A SZABADSÁG ÚJ SZINTJE.

A BMW 5-ös Gran Turismo dizájnja.

A SZABADSÁG ÚJ SZINTJE.

A BMW 5-ös Gran Turismo dizájnja.

A SZABADSÁG ÚJ SZINTJE.A BMW 5-ös Gran Turismo dizájnja.

KÜLSŐ DIZÁJN.

A BMW 5-ös Gran Turismo vonalai egyértelműen fejezik ki a vonzás törvényét: az autóban a limuzinokra jellemző stílusos megjelenés harmonikusan ötvöződik a kupék sportos eleganciájával. Mindez különlegesen egyéni karakterrel ruházza fel a BMW 5-ös Gran Turismót.
Több mint egy rendkívüli autó – egy különleges BMW. Nyújtott motorházteteje, rövid túlnyúlásai, valamint a C-oszlopban lévő, jellegzetes Hofmeister-ív révén a BMW 5-ös Gran Turismo azonnal BMW-ként azonosítható. A kupészerű tető, amely a Gran Turismók klasszikus dizájnját értelmezi újra elegáns és újszerű módon, lendületesen ível a dinamizmust sugárzó farig, amelynek az alacsony profil, valamint a hátsó lámpák sportos hatást kölcsönöznek. A BMW 5-ös Gran Turismo magabiztos fellépését még inkább kihangsúlyozzák az opcionális LED-es első fényszórók.

DIZÁJN.

Fedezze fel a BMW 5-ös Gran Turismo új dizájnjegyeit.

DIZÁJN.

Fedezze fel a BMW 5-ös Gran Turismo új dizájnjegyeit.

BELSŐ DIZÁJN.

Ha lenyűgöző kívülről, belülről még inkább az. A keret nélküli ajtók eleganciája már előrevetíti, hogy mi várja Önt belül: a BMW 5-ös Gran Turismo utastere minden bent ülőt válogatott anyagokkal és részletekbe menően gondos kidolgozással kényeztet.
A vezetőhely és a hátsó szekció közötti harmonikus kapcsolat egyedülállóan kiváló térérzetet biztosít. A legkényelmesebb utastéri konfiguráció esetén ehhez elképesztő méretű hátsó lábtér társul. Mindennek köszönhetően a BMW 5-ös Gran Turismót első osztályú atmoszféra jellemzi, amely arra csábítja Önt, hogy minél tovább időzzön az autóban – még azután is, hogy már elérte úti célját. A BMW 5-ös Gran Turismo belső tere mindemellett rendkívül rugalmasan alakítható, tehát mindenféle szükséglethez képes alkalmazkodni.

ADAPTÍV LED-ES FÉNYSZÓRÓK.

Az adaptív LED-es fényszórók magukban foglalják a városban és az autópályán eltérő fényelosztású adaptív fényszórókat, a kanyarfényeket, valamint a BMW Selective Beam funkciót (vakításmentes távolságifényszóró-asszisztenst), amely automatikusan aktiválja a távolsági fényt. A rendszer minden körülmények között optimális útmegvilágítást tesz lehetővé.
Az elforduló első fényszóróknak köszönhetően Ön éjszaka mélyen belelát a kanyarokba, amint elfordítja a kormánykereket. Az autó közvetlen környezetét a kanyarfények teszik jobban átláthatóvá, amint Ön felkapcsolja az irányjelzőt vagy elfordítja a kormányt – a kanyarfények akkor is felkapcsolódnak, ha az autó álló helyzetben van. Az adaptív fényszórók optimális megvilágítást biztosítanak bármilyen helyzetben, számottevően fokozva ezzel az aktív biztonságot.
A BMW Selective Beam (vakításmentes távolságifényszóró-asszisztens) automatikusan kapcsolja fel és le a reflektort a külső fényviszonyoknak, valamint a közlekedési helyzetnek megfelelően, ami kitűnő tájékozódást tesz lehetővé éjszakai vezetésnél. A rendszer folyamatosan figyeli az elöl haladó, illetve a szemből jövő forgalmat, és folyamatosan állítja a reflektorok fénysugarát, elkerülendő a többi közlekedő elvakítását.

ATMOSZFÉRA.

A BMW 5-ös Gran Turismo különleges atmoszférájának fő üzenete: Önt első rangú, otthonos kényelem és környezet veszi körül mindenütt, bárhol is foglaljon helyet az utastérben. A középkonzol a vezető felé fordul. Az összes műszer és kijelző pontosan ott van, ahol Ön ösztönösen keresné őket. Az opcionális BMW Head-Up Display jóvoltából a vezető a legfontosabb információkat a szélvédőn, a közvetlenül maga előtt láthatja. A rendelkezésre álló kiegészítő felszerelések segítségével a BMW 5-ös Gran Turismo összetéveszthetetlenül kifinomult utastere még egyedibbé és kifinomultabbá tehető.

  • Fénydizájn

    A kiegészítő felszerelések között található környezet-megvilágítás lágy, stílusos fénnyel árasztja el az utasteret. Mindez nemcsak az utastér luxus atmoszféráját emeli ki, hanem gyakorlati haszna is van például a középkonzoli tároló rekeszben, valamint az ajtózsebekben és az oldalsó díszbetétek tövében elhelyezett fényforrásoknak köszönhetően. Az Önnek tetsző hangulatot a kapcsolóval kiválasztható telt fehér vagy halvány narancsszínű világítással teremtheti meg.

  • Multifunkciós műszerfal

    Az opcionális multifunkciós műszerfal a Driving Experience szabályozás módjait eltérő műszerfali kijelzéssel jeleníti meg – ezzel pedig eltérő szín- és hangulatvilágot teremt a nagyobb biztonság, hatékonyság és a példás vezetőorientáltság jegyében. A navigációs útmutatások és a vezetőt segítő rendszerekből érkező információk így még könnyebben, egyetlen pillantással érzékelhetők. Mindezen tulajdonságaival az új, digitális megjelenítés számottevően fokozza a vezetés kényelmét, élményét és biztonságát.

  • Bang & Olufsen high-end surround sound hifirendszer

    A BMW 5-ös Gran Tourismohoz opcionálisan megrendelhető az innovatív Bang & Olufsen high-end surround sound hifirendszer is, amelynek köszönhetően a kimagasló hangzásélmény és a fenséges vezetési érzet egyetlen különleges élménnyé olvadnak össze. Az 1200 wattnyi összteljesítményt nyújtó tizenhat hangszóró briliáns hangzásminőséget állít elő. Ön választhat a hangzásképletek közül: Studio módban a tiszta hangzás kerül a középpontba, Expanded módban pedig kitágul az akusztikus tér, ami egyedülálló, térhatású hangzásélményt biztosít.

PANORÁMA ÜVEGTETŐ.

A panoráma üvegtető új perspektívákat nyit. A tető által beeresztett fény különleges atmoszférát biztosít az Ön autójának utasterében. Amennyiben a napfény túl erősen tűz be, a napfényvédő-roló elektromosan elhúzható.
A csúszó és billenő funkciókkal ellátott panoráma üvegtető az utastér szellőztetésének többféle módját kínálja fel. A beépített, a helyéről automatikusan kiemelkedő szélterelő megóvja a kellemetlen huzattól a bent ülőket nyitott tetővel való haladáskor.