DINAMIZMUS+

Az új BMW 4-es Coupé. 4 a négyzeten.

DINAMIZMUS+

Az új BMW 4-es Coupé. 4 a négyzeten.

DINAMIZMUS+Az új BMW 4-es Coupé. 4 a négyzeten.

Egy sportos jármű, amelyet arra alkottak, hogy lenyűgöző teljesítményt nyújtson az úton. Az eredmény több mint meggyőző: az autó még dinamikusabbá, agilisabbá és kényelmesebbé vált. A modell bármikor képes a fölényes előzésre úgy a dizájn, mint a megjelenés és a menettulajdonságok tekintetében, mely utóbbiakat aprólékos munkával optimalizáltak. Röviden: egy lélegzetelállító sportkupé született, amely új jelentéssel ruházza fel a vezetési élmény fogalmát, és amely még a legkényesebb vásárló igényeinek is maradéktalanul megfelel.

 

BMW 440i Coupé:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,7–7,4
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 179–172

Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. Az illusztrációban szereplő modellek olyan felszereltségeket és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek.

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (440i)

5,2

Legnagyobb sebesség (440i)

250 km/óra

Kombinált fogyasztás, l/100 km (440i)

7,7–7,4

CO2-kibocsátás, g/km (440i)

179–172

Az új BMW 4-es Coupé vezetése különleges élményt jelent az alacsony súlypontnak, a kitűnő tengelyek közötti súlyelosztásnak, a nagy teljesítménynek, valamint a motorok hatékony működésének köszönhetően. Az exkluzív felszereltségekkel ellátott, izgalmas kupénak mindene megvan ahhoz, hogy rabul ejtse a szemlélő tekintetét. Mert dinamikus. Mert sportos. Mert erőteljes.

LÉLEGZETELÁLLÍTÓ+

Már első pillantásra nyilvánvaló, hogy milyen sportos az új BMW 4-es Coupé. Az autó dinamikus természetére is azonnal fény derül, amint Ön rálép a gázpedálra. A tökéletes tömegelosztású modell számos motorváltozatban, hátsó- és összkerékmeghajtással egyaránt elérhető. Minden egyes váltás mámorító. Minden egyes kanyar csak fokozza a következő iránti vágyat. És minden egyes kilométer izgalmasan vonzó kaland.

„Itt, a BMW-nél olyan esztétikai világ megteremtésén fáradozunk, amely a hatékony dinamizmust az általunk kidolgozott formanyelv szerves részévé avatja.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW DIZÁJNFŐNÖKE

DIZÁJN+

CSÚCSFORMA+

Ha létezik ideális sportkupé forma, úgy az új BMW 4-es Coupéé az. Az autó sportos külső dizájnja – amely csak úgy sugározza magából a dinamizmust – tökéletes összjátékot teremt a lágyan áramló formák és a markáns élek között. A sportosság, az agilitás és az esztétikum különleges elegye azok vágyait is kielégíti, akik egy valóban összeszedett autóra vágynak.

ATLETIKUS STÍLUS+

Az új BMW 4-es Coupé orr-része innovatívan sportos benyomást kelt. A látványos dupla vese – amelyet az ékszerszerűen szép LED-es fényszórók fognak közre – kompromisszumoktól mentes sportosságot fejez ki. A dinamizmust sugárzó összképet a lökhárító nagyméretű, a LED-es ködlámpáknak otthont adó légbeömlő nyílásai teszik felejthetetlenné.

ÁRAMVONALASSÁG+

Az új BMW 4-es Coupé erőt és sportosságot sugároz magából a lágyan ívelő tetővonal, valamint a markáns élek által megteremtett nyúlánkságával. A finoman lekerekített sziluett és az agilitást kifejező dizájn nem csekély részben a könnyed, keret nélküli oldalablakoknak köszönhető.

KIFEJEZŐ ERŐ+

Az új 4-es BMW kiállása szilárd eltökéltséget sugároz, ami főleg a tekintélyt sugárzó lökhárító és az abba integrált kipufogók érdeme. Az áttervezett, kétrészes LED-es hátsó lámpák vonzó módon emelik ki a karosszéria szélességét, egyszersmind még hangsúlyosabbá teszik az autó dinamikus formanyelvét.

BELSŐ TÉR+

KÖRNYEZET+

A BMW 4-es Coupé exkluzív belső tere a sportosságot modern funkcionalitással ötvözi. A számos információs és kommunikációs technológia, valamint a kitűnő minőségű anyagokkal berendezett belső tér, amely tökéletesen a vezető igényeire szabott, a kényelem igen magas szintjét nyújtja. Mindehhez jön még a hangulatvilágítás, amely különleges élménnyé teszi az utazást.

VEZETŐORIENTÁLTSÁG+

A vezetőorientált műszerfal fókuszában az alapfelszereltség részét képező multifunkciós bőrkormány áll. A BMW Head-Up kijelző és az új multifunkciós műszeregység* – mindkettő opcionálisan rendelhető – tiszta elrendezésben jeleníti meg a vezetéssel összefüggő információkat. Az új Professional navigációs rendszer pedig gondoskodik az Ön tökéletes összeköttetéseiről – akárcsak a BMW Connected applikáció, amely összekapcsolja okostelefonját új BMW 4-es Coupéjával.

*Korlátozottan elérhető

EXKLUZÍVITÁS+

Az új BMW 4-es Coupé elegáns belső felszereltségeinek választéka aprólékos gondossággal megmunkált, kifinomult anyagok egész sorát vonultatja fel. Élvezze hát a tökéletes kényelmet – akár a finom bőrrel borított sportülésekben. Az eleve kellemes atmoszféra még tökéletesebbé tehető a vonzó belső díszítőelemekkel és kiemelésekkel, az ízléses, krómozott részletekkel, valamint a műszerfal kontrasztvarrásával.

VEZETÉSI ÉLMÉNY+

Az új BMW 4-es sorozat modelljei. Az új BMW M4 és M3.

VEZETÉSI ÉLMÉNY+

Az új BMW 4-es sorozat modelljei. Az új BMW M4 és M3.

Fedezze fel az új BMW 4-es sorozat modelljeinek sportos vonzerejét, progresszív dizájnját és exkluzív kényelmét. Részesítse magát még dinamikusabb vezetési élményben az új, vonzó versanyautós génekkel rendelkező BMW M4 és M3 volánja mögött.

FOGYASZTÁS ÉS CO₂-KIBOCSÁTÁS.

 • BMW 440i Coupé:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,7–7,4
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 179–172

  BMW M4 Coupé:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 204 (194)

  A zárójelben szereplő adatok a Drivelogic funkcióval ellátott hétfokozatú M duplakuplungos sebességváltóval felszerelt járműre vonatkoznak.

  Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. Az illusztrációban szereplő modellek olyan felszereltségeket és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.

  A feltüntetett adatok nem egy bizonyos járműre vonatkoznak, és azok nem képezik konkrét ajánlat tárgyát; az itt szereplő értékek kizárólag a különböző járműtípusok összehasonlításának célját szolgálják. A gyártás és az üzemanyag-előállítás, valamint -ellátás során keletkező CO2-kibocsátást az 1994/94/EU direktíva értelmében nem vették figyelembe a CO2-kibocsátási adatok meghatározásánál.