

LUXURY LINE.

A BMW 5-ös Gran Turismo Luxury Line változata klasszikus és elegáns dizájnjával nyűgöz le. A diszkrét és kifinomult, fényes Króm borítású dizájnelemek, amelyek az exkluzivitást és a sportos agilitást ötvözik, a Line változat egyedi jellegzetességeinek számítanak.

 • Külső

  A krómozott hosszanti rácselemekkel ellátott BMW vesék kifinomult, ugyanakkor feltűnő hatást keltenek. Oldalról a 19 vagy 20 collos, multiküllős kialakítású könnyűfém keréktárcsák emelik ki a BMW 5-ös Gran Turismo Luxury Line változatának eleganciáját. Az oldalablakok krómozott szegélyt kapnak, a megvilágított ajtókilincseket pedig krómbetét díszíti.
  Az első és a hátsó lökhárítóban krómozott elemek találhatók, amelyek további különleges vonásokkal gazdagítják a Luxury Line változat dizájnját. A kipufogók fényes krómmal borítottak.

 • Belső tér

  A Luxury Line változat belső tere válogatott dizájnrészleteivel állít mércét – ezek közé tartoznak például a magasfényű Króm dekorszegéllyel ellátott Fineline Antracit nemesfa, a matt ezüst intarziás, barna színű erezett Kőris nemesfa, illetve a Fineline nemesfa díszbetétek.
  A prémium minőségű, exkluzív varrással ellátott Fekete, Veneto bézs vagy Elefántcsont fehér Dakota bőrkárpitok, illetve az exkluzív varrás nélküli, Fahéj barna és Fekete színben elérhető Dakota bőrkárpitok (alternatívaként exkluzív varrással ellátott Mokka barna, Elefántcsont fehér vagy Fekete Nappa bőrrel) még vonzóbbá teszik az atmoszférát, akárcsak az elöl és hátul megvilágított ajtóküszöbök. Sportos dizájnjával és tökéletesen ergonomikus kialakításával mind a sport bőrkormány, mind pedig az M bőrkormány lenyűgöző hatást kelt. A Luxury Line egyik jellegzetes eleme a krómbetéttel ellátott fekete autókulcs.

M SPORTCSOMAG.

A sportos esztétikum csúcsa: az opcionális M sportcsomag a lehető legenergikusabb módon mutatja meg a BMW 5-ös Gran Turismo jövőbe mutató dinamizmusát.

 • Külső

  A krómozott hosszanti rácselemekkel ellátott BMW vesék kifinomult, ugyanakkor feltűnő hatást keltenek. Oldalról a 19 vagy 20 colos, multiküllős kialakítású könnyűfém keréktárcsák emelik ki a BMW 5-ös Gran Turismo Luxury Line változatának eleganciáját. Az oldalablakok krómozott szegélyt kapnak, a megvilágított ajtókilincseket pedig krómbetét díszíti.
  Az első és a hátsó lökhárítóban krómozott elemek találhatók, amelyek további különleges vonásokkal gazdagítják a Luxury Line változat dizájnját. A kipufogók fényes krómozást kapnak.

 • Belső tér

  A Luxury Line változat belső tere válogatott dizájnrészleteivel állít mércét – ezek közé tartoznak például a magasfényű króm dekorszegéllyel ellátott Fineline Antracit nemesfa vagy az intarziás, barna színű erezett Kőris nemesfa belső díszbetétek.
  A kitűnő minőségű, exkluzív varrású bőrkárpitok (Fekete, Fahéj barna, Veneto bézs és Osztriga Dakota, illetve Mokka barna vagy Elefántcsont fehér Nappa) még vonzóbbá teszik az atmoszférát, akárcsak az elöl és hátul megvilágított ajtóküszöbök. A Luxury Line egyik jellegzetes eleme a krómbetéttel ellátott fekete autókulcs.

BMW INDIVIDUAL.

A legapróbb részletekből is visszaköszönő különleges karakter – ez az exkluzivitás igazi lényege. Jutassa érvényre tökélyre való törekvését.

Kifejezett egyéniség.

 • BMW Individual fényezések

  A legapróbb részletekből is visszaköszönő különleges karakter – ez az exkluzivitás igazi lényege. Jutassa érvényre tökélyre való törekvését.

 • BMW Individual Merino teljes bőrkárpit

  A jármű exkluzív jellege az utastérben is tisztán érzékelhető. Vegyük például a BMW Individual Merino teljes bőrkárpitot. A bársonyosan lágy felület a lehető legtermészetesebb módon teremti meg a legmagasabb szintű kényelmet. A kárpithoz kizárólag igazolt eredetű, hibátlan bőrt használnak fel, amelyet a gondos válogatási művelet és cserzés után kíméletes eljárással színeznek. Lágysága semmi máshoz nem hasonlítható. A BMW Individual Merino teljes bőrkárpit exkluzív Fekete szegése egy további rabul ejtő részlet: a nagy műgonddal, kézi munkával bevarrt szegélyek ízléses módon foglalják keretbe a kárpitozott felületeket. Ez az egyedi megoldás tökéletesen illusztrálja a tényt, hogy a BMW Individual 5-ös Gran Turismo a valódi exkluzivitás megtestesítője – az exkluzivitásé, amely minden érzéknek szól.

 • BMW Individual belső díszbetétek

  A Platinum bőr belső díszítőelemek ellenállhatatlanul divatos formában teszik teljessé az összképet. A BMW Individual Merino teljes bőrkárpittal együtt az élénk színű díszítőelemek harmonikusan olvadnak bele a tágas belső tér összképébe. De a különleges megjelenés még nem minden: a finom részlet a tökély legmagasabb szintű megnyilvánulásává teszi a BMW Individual 5-ös Gran Turismót.

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK.

Amennyiben kiegészítő felszereléseket keres BMW 5-ös Gran Turismo-jához, kérjük, először tekintse mg a BMW felszereltségi csomagokat. Kérjük, a Magyarországon elérhető felszereltségi csomagokkal kapcsolatban tájékozódjon hivatalos BMW Márkakereskedőjénél, vagy látogasson el a www.bmw.hu weboldalon található konfigurátorra.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Emelje ki BMW 5-ös Gran Turismo-jának sportosságát és eleganciáját az eredeti BMW tartozékok segítségével. A praktikus és minőségi elemek választékát itt találja.

 • Travel & Comfort rendszer, lehajtható asztal

  A Travel & Comfort rendszer magában foglal egy lehajtható asztalt, amely hátul ülők számára egy praktikus, állítható magasságú és szögű felületet biztosít. Az asztalt kihajtható, elegáns krómgyűrűvel ellátott pohártartókkal is ellátták.

 • Travel & Comfort rendszer, Apple iPad tartó

  Az Apple iPad készülékek számára kifejlesztett BMW tartón bármilyen iPad elhelyezhető. A tartó segítségével az iPad biztosan a Travel & Comfort rendszer alaptartójához rögzíthető, ahonnan egyetlen gombnyomással vehető le. A szög és a magasság szükség szerint állítható, a beépített hátsó támaszték pedig lehetővé teszi a tartó járművön kívüli felállítását is.

 • Napfényvédő roló

  A hátsó szélvédőre, valamint a csomagtéri oldalablakokra való napfényvédő roló egyszerűen helyezhető fel. Használaton kívül a mellékelt táskában tárolható.

 • Vezeték nélküli fejhallgató

  A vezeték nélküli fejhallgatót kimondottan az opcionális hátsó BMW DVD rendszerhez fejlesztették ki. A hangerő-szabályozóval ellátott fejhallgatót egyedülálló hangzásminőség és kivételes kényelem jellemzi.

 • Snap-in adapter

  A snap-in adapter egy biztonságos és robusztus, gyorstöltő funkcióval ellátott dokkoló rendszer, amelyhez Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony és RIM/BlackBerry mobiltelefonok csatlakoztathatók. A külső antenna mindenkor biztosítja a lehető legjobb vételt, egyúttal pedig csökkenti a jármű utasterében fellépő sugárzást. Az autó felszereltségétől függően a mobiltelefon és a snap-in adapter okostelefon-alkalmazás segítségével a vezető a BMW fedélzeti rendszerén keresztül is használhatja az okostelefon alkalmazásait.

 • Luxury kivitelű sí- és snowboard-zsák

  A Luxury kivitelű sí- és snowboard-zsák segítségével biztonságosan szállítható négy pár síléc vagy három snowboard. A beépített kerekeknek köszönhetően a sízsák könnyedén vehető ki a járműből és használható azon kívül is.

 • Krómozott külső tükörházak

  Tökéletesen egészítik ki a BMW 5-ös Gran Turismo különleges stílusát. A készlet egy jobb és egy bal oldali tükörházból áll.