EGYEDÜLÁLLÓ. ÉS SOKATMONDÓ.

A BMW 5-ös Gran Turismo.

EGYEDÜLÁLLÓ. ÉS SOKATMONDÓ.

A BMW 5-ös Gran Turismo.

EGYEDÜLÁLLÓ. ÉS SOKATMONDÓ.A BMW 5-ös Gran Turismo.

Modell

BMW 530d Gran Turismo

Csomagtér kapacitás (l)

500–1700

Panoráma üveg tető

Igen

Csomagtér kapacitás a 40/20/40 arányban dönthető ülések lehajtásával (l)

1700

Tengelytáv (cm)

296,8

A BMW 5-ös Gran Turismo a limuzinok stílusos megjelenését egy kupé sportos eleganciájával ötvözi, ugyanakkor saját karakterrel rendelkezik. A nagyvonalú belső tér luxus minőségű anyagaival, az általa nyújtott magas kényelmi színvonallal és az emelt üléspozícióval ejt rabul.

A SZABADSÁG ÚJ SZINTJE.

A BMW 5-ös Gran Turismo dizájnja.

Fedezze fel a BMW 5-ös Gran Turismo új dizájnjegyeit.

Külső.

A BMW 5-ös Gran Turismo vonalai egyértelműen fejezik ki a vonzás törvényét: az autóban a limuzinokra jellemző stílusos megjelenés ötvöződik harmonikusan a kupék sportos eleganciájával. Mindez különlegesen egyéni karakterrel ruházza fel a BMW 5-ös Gran Turismót.

Szolgáltatások és alkalmazások.

Kommunikáció, információ és szórakozás – tapasztalja meg a mobilitást merőben új módon a BMW ConnectedDrive szolgáltatásainak és alkalmazásainak segítségével.

Line változatok és felszereltségek.

A BMW 5-ös Gran Turismo Luxury Line változata klasszikus és elegáns dizájnjával nyűgöz le. A diszkrét és kifinomult, fényes Króm borítású dizájnelemek, amelyek az exkluzivitást és a sportos agilitást ötvözik, a Line változat egyedi jellegzetességeinek számítanak.

306 LE.

Miként lehet továbbfejleszteni egy motort, amely már hat alkalommal elnyerte az "Év motorja" díjat? A BMW 535i soros hathengeres benzinmotorban a BMW TwinPower Turbo technológia, a Valvetronic és a nagy precizitású befecskendezés együttesen növelik a teljesítményt és a hatékonyságot. Mindhárom technológia ezt a célt hivatott szolgálni, de igazából csak akkor válik nyilvánvalóvá, hogy milyen mértékben képesek fokozni a dinamizmust és a hatékonyságot, amikor együttműködnek egymással.
A BMW 535i soros hat-hengeres benzinmotor esetében az eredmény 306 LE (225 kW), izmos, széles fordulatszám-tartományban rendelkezésre álló 400 Nm-nyi nyomaték, valamint dicséretesen sima járás. A dinamizmus fényében az üzemanyag-fogyasztási értékek még meggyőzőbbek: 8,5–8,2 l/100 km (xDrive: 8,6–8,5 l) – a BMW 5-ös Gran Turismo ennyivel is beéri. Továbbá a CO2-kibocsátás is mértéktartó: 198–192 g/km (xDrive: 205–199 g/km). A BMW 535i motorja nem egyszerűen teljesíti, hanem túlteljesíti az EU6 emissziós szabvány előírásait.