ELEGANCIA+

Az új BMW 4-es Gran Coupé. 4 a négyzeten.

ELEGANCIA+

Az új BMW 4-es Gran Coupé. 4 a négyzeten.

ELEGANCIA+Az új BMW 4-es Gran Coupé. 4 a négyzeten.

Egy sportos kupé – elegáns négyajtós koncepcióval. Az eredmény igazán megnyerő: több stílus, tágasabb tér és nagyobb dinamizmus. Bármilyen elvárásokat is támaszt Ön a vezetési élménnyel szemben, az új BMW 4-es Gran Coupé megfelel azoknak. Amint pedig helyet foglal a kormánykerék mögött, semmi kétsége nem marad majd afelől, hogy milyen érzést is kelt a tökéletesen megvalósított sportos elegancia.
BMW 440i Gran Coupé:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,8–6,6
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 159–154

Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. Az illusztrációban szereplő modellek olyan felszereltségeket és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek.

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (440i)

5,1

Legnagyobb sebesség (440i)

250 km/óra

Kombinált fogyasztás, l/100 km (440i)

6,8–6,6

CO2-kibocsátás, g/km (440i)

159–154

Csomagtér űrtartalma

480–1300 l

Az új BMW 4-es Gran Coupé a csábító megjelenést bőséges mennyiségű térrel, valamint a BMW-re jellemző intelligens funkcionalitással társítja. Az autót, amely lenyűgöző méretű fej- és lábteret biztosít, harmonikus dizájnelemek és párjukat ritkítóan agilis menettulajdonságok jellemzik. Nos, ilyen a dinamizmus, az elegancia és a kényelem tökéletes elegye.

ERŐ+

Ahogyan az új BMW 4-es Gran Coupé eleganciája azonnal szembetűnik Önnek, ugyanúgy a dinamizmusát is rögtön érzi majd. E jármű esetében jól érzékelhetően szerves egységet alkot a motor, a futómű és az aerodinamikailag optimalizált dizájn. Nem kerülheti el a figyelmét az sem, hogy az erő milyen utánozhatatlan módon alakul át fürgeséggé. A tökéletes tömegelosztású modell számos motorváltozatban, hátsó- és összkerékmeghajtással egyaránt elérhető. Mindez nem mást szolgál, mint a vezetési élmény legfelsőbb fokának megvalósítását.

„Nagyon megindító dolog látni egy olyan autót az úton, amelyet az ember már a legelső skicctől kezdve ismer.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW GROUP DIZÁJNFŐNÖKE

DIZÁJN+

STÍLUS+

A BMW 4-es Gran Coupé mágikus vonzereje már első pillantásra jól érzékelhető. Az autót különleges dizájnja és sportos arányai az elegancia, az esztétikum és a sportos vonzerő tökéletes elegyévé avatják.

ATLETIKUS STÍLUS+

Az új BMW 4-es Gran Coupé orr-része a dinamizmussal ötvözött elegancia benyomását kelti. A LED-es fényszórók által közrefogott, látványos dupla vese a sportos teljesítmény kifejezője. A karakteres, LED-es ködlámpák még jobban ráerősítenek a karizmatikus megjelenésre.

ÁRAMVONALASSÁG+

Az új BMW 4-es Gran Coupé eleganciát és sportosságot sugároz magából a lágyan ívelő tetővonal, valamint a markáns élek által megteremtett nyúlánkságával. A finoman lekerekített sziluett és az agilitást kifejező dizájn nem kis részben a négy könnyed, keret nélküli oldalablaknak köszönhető.

KIFEJEZŐ ERŐ+

Az új BMW 4-es Gran Coupé kiállása szilárd eltökéltséget sugároz, ami főleg a tekintélyt sugárzó lökhárító és az abba integrált kipufogók érdeme. Az áttervezett, kétrészes LED-es hátsó lámpák vonzó módon emelik ki a karosszéria szélességét, egyszersmind még hangsúlyosabbá teszik az autó dinamikus formanyelvét.

BELSŐ TÉR+

KÖRNYEZET+

Az új BMW 4-es Gran Coupé exkluzív belső tere a sportosságot modern funkcionalitással ötvözi. A számos információs és kommunikációs technológia, valamint a kitűnő minőségű anyagokkal berendezett belső tér, amely tökéletesen a vezető igényeire szabott, a kényelem igen magas szintjét nyújtja. Mindehhez jön még a hangulatvilágítás, amely különleges élménnyé teszi az utazást.

VEZETŐORIENTÁLTSÁG+

A vezetőorientált műszerfal fókuszában az alapfelszereltség részét képező multifunkciós bőrkormány áll. A BMW Head-Up kijelző és az új multifunkciós műszeregység* – mindkettő opcionálisan rendelhető – tiszta elrendezésben jeleníti meg a vezetéssel összefüggő információkat. Az új Professional navigációs rendszer pedig gondoskodik az Ön tökéletes összeköttetéseiről – akárcsak a BMW Connected applikáció, amely összekapcsolja okostelefonját új BMW 4-es Gran Coupéjával.

*Korlátozottan elérhető

EXKLUZIVITÁS+

Az új BMW 4-es Gran Coupé elegáns belső felszereltségeinek választéka aprólékos gondossággal megmunkált, kifinomult anyagok egész sorát vonultatja fel. Élvezze hát a tökéletes kényelmet – akár a finom, bőrrel borított sportülésekben. Az eleve kellemes atmoszféra még tökéletesebbé tehető a vonzó belső díszítőelemekkel és kiemelésekkel, az ízléses, krómozott részletekkel, valamint a műszerfal kontrasztvarrásával.

VEZETÉSI ÉLMÉNY+

Az új BMW 4-es sorozat modelljei. Az új BMW M4 és M3.

VEZETÉSI ÉLMÉNY+

Az új BMW 4-es sorozat modelljei. Az új BMW M4 és M3.

Fedezze fel az új BMW 4-es sorozat modelljeinek sportos vonzerejét, progresszív dizájnját és exkluzív kényelmét. Részesítse magát még dinamikusabb vezetési élményben az új, vonzó versanyautós génekkel rendelkező BMW M4 és M3 volánja mögött.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW M4 Coupé:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,8–6,6
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 159–154

  A zárójelben szereplő adatok a Drivelogic funkcióval ellátott hétfokozatú M duplakuplungos sebességváltóval felszerelt járműre vonatkoznak.

  Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. Az illusztrációban szereplő modellek olyan felszereltségeket és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.

  A feltüntetett adatok nem egy bizonyos járműre vonatkoznak, és azok nem képezik konkrét ajánlat tárgyát; az itt szereplő értékek kizárólag a különböző járműtípusok összehasonlításának célját szolgálják. A gyártás és az üzemanyag-előállítás, valamint -ellátás során keletkező CO2-kibocsátást az 1994/94/EU direktíva értelmében nem vették figyelembe a CO2-kibocsátási adatok meghatározásánál.