KEVESEBB KÖTÖTTSÉG. NAGYOBB TELJESÍTMÉNY.

Az első BMW 2-es Coupé.

KEVESEBB KÖTÖTTSÉG. NAGYOBB TELJESÍTMÉNY.

Az első BMW 2-es Coupé.

KEVESEBB KÖTÖTTSÉG. NAGYOBB TELJESÍTMÉNY.Az első BMW 2-es Coupé.

Modell

BMW M240i Coupé

Max. teljesítmény (kW (LE) / 1/perc) (M240i)

250 (340)/5500

Kombinált fogyasztás, l/100 km (M240i)

7,8 [7,1]

Gyorsulás 0–100 km/órára (M240i)

4,8 [4,6]

Vad, lázadó, különleges. A BMW 2-es Coupé minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a sportos kupékat meghatározza. Az autó összetéveszthetetlen, atletikus dizájnja kihangsúlyozza dinamizmusát, amely a kategória éllovasává teszi. A kupé meghatározó jellegzetességei közé tartoznak továbbá a tökéletesen kiegyensúlyozott, 50:50 százalékos arányú súlyelosztás, az erőteljes BMW TwinPower Turbo motorok és a BMW EfficientDynamics technológiák. A dinamizmus az M240i modellben csúcsosodik ki, amelynek erőforrása 4,8 másodperc alatt gyorsítja az autót 0–ról 100 km/órára. Mindez tökéletes összhangban van a szlogennel: „Kevesebb kötöttség. Nagyobb teljesítmény.”

NEM VEZETŐT KERES. INKÁBB CINKOST.

A BMW 2-es Coupé M240i.

Ez az autó ott kezdi, ahol a többi abbahagyja: soros hathengeres, 340 lóerős (250 kW) turbómotorja csúcsokat döntő gyorsulást tesz lehetővé maximális hatékonyság mellett. Az M aerodinamikai csomag, a hátsó légterelő él és az M sportfutómű kimondottan atletikus megjelenést kölcsönöznek az autónak, mindezt megnövekedett leszorító erő és minden körülmények között optimális menettulajdonságok mellett. Ráadásul a BMW M240i belső tere a klasszikusan M-es stílusú varrással ellátott vezető- és első utasülésnek, a multifunkciós M bőrkormánynak és a számos egyéb extrának köszönhetően egy olyan világot teremt meg, amelyben minden a verenyzés körül forog, és amely lélegzetelállítóan nagy teljesítményt állít hadrendbe.

Külső dizájn.

Merész vonások: az első kerék mögül induló, felfelé, a hátsó sárhányóba futó karaktervonal kiemeli a sportos, dinamikus hatású ékalakot. Mindez az izmosan domborodó kerékjárati ívekkel együtt erősíti azt a benyomást, hogy a BMW 2-es Coupé mindig készen áll a vezetőszerep elfoglalására.

Belső tér.

Kényelem nonkonformistáknak: amint elfoglalja helyét a BMW 2-es Coupé kormánya mögött, azonnal rivaldafényben érezheti magát. Mindez azért van, mert a teljes műszerfal a vezető felé fordul. Az aszimmetrikus középkonzol feléje hajlik, a szabadon álló központi kijelző optimálisan a látómezejében van, emellett az összes funkció kézre esik a számára. A kupésan keret nélküli ablakok még akadálytalanabbá teszik a kilátást. A külső sportosságát izgalmas, egymást átfedő felületek és dinamikus vonalak viszik be az utastérbe. Minderre a magától értetődően tökéletes kidolgozás és a gondosan válogatott anyagok alkalmazása teszik fel a koronát.

Dinamizmus.

Ha Ön teljes életet él, nem kíván kompromisszumokat kötni. Ahogyan a BMW 2-es Coupé sem. Az autó úttartása, 50:50 arányú súlyelosztása és a hátsókerék-meghajtásból eredő sportos teljesítménye egyedülállónak számítanak a kategóriában. Dinamizmusával és élénkségével egyetlen célra koncentrál: a legnagyobb vezetési élményre.

326 LE.

A BMW M240i nem csupán lehengerlő erejének köszönheti tekintélyét, de méltán lehet büszke lenyűgöző agilitására és rátermettségére is a hétköznapi használat során. A 3-literes, soros hathengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor intelligens technológiája TwinScroll turbófeltöltőt, dupla-VANOS-szal ellátott Valvetronicot és nagy precizitású befecskendezést foglal magában. Kiemelkedően gyors reakcióidők, még alacsony fordulatszámon is nagy nyomaték és széles használható fordulatszám-tartomány fémjelzik ezt az erőteljes motort. Ennek eredményeként a maximális nyomaték 500 Nm fölött van, míg az átlagfogyasztás 7,8 l/100 km (Steptronic váltóval: 7,1 l; Steptronic xDrive: 7,4 l). A soros hathengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotorral az autó mindössze 4,8 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára (Steptronic váltóval: 4,6 s; Steptronic xDrive: 4,4 s).