SZABADSÁG+

Az új BMW 4-es Cabrio. 4 a négyzeten.

SZABADSÁG+

Az új BMW 4-es Cabrio. 4 a négyzeten.

SZABADSÁG+Az új BMW 4-es Cabrio. 4 a négyzeten.

Az új BMW 4-es Cabrio: Kergetőzzön a napsugarakkal, érezze, ahogy a szél lágyan felborzolja a haját és élvezze ki a vezetés különleges pillanatait. Sportos agilitás és bizsergető dinamizmus – amelyhez a lenyűgöző, aerodinamikus dizájn, valamint a stílusos, innovatív funkciók garmadáját felsorakoztató felszereltség adja a hátteret. Íme, egy ízig-vérig kortárs jármű, amely négy keréken teremti meg a valódi szabadságot.


 

BMW 430i Cabrio
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,0–6,6
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 162–154

Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. Az illusztrációban szereplő modellek olyan felszereltségeket és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek.

Gyorsulás, 0–100 km/óra

6,4

Legnagyobb sebesség (430i)

250 km/óra

Kombinált fogyasztás, l/100 km (430i)

7,0–6,6

CO₂-kibocsátás, g/km (430i)

162–154

Tetőnyitás ideje

kb. 20 s

Az új BMW 4-es Cabrio az izgalmas sportosságot stílusos eleganciával elegyíti. A lehajtható keménytető hiánytalan kabrióérzést tesz lehetővé, emellett egész évben gondoskodik a különleges vezetési élményről. A sikerre ítélt általános koncepciót a kényelmes belső tér és az innovatív technológiák egész sora teszi teljessé – a különlegesen intenzív úti élmények jegyében.

SPORTOSSÁG+

Az új BMW 4-es Cabrio vezetése lenyűgözően intenzív pillanatokkal ajándékoz meg az izgalmas teljesítményleadási karakterisztikának és az agilis dinamizmusnak köszönhetően. Legyen szó enyhén kanyargó tengerparti útról vagy éppen kihívásokat támasztó hegyi hágókon való átkelésről, a nagy teljesítményű motorok, az EfficientLightweight építési koncepció, valamint a sportosan agilis futómű mindenhol megmutatják, hogy mire is képesek.

„Rendkívül érzelemgazdag dizájnt alkotunk, amely egyszerre autentikus és előretekintő.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW GROUP DIZÁJNFŐNÖKE

DIZÁJN+

SZABAD LÉLEGZET+

A négy keréken megvalósított szabadság legvonzóbb formája: Az új BMW 4-es Cabrio dizájnja egészen egyszerűen rabul ejtő a sportos megjelenésnek, a megnyerő stílusnak és mindenhonnan sugárzó dinamizmusnak köszönhetően. Így lesz minden megtett méterből magabiztos állásfoglalás.

ATLETIKUS STÍLUS+

Az új BMW 4-es Cabrio orr-része büszkén hirdeti azt az innovatív sportosságot, amit az autó megtestesít: a BMW márkajellegzetességének számító dupla vesét a látványos, LED-es fényszórók fogják közre, kihangsúlyozva az autó erővel párosuló atletikusságát. A dinamikus megjelenést az integrált, LED-es ködfényszórókkal ellátott, nagyméretű légbeömlő nyílások teszik teljessé.

ÁRAMVONALASSÁG+

A markáns élekkel fűszerezett, nyúlánk stílus kiemeli az új BMW 4-es Cabrio sportos eleganciáját. Az ék alakú sziluett, amelyet harmonikusan zár le az ék alakú far, bizsergetően dinamikus érzetet kelt – amely ugyanolyan intenzív nyitott, valamint zárt tető mellett.

KIFEJEZŐ+

Az új BMW 4-es Cabrio hátulnézetből masszív, elszántságot sugárzó kiállásával – amely nem kis részben a tekintélyt sugárzó, a kipufogóknak is helyet adó lökhárító érdeme – bírja szárnyalásra képzeletet. Az újratervezett, kétrészes LED-es hátsó lámpák kiemelik az autó látványos szélességét és egyértelműen kihangsúlyozzák a dinamikus dizájnt.

BELSŐ TÉR+

KÖRNYEZET+

Az új BMW 4-es Cabrio exkluzív belső tere a sportosságot modern funkcionalitással ötvözi. A számos információs és kommunikációs technológia, valamint a kitűnő minőségű anyagokkal berendezett belső tér, amely tökéletesen a vezető igényeire szabott, a kényelem igen magas szintjét nyújtja. Mindehhez jön még a hangulatvilágítás, amely különleges élménnyé teszi az utazást.

VEZETŐORIENTÁLTSÁG+

A vezetőorientált műszerfal fókuszában az alapfelszereltség részét képező multifunkciós bőrkormány áll. A BMW Head-Up kijelző és az új multifunkciós műszeregység* – mindkettő opcionálisan rendelhető – tiszta elrendezésben jeleníti meg a vezetéssel összefüggő információkat. Az új Professional navigációs rendszer pedig gondoskodik az Ön tökéletes összeköttetéseiről – akárcsak a BMW Connected applikáció, amely összekapcsolja okostelefonját új BMW 4-es Cabriójával.

*Korlátozottan elérhető

EXKLUZIVITÁS+

Az új BMW 4-es Cabrio elegáns belső felszereltségeinek választéka aprólékos gondossággal megmunkált, kifinomult anyagok egész sorát vonultatja fel. Élvezze hát a tökéletes kényelmet ¬– akár a finom, SunReflective technológiával kezelt bőrrel borított, az opcionális Air Collar funkcióval ellátott sportülésekben. Az eleve kellemes atmoszféra még tökéletesebbé tehető a vonzó belső díszítőelemekkel és kiemelésekkel, az ízléses, krómozott részletekkel, valamint a műszerfal kontrasztvarrásával.

VEZETÉSI ÉLMÉNY+

Az új BMW 4-es sorozat modelljei. Az új BMW M4 és M3.

VEZETÉSI ÉLMÉNY+

Az új BMW 4-es sorozat modelljei. Az új BMW M4 és M3.

Fedezze fel az új BMW 4-es sorozat modelljeinek sportos vonzerejét, progresszív dizájnját és exkluzív kényelmét. Részesítse magát még dinamikusabb vezetési élményben az új, vonzó versanyautós génekkel rendelkező BMW M4 és M3 volánja mögött.

Fuel consumption and CO2 emissions.

BMW M4 Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 8.8 (8.3)
CO2 emissions in g/km (combined): 204 (194)


BMW 440i Gran Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 6.8–6.6
CO2-Emission in g/km (kombiniert): 159–154


The figures in brackets refer to the vehicle with seven-speed M double-clutch transmission with Drivelogic.


Consumption data is determined in accordance to the ECE driving cycle, depending on the wheel and tyre sizes selected. The models illustrated include optional equipment.


Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets, from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, and under http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.


The figures do not refer to an individual vehicle and do not constitute part of the offering; they are intended solely as a basis for comparison of the different vehicle types. CO2 emissions occurring during the production and provision of the fuel or other energy sources are disregarded when determining the CO2 emissions in accordance with Directive 1999/94/EC.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

 • BMW M4 Coupé:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,8–6,6
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 159–154

  A zárójelben szereplő adatok a Drivelogic funkcióval ellátott hétfokozatú M duplakuplungos sebességváltóval felszerelt járműre vonatkoznak.

  Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. Az illusztrációban szereplő modellek olyan felszereltségeket és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.

  A feltüntetett adatok nem egy bizonyos járműre vonatkoznak, és azok nem képezik konkrét ajánlat tárgyát; az itt szereplő értékek kizárólag a különböző járműtípusok összehasonlításának célját szolgálják. A gyártás és az üzemanyag-előállítás, valamint -ellátás során keletkező CO2-kibocsátást az 1994/94/EU direktíva értelmében nem vették figyelembe a CO2-kibocsátási adatok meghatározásánál.