A TERET NYERT LUXUS.

Kényelem a BMW 5-ös Gran Turismo-ban.

A kényelem sokkal többet jelent, mintsem eljutni A-ból B-be. Legyen szó a precízen hangoltt futóműről, a tágas belsőről, a multifunkciós műszerfalról vagy a hátsó szórakoztató rendszerről – a jól átgondolt kényelmi elemek mindegyike azt szolgálja, hogy a BMW 5-ös Gran Turismóval minden egyes megtett kilométer élményteli legyen.

MENETKÉNYELEM.

A verhetetlen menetdinamikát páratlan kényelemmel ötvöző, szabadalmaztatott Integral V hátsó futómű biztosítja, hogy a kerekeket érő dinamikus és meghajtási erőhatásokat felfogják a kerékfelfüggesztések, a hátsó futómű-segédkeret, valamint a három lengőkar.
Mindemellett a BMW 5-ös Gran Turismo önszabályozó hátsó légrugózással büszkélkedhet, amely állandó hasmagasságot és maximális kényelmet nyújt.

KOMFORT BEJUTÁS.

Innovatív és egyszerűen használható – a csomagtér-fedél érintés nélküli nyitását is magában foglaló komfort bejutás rendszernek köszönhetően Ön anélkül nyithatja autója ajtóit, hogy ehhez elő kéne vennie az autókulcsot.
A kulcsot – amely lehet a nadrágzsebében vagy akár az aktatáskájában is – ugyanis a rendszer automatikusan felismeri, amint Ön megközelíti az autóját.
Miután az ajtózár automatikusan kireteszelődött, Ön azonnal beszállhat, és a Start/Stop gomb megnyomásával máris indíthatja a motort. Az opcionálisan rendelhető felszerelés tartalmazza a csomagtér-fedél érintés nélküli nyitását és zárását is. Elég egy, a hátsó lökhárító középső része alatt tett lábmozdulat ahhoz, hogy az impulzus oldja a zárat, és felnyíljon a csomagtér-fedél. A művelet végrehajtását csak akkor teszi lehetővé a rendszer, ha érzékeli Önnél az autókulcsot. Amennyiben ez megtörténik, a zár automatikusan kireteszelődik, a csomagtér-ajtó pedig felnyílik – anélkül, hogy hozzá kellene érnie.

FUNKCIONALITÁS.

A különböző igények különböző megoldásokat tesznek szükségessé. A BMW 5-ös Gran Turismót éppen emiatt látják el kétrészes csomagtér-fedéllel: a dzsekik, kabátok, kézitáskák és laptopok gyorsan és egyszerűen a csomagtérbe helyezhetők a csomagtérfedél kisebbik részének felnyitásával.
A csomagteret az utastértől elválasztó elem megóvja az utasokat a hidegtől, a zajtól és a szagoktól. Nagyobb tárgyak – például kerékpárok és bőröndök – szállítása esetén a teljes csomagtérfedél felnyitható a kulcson lévő gombbal. Mindez ráadásul alapfelszereltségként jár.
Az 500 literes csomagtér három lépésben, a hátsó üléspad előremozgatásával bővíthető. Nem kell aggódni amiatt sem, hogy emiatt csorbul a hátul ülők kényelme – nekik továbbra is limuzinosan bőséges lábtér áll majd rendelkezésükre. A 40:20:40 arányban vagy – négyszemélyes kialakítású utastér esetén – egyenként lehajtható hátsó üléstámláknak köszönhetően ámulatra méltó 1700 literre növelhető a csomagtér mérete. Rögzítőpontok és -hevederek, valamint tárolórekeszek gondoskodnak arról, hogy út közben minden a helyén maradjon. Egy limuzin kényelme és egy kombi tágassága – mesteri módon ötvözve.

MULTIFUNKCIÓS MŰSZERFAL.

A Black Panel technológiával ellátott multifunkciós műszerfal és a 10,2 collos képernyő lenyűgöző módon jeleníti meg a vezetési élményt. A műszerfalon három különböző mód – a Comfort, az ECO PRO és a Sport – hívható elő, amelyeknek színe és grafikája minden esetben más és más.

PROFESSIONAL HÁTSÓ SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER.

PROFESSIONAL HÁTSÓ SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER.

A Professional hátsó szórakoztató rendszer két 9,2 collos színes képernyőt (állítható dőlésszöggel) és DVD-meghajtót foglal magában. A navigáció és az internet az utazás során végig elérhető (ehhez internetes adatforgalmat tartalmazó mobiltelefon-előfizetésre van szükség). A távirányítóval vezérelhető rendszerhez MP3-lejátszók, játékkonzolok és fejhallgatók (vezeték nélküliek) csatlakoztathatók.

BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAG.

BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAG.

Világszintű szolgáltatás.

A BMW Service Inclusive az első lépés a határtalan vezetési élmény felé. Egy olyan szervizcsomagról van szó, amely tartalmaz minden fontos szerviz- és karbantartási munkát.
Egy előre meghatározott időtartamig vagy futásteljesítményig a BMW Service Inclusive minden szerviztevékenységet magában foglal, amelyet BMW-je igényel – olyan gyakran, amennyire csak szükséges. Mindez ráadásul az egész világra kiterjedően érvényes.
A szolgáltatás tartalma: olajcsere a motorolaj maximális szintig való utántöltésével (előfeltétel: az olajcserét hivatalos BMW márkaszervizben kell elvégeztetni), a mikroszűrő, az üzemanyag-szűrő, a légszűrő és a gyújtógyertyák cseréje, a fékfolyadék cseréje, a jármű átvizsgálása, valamint a szervizkönyvben foglalt egyéb munkálatok elvégzése.